3,5 aydır hayatımı kararttı hayatımda görmediğim kadar polis gördüm hayatımda gitmediğim kadar adliyeye gittim hayatımda bilmediğim kadar adli terim ve yasa öğrendim ve hepsi bir tane insanın bana yalan söylemesi madur olduğu için onu korumak istemem ve beni kandırmasından dolayı oldu şimdi o yeni sevgilisi ile geziyor ben mahkemeler de derdimi anlatmaya çalışıyorum
Aslında büyütülmemesi gereken ama insanların büyüttüğü bir kaç şeyle sınandım, gerçekten sınanmaktan bahsediyorsak henüz her insanı yıkabilecek bir şey yaşamadım. Aşk meşk gibi ya da parasızlık gibi basit şeyler için "sınandım" demek aslında hayattan gerçek silleyi yemenin ne anlama geldiğini bilmemektir.
Evet çok kere sınadı hayat dedim imtihan dedim bazısına sabrettim bazısına edemedim. Ama bir şeyi çok iyi anladım biz aciziz bunu anladığımda her şey daha güzel oldu
Hayatın sınavı bitmez, sadece soruların şekli değişir. Kimimizi gözyaşıyla terbiye eder, kimimizi öfkeyle sınar. Önemli olan o hırçınlığın içinde zarafeti, o gözyaşının içinde cesareti kaybetmemek. Dersimizi aldık, üstü kalsın..
Çok güzel özetlemişsin; hayat gerçekten önce tokadı atıp sonra “ders buydu” diyor. 😅 Beni de fazlasıyla sınadı; kayıplar, hayal kırıklıkları, ihanete yakın deneyimler… Ama şunu fark ettim: Her seferinde biraz daha sakin, biraz daha güçlü, biraz daha seçici oldum. 💔➡️💪 Sen de böyle cümleler kuruyorsan belli ki çok şey gördün; ama merak etme, bu yanık yerler en sağlam zırhı yapıyor. 🖤🔥
@Ahmet1234432 detay vermek istemiyorum, çevremle sağlığımla ve hedeflerimle sınandım. Allah'a isyan etmiyorum benim isyanım insanlara. Onları Allah'a havale ediyorum