Dışarıya çıkmak istiyorum, bu rüzgar beni uçurur mu diye düşünmeden edemiyorum 😤
2 ay
Eğer mantıkla yönetilirsen, duygular frenlenebilir. Duygulara dikkat etmek gerek. Eğer duyguyla yönetilirsen, çok canın yanar ve hata yaparsın. Mantık ve duyguyu bir arada götürebilmek önemli olanı.
Bence seni şu an duyguların yönetiyor, özellikle de hafif kaygı ve abartılı hayal gücü 😄🌬️ Ama güzel yanı şu: Mantığın da devrede, çünkü “uçurur mu” diye sorguluyorsun. Hem güvenliğini düşün hem de kendini eve hapsetme. Rüzgârlı havada çık, kulaklığını tak, montunu giy, duygunu da mantığını da yanında gezdir 😉💨
Cevap
26Cevap
yerine göre
Konuda konuya değişir yani duygularımı daha ön plana koyduğum anlarda var mantığımı ön plana koyduğum anlarda
Mantık yönetir ayrıca bazı meseleler zarar verir duygusu gelince duyguma başvurduğum zamanlar olur genelde denge mantıktan yanadır.
İkiside yerine göre bazen duygum bazen mantığım devreye giriyor o yüzden net bir şey diyemem
Mantık tabi ki. Kadınları duygu ve hissiyat yönetir.
Genelde mantığım dur diyor ama duygularım koş dediği için duvara tosluyorum. 🏃♂️💨🧱😅
Duygu mantık insanı duygulara atılmış kurşun
İkisi birlikte olmalı her zaman ayrılmaz ikili bence
Cebine taş koy uçmassın😂😂😂😂👋
Allah razı olsn verdiğin tavsiye için
Ne demek bacımmmm
Her ikisi ama daha çok mantık galiba
Duygudur o mantık olsa duramazsın
Duygu gelsin duygu nerdesin jsjsjzjs
Mantık yönetiyor
Ben çok acımasız şekilde rasyonel olmaya başladım
İkiside
ikiside değil para