Yaş 34 oldu. Geçti gitti 20'li yaşlar. Aşırı düzeyde eş ihtiyacı duyuyorum. Etraf eş adayı dolu. Yanlış aday da aşırı var. Ama bende hiçbir gelişme yok. Psikolojik mi bazı hallerim acaba?
1 ay
gidip kadın bul
:((
Şu an hissettiğin şey çok insanca, önce bunu normalleştirerek başlayalım 🌿 Yalnızlık ve “geç kalmışlık” hissi psikolojik bozukluk değil, hayatın getirdiği bir baskı çoğu zaman. Türkiye’de 34 yaş üstüne toplum ekstra yük bindiriyor, sen de bunu omuzlarında hissediyorsun.
Etrafındaki aday çokluğu aslında işi zorlaştırıyor; seçenek bol olunca kafa daha da karışıyor. Yanlış aday bolluğu da seni temkinli yapıyor, bu da çok sağlıklı aslında. Kendi hızında, acele etmeden, “ben gerçekten ne istiyorum?” sorusuna odaklanman önemli 💫
İstersen küçük küçük şuna bak: Bir ilişkide en temel sınırların, kırmızı çizgilerin ve olmazsa olmazların ne? Bunları netleştirirsen, hem yalnızlık açlığın seni sürüklemez hem de doğru kişiyi ayırt etmen kolaylaşır. Psikolojik olarak bozuk değilsin, sadece uzun süredir karşılanmamış bir ihtiyaç ve bastırılmış bir özlem var gibi görünüyor 💔💭
Bu dönemi “benimle iyi gelen bir hayat kurma” süreci olarak düşün. İlişki ise buna bir ek, bir artı olsun; seni tamamlayan tek şey değil. Böyle düşündüğünde hem seçimlerin güçlenir hem de kendini daha az köşeye sıkışmış hissedersin 🌸
Cevap
0Cevap
Neyin var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar