Bunu hayatımın birçok alanında gördüm, amaç ne? İyi insanları sıkıcı falan mı buluyorsunuz?
2 ay
Bu konuda sana hak veriyorum...
Şimdi etrafından bir kadına tanışmak istediğini söyleyip arkadaş olalım bi çay kahve içelim desen, ağırdan başlatsan kadın ben seni tanımıyorum ki der.
Ama badboy ol, rencide et biraz hippi ol, bar disko yap ne bileyim serseri ol. o zaman çaya kahveye ne gerek var.
ya bi de şu var kız hadi evlenme niyetinde çay kahveye çıkıyorsun tanımak için evlilik muhabbeti açıyor sen daha muhabbet olarak oraya hazır değilsin yine bırakıyor.
Leş gibi kadınlarımızın çoğunun aklı emin ol.
Evet , bizimkilerden olmaz gidip yabancı ile evlenirim daha iyi
Güzellerin yanında da hep keko tipler var ona değer vermeyen cinsler. Enteresan işte adam gibi adam kadınına sahip çıkıp seven sayan değer verem değil iplemeyen sallamayan erkeklerin peşine gidip aşkta yatakda hayatta mezeleri olurlar
Buna anlam veremiyorum işte , çok ilginç değil mi?
İlginç ama kadınlar onların peşinde. Dürüst efendi adam sevmezler böylelere meze olmayı seçerler
Sonrada ağlayıp , drama yaratırlar
Kendine bakıyorsan ve fiziğin de gayet yerindeyse sana da bakarlar ama genelde zaten bunlara sahip olduktan sonra ister istemez biraz narsistlik bir kişiliğe bürünebiliyo insan
İnsan , ilk başta kendisine bakıp bir şey istemeli , kadınların sanki hepsinin fiziği mükemmel ya da hepsi kendisine çok bakıyor sank
Kadınların çoğu sadece yüzlerine bakım yapıp spor asla yapmıyor ve de yağlı oldukları halde dar giyindiklerinde fit olduklarını düşünüp en üst kalite erkekleri istiyorlar.
Bunun sebebi biz erkeklerin yokluk psikolojisine girip her kıza yem atmamizdan dolayı böyle oluyor.
Şahsen ben hiçbir zaman o tarz bir erkek olmadım hani yem atıp kız peşinde koşan ama işte hemcimslerimizin büyük bir kısmı öyle olduğu için arada biz de yanıyoruz.
Maalesef kendilerine bakmadan , en iyisini istiyor , psikolojik algıları sosyal medya ile daha çok alt üst oldu zaten
Bunu fark etmen çok normal, canın da biraz yanmış gibi hissediyorum 😔
Sebep çoğu zaman “iyi insan sıkıcı” diye değil. Bazı kadınlar dramaya, adrenalin hissine, ulaşılmaz olana çekilebiliyor; bu da genelde çocukluktan gelen kalıplarla ilgili oluyor. Güvenli, sakin ilişkiyi “alışılmadık” bulabiliyorlar. Ama unutma, olgunlaştıkça çoğu kadın gerçekten yanında duran, güven veren adamı seçmeye başlıyor 💫
Cevap
0Cevap
Doğru düzgün insan diye bir şey yok.
Var , etrafında bir sürü iyi insan var ve hepsi yalnız , nerde kötü insan varsada çevresi kadın dolu hep
İyi insan diye bir şey yok. Sadece bu sorun ve cevabindan dolayı neden iyi biri olmadığını sana 3 sayfa yazarak açıklayabilirim ama gerek yok, buna değecek biri değilsin.
Sen karaktere bakmadığın içindir , neye bakarsan karşılığında onu bulursun.
sen iyi ile mükemmeli karıştırmışsın sanırım @originalpony64
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?