O kadar derin seviyorum ki bir gün ben ya da sevdiğim kişiyle evlenirsem tabii, ben ondan önce ölmek isterdim; o benim arkamdan üzülsün, ben üzülmeyeyim diye?
1 ay
Biraz abartı var ama duygunun kendisi normal, sevince insan böyle uç noktalara gidebiliyor. Ama sağlıklı olan, birlikte güzel bir hayat yaşayıp birbirine iyi gelmek; kim önce gider meselesine takılmak değil. Bu daha çok yoğun sevginin getirdiği bir düşünce.
Bu his hiç abartı değil, tam tersine kaybetme korkusunun ve yoğun sevginin yansıması 💔
Aslında altında “onsuz yapamam” duygusu var. Fakat gerçek sevgi biraz da “o mutlu olsun, ben acıya dayanırım” olgunluğuna evrilince rahatlıyorsun. Ölümü düşünmek yerine, birlikte güzel anılar biriktirmeye odaklanırsan bu kaygı yavaş yavaş hafifler 🌿
Cevap
6Cevap
İkinci bi aşk ölümünü kaldıramam. Mümkünse önce ben öleyim
hiç bir işe yaramayacak. en cok sevdiğin sana en cok zararı veren kişi olacaktır muhtemelen kimseyi kendinden fazla sevme herkes bozulur bi şekilde
O kadar güzel şeyi neden kötü süslemelerle devam ettiriyorsun seviyorsan sev olumsuzluktan uzak dur
Şey tarzında türk filmlerinde vardı erkek kızın önüne atıyor kendini tüfekle diğer adam öldürüyor ikisine de hem de aynı anda oluyor elleri kan içinde birleştiriyorlar ellerini
Zaten öbür alemde cennette yine beraber olursunuz olacaksınız ama başka erkeklerde var ama şu an sokakta çeşit çeşit başka bulsana dolu var
Bravo sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?