Şöyle oluyor, erkeğin yüzünü çok beğendiysem “illa bu kişiyle olsun, ilişkimiz bitmesin, sonsuza kadar ayrılmayalım, hep beraber olalım“ düşüncesine giriyorum
1 ay
maalesef pek fazla yakışıklı erkek yok. Olan da kolay denk gelmiyor. Ama önceliğin karakter incelemesi olmali. Ben kaşına gözüne endamına hayranligimdan askimdan geberecek olsam bile yine de karakterine saygi duymadığım ya da uygun olmayan ilişkilere hic firsat vermedim. Hiç adim atmadım. Firsat verdiklerim hep beni önemseyen kişiler oldu onlari da önce bir değerlendirdim ve uygun olmayanla yola devam etmedim. Günübirlik biri olmak istemem. Bana uygun degil. Ya hep ya hic. Kası gözü güzel diye milletin el bezi olamam. Sen de olma. Yakışıklı erkek kendisine talep fazla oldugu icin kendi pesinde korsanları cok önemsemez. Nasilsa elini sallasa ellisi. Onun ilgilenmesi icin daha fazla arti özelliğe sahip olmalısın fiziksel ya da entelektüel.. Bunu da kendine yapma. Kendin icin yasa bu hayatı.
Yaşın eğer gerçekten 30-35 yaş arası ise evet cidden sizin nesil bizim nesile göre kıyasla yakışıklı sayısı yok denecek kadar az ama ben 23 yaşındayım artık 18-25 yaş arası yakışıklı erkek sayısında yine artış var
😅 yakışıklı dogum oranı artmış mi 😄 oldukca renkli bir cevap oldu. Sanirim yakisiklilik anlayışımız farkli. Her dönemde her zaman ortalama, eli yüzü düzgün insanlar cok sayidadir ve daha az sayida çirkin sayılabilecek olanlar ve daha da az sayida gercekten güzel/ yakışıklı olanlar vardır. Sadece şuna hak verebilirim; sizin dönemde bakimli kisi sayisi daha fazla. Giyim imkani, bakim ürünlerine erisim imkani fazla. Akil, Fikir alma tarz danisma ihtimali fazla. Benim dönemimde lisede burnunu silmekten aciz erkekler vardı. Tıraş biçimi yüzünden yolunmuş tavuğa benzeyen çoktu 😅
Benim yaş 27 ilk cevap yazan arkadaşın dediğine katılmıyorum elim yüzüm düzgün nesil ile alakalı değil yani 😅
@GerçekAşk112 ben de komik buldum zaten yorumu. 😄 "goncadir ilk hali bütün güllerin" demis üstad. Yaşlarının verdiği bir cazibe illaki vardır ama onlarda hormon baskın geldiği icin gözüne yakışıklı gelmis olma ihtimali daha fazla. Yoksa bizim nesilde ne yiğitler harcandı 😄 Hala taş gibi adamlar var orta yaşta
Onlardan biriyim diye düşünüyorum tek boy sıkıntı o da nazar diyelim hajajaja
@GerçekAşk112 profildeki yas doğruysa sen zaten orta yaş degilsin. Hala genc olmanın etkisi üstündedir. Bahsettiğim sey 40 yasina yakin ve karizmatik yakışıklı kişiler bizim nesilde az degil yani. Hatta bu dönemin ergenleri onların pesinde. Biz bile tenezzül etmezken 😄
@GerçekAşk112 boş ver çabuk yaşlanmazsin iste.
Yaş 27 orta yaşlıyım kafa yapısı ona kaydı bakma ama beğenende vardır beni beğenmeyende benim amacım sohbet edebileceğim insan olması yoksa esmer sakallı eli yüzü düzgünüm 😅
@GerçekAşk112 ispat lazim 😄benim değerlendirme kriterlerim yüksektir. site özguvende bir yükselme oluşturuyor bi de
Ben bir şey söylüyorsam doludur ispat etmek de zor değil zaten öyle söylim 😅
@GerçekAşk112 hadi bakalim
Bu aslında çok yaygın bir şey, yalnız değilsin 😊 Fiziksel çekimi zihnin “kaçırılmayacak fırsat” gibi algılıyor ve tutunma isteğin artıyor. Ama yüzünü beğenmek, o kişinin sana uygun olduğu anlamına gelmez. Bir dahaki sefere kendine “Karakteri, ilgisi, iletişimi de bu kadar iyi mi?” diye sor, denge kurmaya çalış 🧠💞
Cevap
8Cevap
Sen farknda olmadan kendini ona şartlamış olabilir misin
Bende öyleydim ama artık öyle değilim sanırım zamanla seviyorum ben yüzüne de alışıyorum ama bazen tuhaf geliyor mesela birini karakterinden dolayı birlikteyim ama yüzüne bakınca bir şey hissetmiyorum basen oluyo
Yüzüne bakınca bir şey hissetmemek de anormal sana diyim
Onun sevgisi iyi geldi bana ama alışkanlık oldu tabi bırakamıyorum son zamanlarda oldu bana böyle ya bakıyorum yüzüne sadece bişey yok dönemsel mi acaba diyorum ama benimle ilgilenmediği zaman da takıntı yapıyorum nolcak bilmiyorum
Aşırı yanlış güzellik yakışıklılık bir yere kadar
Erkeği yüzü için sevecekseniz sevmeyin çünkü yalan aşk onlar davranış saygısını sevgisini sevmiyorsa boşuna hayatı bitirmesin erkeğin
Bence bu çok güzel bir düşünce
Ama sonsuza kadar sürmüyor
Şıpsevdi şizofren
Olur insansın normal
Bu bir sorunmudur
skılen taraf sen oluyorsun o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?