Keşke hiç olmasaydı veya yapmasaydım, çok pişmanım dediğiniz bir an var mı
2 ay
Gençken çok uzun süre doğru insanları beklemek yerine yanlış insanlarla vakit kaybettim. Birkaç arkadaşlık ve iş fırsatı için kendi iç sesimi dinlemeyip ertelemek de büyük hataydı. Ama en çok pişman olduğum şey, bir yakınıma onu kaybettikten sonra söylemediğim şeyler kaldı. Pişmanlık dediğin hep susup kaldığın anlarda saklı. Akıllı olmak değil, cesur olmak gerekiyormuş onu anladım.
Benim en büyük pişmanlığım, içimden gelmediği halde sırf kırılmasınlar diye bazı insanlara “evet” demem oldu 🙃 Böyle böyle kendimi yıprattığımı çok geç fark ettim. Senin yaşında olsam, erken öğrenmek isterdim: Sınır koymak bencillik değil, kendine saygı 💔✨ Pişmanlıklar da aslında iyi öğretmen, yeter ki orada takılı kalma.
Cevap
12Cevap
doğmak.
Okadarda değildir ya
2019 da ev almayı kacırdm dükkan batırdım borsada bi araba yedim bi arabada pert ettim jsjsjsösjs bunları yapmasaydım şu an baya bi zengindim jzjzjs
Jsjsjsj
Hiç kilo almayacakmış gibi yemek galibaa vermesi zaman aldı ahah
Erkek arkadaşımla cok alkolluyken kontrolsuzken tartismak. Ben sinirlenince ve alkolluyken karsiya en cok hasari verecek sekilde konusuyorum maalesef dilimin kemigi olmaz, o kafayla o sinirle neler dedim üstüne vurdum ona. Ayrildik nefret ediyor benden köpek gibi pismanim
Var. Eski sevgililerimden 1-2 tanesiyle hiç sevgili olmasaydım keşke
Senin?
Keşke kendimi eve kapatmasaydım gençliğimi hep eve kapalı geçirmeseydim
Yurtdışına gitme şansım vardı 2019 da gitmedim... hâlâ var ama 6 sene kaybettim
Aynen çok büyük pişmanım biseylerin değişebileceğine inandık terk etmedik ülkeyi gördük seçimde ki daha da düzelme ihtimali yok olan bizim hayatlara oldu
😔🪦🌷
Keşke ona hiç adım atmasaydım keşke onu hiç sevmeseydim keşke onu hiç tanımasaydım
canemi kybetmek
şans vermek vs
üniversiteye ilk sene gitmeyip mezuna bırakmamam
inan tüm hayatımı etkiledi. istediğim bölümü sadece 1 puan ile kaçırmıştım. ertesi sene muhakkak yapardım yapamasam bile bi sonraki sene o bölümün özeli açılmıştı ve ailemin o zaman durumu müsaitti
senin ne , var mı
aynen, bizim hatalara çocuklarımız düşmesin inşallah
Aşık olmak
Neden
Bazen evet
Var ama anlatamam.
Adam vurdum
Yurt dışına gitmemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?