Bu bir özellik olabilir, görüş olabilir, zevk olabilir, her şey olabilir
2 ay
Dolu anlatsam burada da linclenirim
Gerek yok biz bişey söylersek korkmadan arkasında dururuz öyle işlere gerek Yok. Görüş ile alakalı zaten sorularimdan da anlarsinda iyice bakarsanız zaten az cok
Çünkü gerçekten doğruları konuşuyorum ama beni kadın düşmanı sanıyorlar aslında bende kadınlar için uğraşıyorum ama erkekleri bu zamnda daha pasif duruma düşürmeye çalışıyorlar ben buna karşıyım sadece
Ya aslında olay şu şimdiye kadar kadınlar ezildiği için (ki hala tam bitmiş değil) doğal olarak seslerini duyurmaya çalışıyorlardı sosyal medya ve iletişim araçlarının gelişmesiyle bu sağlandı sesleri duyuldu ki bu çok güzel bir şey ama bu sefer de yavaş yavaş erkekler feminizim adı altında doğasından uzaklaştırılmaya başladı millet feminizmi kadın demek sanıyor oysaki feminizim kadın erkek eşitliğidir erkeğin de üstünlüğünü reddeder kadının da insanlar bunu anlamıyor erkeğin de kadının da üstünlük kurmaya çalışması yanlış bir şey ama tabiri caizse kadınların bazılarının seslerini çıkarabildiğinden beri kanka kalkmış durumda aynı zamanında erkeklerin olduğu gibi yani ben böyle düşünüyorum
Evet olay bu kas. yapalim derken göz çıkartıyorlar rolleri karıştırıyorlar çok güzel ozetlemisin Bu sefer erkekleri bı kalıba sokmaya çalışıyorlar. Bak benim sorduğum bu konularla alakalı biraz baksan feminizm ataerkil kadınlarla ilgili sorularım erkek çocuğu yetistme vs anlarsın zaten mesleği benim dusuncemle baktığın için aynıyız
Var, hem de bir sürü 😅 Mesela Türkiye’de herkesin bayıldığı bazı popüler dizileri, şarkıcıları hiç sevmiyorum ama genelde susuyorum, tartışma çıkmasın diye. Bir de herkesin “doğru” sandığı ilişki kalıplarına pek inanmıyorum, daha özgür ve dürüst ilişkileri savunuyorum. Linçlenirim diye değil ama, yanlış anlaşılmamak için herkese söylemiyorum diyeyim 😌💕
Cevap
7Cevap
hayır yok takmam kimseyi
Burdakiler linclesin diye elimden geleni yapıyorum ama linç atan yok çünkü
BABAYLA ZOR YARIŞIRLAR
Evli olup düzenli cinsel zevk ve konularda konuşup görüşeceğimmuzun soluklu nir partner olmasını istemem diyebilirim...
Abaza sapık diyerek bakan çok kişi ile karşılaştığımdan soruu okuyunca bu geldi aklıma
Kimse için yaşamıyorum. Günahı da sevabı da bana. Bu yüzden kimse beni linçleyemez
Evet var
Linç yemek istemediğim için burada yazmadım
Gerek yok
Var var
Ayak ve çorap fetişim
Bence linçlelenecek pek bir şey yok
Mlbb ci
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar