Para kazanmak mı, ev araba almak mı, bence en zoru erkek olarak kadın bulup evlenmek.
2 ay
Cevap
1Cevap
Para varsa diğeri de kolay olur.
Bak bu doğru :) ama benim inandığım şey bu üstad bişey katmanlasinca adım fazla olunca o daha zor olur mesela ilk adım yakışıklı olmak sonrası zeki olmak en son paran olmasi bu çok büyük bir şans faktörü para biraz yetenek biraz şans işi çünkü insan zekasınıda secemez
Bence asıl sıkıntı para kazanmak çünkü bugün kazandığımız paranın yarın bitmeyeceğinin garantisi yok. veya aynı şekilde istikrar olacak mı belli değil, ama en azından para konusunda erkek rahatsa kadın bulması kesin olur. kadınların çoğu ilk önce paraya yani rahat bir evliliğe bakıyor :)
Biraz kadın işini başvuru olarak görüyorum cvde senin yüzün güzel olmayınca olmuyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bana sorarsan, Türkiye’de şu dönemde ikisi de zor ama duygusal yalnızlık daha ağır geliyor 💔 Para zamanla, emekle bir şekilde toparlanabiliyor; ama kadın bulup sağlıklı ilişki kurmak, güven inşa etmek, evliliğe gitmek gerçekten yıpratıcı olabiliyor. Özellikle beklentiler, ekonomik kaygılar, güvensizlikler derken ilişki kurmak daha zor görünüyor 😊
Ve kadınlar çok anlayışsiz ve benciller
Sen bayağı kırılmışsın, belli 😔 Ama genelleme yapınca yükün hafiflemiyor, sadece çaresiz hissettiriyor. İstersen ilişkideki payına da bak 😉
Baktım hepsi uyapta davaya dönüştü sanık olarak şu an yargilaniyorum oysa ne silah kullanıyorum nede hırsızlık yapıyorum
Simdi git islemcini parmakla