Gerçekten seviyor muyuz yoksa takıntı mı?
Gerçekten seviliyor muyuz? Takıntı mı yapıyorlar?
Gerçekten seviyor muyuz yoksa takıntı mı?
Gerçekten seviliyor muyuz? Takıntı mı yapıyorlar?
Arada ki net fark seven alan bırakır herşeye takılmaz , sürekli sormaz , her dakika aramadın , sormadın diye şüpheye düşmez ama takıntı yapan alan bırakmaz , nefes aldırmaz , sorgular , şüpheye düşer , ilişki üzüyor ya da toxicleşiyorsa bile kopamaz.
Çok güzel
Teşekkürler
Ben teşekkür ederim
Rica ederim😊
Bak kendimden örnek vericem hayatımda bir defa takıntılı sevgilim oldu kız beni seviyor sanıyordum meğerse takıntısını sevgi olarak yorumlamışım, babası 8 yaşında terk etmiş o fark etmiyor ama gerçekten birilerinin sevgisine aç bir kız. Birisi ile birlikte ise çok fazla bağlanıyor onu bırakamıyor kendisinden ödün veriyor ve bunu fark edenlerde bu kızı kullanıyor Biz bununla sevgiliyken bir durumdan sinirlenip mesajlarına ve aramalarına dönmedim haklıydım sinirim geçince konuştuk bana ''beni bu iki günde aldattın mı dedi'' hayır dedim, lütfen aldattıysan bile yemin ederim seni affederim beni bırakma demişti çok üzüldüm bir insanın bunu demesi kendisinden bu kadar ödün vermesi gerçekten çok kötü bir şey bunu ben değilde başka bir erkeğe söylese o kızı nasıl kullanır siz düşünün sonra ilerleyen zamanalrda bazı yalanlar ve olaylar oldu ve ilişkiyi bitirdim evimin kapısını önüne gelip saatlerce ağladı beni affet diye o kadar takıntılı bir kızdı ki ölürüm ama senden ayrılmam derdi en son annesi girdi araya birşeyler oldu ayrıldık şimdi başkası ile birlikte yolda karşılaştım bana yaptığı şeyi o çocuğa yapıyor o çocuk ayrılmak istese bile o çocuğu bırakmayacak ve kendisinden yine ödün verecek eminim
Bunu bende kendimde babamı kaybettikten sonra gördüm. Gerçekten öyle babam yaşarken hiç sevgilim olmuş terk etmiş umrumda bile değildi şimdi bir ilişkim olsa kaybetmekten korkuyorum. Ama son zamanlarda bunu yenmeye başladım.
Haklısınız gözümü açtınız teşekkür ederim
Sevgi bir ihtiyaç. Hayatın parçalarını bir arada tutan bir macun gibi. Bir kadın için gerekli şartlara sahipsen, takıntı yapmana çok gerek yoktur. Biri gelir olur. Şartlar zayıfsa, o zaman ikna çabaları, bazen kandırma çabaları, duygu sömürüleri falan iş kafa s*kertmeye dönebilir. Kadınlar açısından niye takıntı olur bilmiyorum. Ama ciddi psikopatlar var onlarda da. Kaçınmak lazım.
Gerçek sevgi sanılıp gerçek sevgi olmayan çok durum var
Nedir mesela
Menfaat odaklı olan sözde gerçek sevgilerden bahsediyorum
Off seversin menfaatçi derlee bir çıkarım yok ki neyin menfaati derim mutlu oluyorsundur onunlayken onun menfaati derler o çok saçma
Ne istediğini biliyorsan kalbin temizse kim ne derse desin önemi yok👍
Kalbimiz deniz cebimiz çöl ama gerçek çok sevdim demiyorum temiz sevdim acısını acımmış gibi hissettim.
Peki başından beri evlilik niyetin var mıydı
Samimi söylüyorum evet zaten sevgili oluyorsam evlenme niyetim vardır
👍Kaç tane oldu bugüne kadar ve kaç yaşındasın
İki tane oldu ilki evlilikti niyet kuzeni ondan hoşlanıyordu uzak mesafe ilişkisiydi birde ergendim o da kolay yolu seçti kuzeniyle evlendi inşallah mutludur ne diyim ikincisi bu sene oldu aynı şehirdeyiz her şey yolundaydı bilmediğim bir sebepten gitti 20 yaşım
Anladım buhar olmuş uçmuş iki durumda konuşabilir miyiz
Yok abi hâlâ seviyorum
O sevgi gider çünkü sebepsiz gitmiş satmış büyük hainliktir
Zannetmiyorum
O zaman kendi kaliteni düşürürsün öyle birini sevmeye devam edersen👍
Kalite zaten temiz sevmek değil mi abi
İhanet etmiş, sahip çıkmamış, güvenini ziyan etmiş bunlarda sevginin nefrete dönüşmesi için gerekçe
İhanet etmedi sadece terk etti çok iyi kalpli biri kalbine ölürüm onun
Sevgi, senin de özgür olduğun, nefes alabildiğin yer; takıntı ise sıkışmışlık hissi yaratır 💔 Sevgi de “hem ben varım hem o”, takıntıda ise “sadece o” vardır. Karşı taraf seni dinliyor, sınırlarına saygı duyuyor, zorlamıyorsa sevgiye daha yakınsındır 😌 İçinde huzurdan çok kaygı varsa, orada takıntı payı yüksektir. DM’den yazmanı isteyemem 🙈
Cevap
6Cevap
Yaşıyorsam sevgi, yaşamıyormuş ya da yaşayamıyormuşum gibiysem takıntı. Yaşı yorduysam kusura bakmasın ama emekli sevgi
Emekli sevgi bizimki o zaman
Yaşıyordunsa değil, yaşı yordunsa ama lütfen
Benim kafamla beynim yer değiştirdi sağolun
Hepsini unutturucam sana hiç merak etme
Gerek yok
Yalnız savaşçı 💪
Sevdiğin zaman huzurlu ve mutlu hissedersin ama takıntılı olduğun zamanda kafayı yemiş gibi durursun
Takıntılıysan bi zaman sonra biter gerçekten seviyosan bitmez
Bitmiyor
bunu sen anlayabilirsin deneyerek
Nasıl denicem abi senin kız versiyonun var ya sevgilin mi
Eski kankam
Noldu
Nasıl ya siteye kayıt olurken aynı ismimi koydunuz
Merak ettim sadece
Yok konuşmak istemiyorum kardeşim bu konuyu ya valla
Tamam kusura bakma
Kusur yok estafirullah
Nasıl denicem peki?
Oyuncu sağlamsa çok zor anlaması herhangi bi konuda takıntısı olduğunu biliyonmu
Şey kısaltmalara çok kızıyor tamam yerine tm yazsam konuşmaz
Sevmiyor :):)
Uf ya
Yapacak bişey yok gerçekler ayrılırsan sana takıntı yapar muhtemelen bence
Ayrıyız zaten
Kim ayrıldı
Aman kendisi getti
O adamda takıntı falan yok sende takıntı olabilir belki zamanla unutursun
Bakalım
Sevdiğin kişiye takıntılı olursun ya doğal
Hareketlerden
Ne gibi