Hiç evlenmedim, evlenmeyi düşünmüyorum ancak yaşlanmaktan da korkuyorum, eğer erken ölmezsem yaşamım zor olur mu
2 ay
nasıl bir hayat kurduğuna bağlı dine veya kariyere odaklanabilirsin yalnız kalmamak için değil de biriyle yaşayabilme arzusu ve uyumu görerek bir ilişki kurmanı tavsiye ederim. Sağlıklı bir yaşam için neye ihtiyacın var?
Etrafımda kimse yok zaten herkes evli, uyum sağlayabileceğim bayan yok, şu an yemek yapabiliyor evi toparlayabiliyorum kendime yetebiliyorum ama bunu yaşlanınca yapamazsam huzur evine falanda gitmek istemiyorum, en büyük duam yaşlanmadan hayırlısıyla ölmek
yemek ve temizliği yaşlanınca kadın da yapamayacak onu diyorsanız. ama kendi ölümünüzü dilemeyin, hayatın bereketi kaçmasın. bekar olarak neden evli erkeklerle takılmıyorsunuz mesela?
En azından ben grip olsam hasta olsam başımda kimsenin olmaması çok canımı yakıyor, bir evladının çocuğunun olmamasın ne kadar canımı yaktığını saymıyorum bile düşünsene çok paran var ama senin yanında seni anlayan omuz veren hatta çay kahve içecek bir yoldaşın yok para neye yarar ki
bunu kalabalıkta yaşamış bir insanım o yüzden çok takmıyorum. konu benim için para değil, bir uğraş hedefin olması. yalnız yaşmaya odaklıyım o yüzden
teşekkürler
Evlenmemek otomatik olarak yaşlılığını zor yapmaz, ama plansız kalmak zorlaştırır 😊 Yalnızlıktan değil, desteksiz kalmaktan korkuyor aslında insan. Güçlü dostluklar, sevdiğin bir çevre, ekonomik güvence ve sağlığına özen, evlilikten daha belirleyici. 🧠💪 İstersen ileride fikrin de değişebilir, şu anki kararın kaderin gibi düşünme, esnek kal yeter. 🌿
Cevap
2Cevap
Cahillikten kurtulmak için parantez içindeki salavat her gün 40 kere okunur Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin ( allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin salaten tü-ar-ri-fü-na biha iy-yah ) amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin.
Bence bir kardiolog görün.
Bunu kime söylediğini bilsen keşke 😁
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?