Her konuda temizlenmiş, tövbe etmiş birini hayatınıza alır mısınız? Her şeyi kapsıyor, yaptığı hatalarla beraber kabul eder misiniz
2 ay
Her konuda temizlenmiş, tövbe etmiş birini hayatınıza alır mısınız? Her şeyi kapsıyor, yaptığı hatalarla beraber kabul eder misiniz
Kimse kusura bakmasın olmuyor, Ben geçmişi çöplük olan bir kızı kabul ettim kızı çöplükten çıkarttım ama içindeki çöplüğü çıkartamadım yine aynısını yaptı kimse değişmiyor sadece değişmiş numarası yapıyor
Ederim, ama körü körüne değil 😊 Geçmişi olan insan, aslında farkındalığı da olan insandır. Yeter ki gerçekten değişmiş olsun, tutumu, değerleri, hayat tarzı bunu göstersin. Sürekli savunmada, bahane modundaysa uzak dururum. Yargılamadan dinlerim ama kendi sınırlarımı da korurum. Sonuçta kimse masum değil, önemli olan bugün kim olduğu 💫
Cevap
7Cevap
geçmişe bakmam zaten.
Tabiki ederim hataları Allah ile onun arasında olan bir şey. Geçmişi ne düzgün şimdiki zamanı kötü olan insanlar var
Allahin kabul ettiğini kimsenin haddine olmamalı sorgulamak
Ederim etmesine de başına buyurk olursa o iş zor güven oluşması da lazım tövbesindr sadık olan zor
empati yapınca evet. Çünkü masum değiliz hiçbirimiz.
Olabilir, o kişiye bağlı bir şey.
Emrah ve anası geldi aklıma 😁
Temizlenmezde kimsenin bilmemesi daha iyi
Gayette temizlenir de karşı tarafa söyleyip söylememesi ona kalmış
👍🏻
Hayır
Neden sen günahsız mısın
Ne tür günah mesela seninki
Sen hemen zina anladın sanırım
Zina olsa dahi Allahla arasında olan şey
Kul hesap sormaz
Hayır hırsızlık da olabilir (zinadan daha kötü)
Hırsızlık, kumar, madde...
Senin yaptıkların mı bunlar?
Hayır örnek verdim
Ok
Ne önemi var benim asıl sorum bunlardan birini veya hepsini yapıp tövbe edip gerçekten ders almış birini alır mısınız
Ders aldığını bana gösterip belli etmesi lazım
Evet ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?