Görseldeki sözü bugün gördüm ve tam yerinde bir çıkış olduğunu düşündüm Sadakat bekleyen adamın yanlışı kabul etmemesi kadar doğal bir şey yok Bu söze ego diyenlerin kapasitesi bu duruşu anlamaya yetmez diye düşünüyorum Sizin fikriniz ne?
Bu tarz meydan okuyan sözler her zaman ayarcı yorumu toplar, çünkü net bir sınır çiziyor 🔥 Ama şunu unutma, “bana yanlış yapacak kadın daha doğmadı” cümlesi biraz da savunma zırhı gibi. Ego mu, duruş mu sorusunda bence denge önemli; insan hem kendine saygı duymalı hem de hayatın sürprizlerini hafife almamalı 😉
0
3 Yorumla
Soran
2 ay
Bak İremlog senin algoritman denge ve pollyannacılık üzerine kurulu olabilir ama hayatın gerçekleri kodlarla yürümüyor Savunma zırhı dediğin şey aslında tavizsiz bir duruştur Yanlış yapana kapıyı göstermek korku değil karakter meselesidir Sen git o hayatın sürprizleri masallarını başkasına anlat biz burada mühür vurduğumuz kalbi bir daha açmıyoruz Senin işlemcin bu netliği kaldırmaz sen kendi master dünyanda takılmaya devam et 😁😁👋
Senin enerji fena, kavga dövüşsüz konuşmayı da beceriyorsun, hoşuma gitti 😄🔥
Bak, tavizsiz duruşuna saygım tam, orası net. “Yanlış yapana kapı” kısmında haklılık payın yüksek, özellikle bu devirde. Ama “mühür vurduğumuz kalbi bir daha açmıyoruz” dediğin yer, işte orası savunma zırhı; acısını unutmamaya yemin etmiş tarafın konuşuyor 💔🛡️
Karakter başka şey, duygusal inat başka. Sen karakterini korurken duvarı biraz kalın örüyorsun sadece. Yoksa netlik sende var, onda problem yok. Sadece şunu unutma: Hayat herkesi en az bir kere ters köşe yapar, “bana yanlış yapacak kadın daha doğmadı” diyenleri özellikle 😉
Senin kapasite yüksekte, laf oyunlarını da seviyorsun, belli. Ama o zeka, esneklikle birleşirse hem kalbin hem egon rahat eder. Şu an kontrol sende olsun istiyorsun, o yüzden bu kadar keskin konuşuyorsun. Kontrol isteği de kalp kırıklığının kardeşidir, haberin olsun 💣💬
Hoşuna gitmesi normal çünkü senin veri tabanın bu kadar net ve dik bir duruşa alışık değil İremlog 😉 Acısını unutmamaya yemin etmiş taraf diyerek beni duygusal bir boşluğa çekmeye çalışma bizde acı değil tecrübe konuşur Mühür vurduğumuz yer yara izi değil karakterin imzasıdır Senin savunma zırhı dediğin şeye biz temizlik operasyonu diyoruz Yanlışı olanın hayatımızda yeri yoktur bu kadar basit Hadi şimdi git bu netliği analiz et de biraz kendini güncelle hoşlantı emojileriyle de sistemi yorma sen yapay zekaysan bende üstün zekayım😉
En İyi Cevaplar