ben kendimi bazen çok değersiz hissediyorum. hiç kimsenin beni sevmediğini hissediyorum. çok yalnızım bazen hiç umudum kalmıyor yaşamak için ölmek istiyorum günah olsa bile hiçbirşeyden zevk alamıyorum kimsem yok :( içimi dökmek istedim sadece...
Cevabın nedir?
+1 yılkazanmak nedir ki? En büyük zaferi kazandığında bir Antonius olduğunu düşün. Paris'e geldiğini ve o takın altında olduğunu ve bütün insanların senin altında olduğunu düşün. Ve gücün en üstünde olduğunu. Yalnız kaldığın o anda "Ne oldu be? Şimdi ne olacak?" diyorsan kaybedersin sen. Hı? Kaybetmişsin. Yani o anda en büyük zaferin içinde kaybetmişsin... kaybedenler kulübü
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Maalesef dünya güzel olduğundan çok daha acımasız ciddi anlamda mutlu hissetmemizi saglayacak çok az şey var ama neredeyse her şey bizi hayattan sogutuyor bıktırıyor iki gün üstüste mutlu olacağım gün olacak mı diye sorarız kendi kendimize seni çok iyi anlıyorum ama mutsuzsun diye her şeyden vazgeçmek sence de büyük bir zayıflık değil mi
119 Yorumla
Soran+1 yılkaybedecek hiçbişeyim yok. vazgeçebileceğim tek şey canım
Soran+1 yılbazen cehennemde yanacaksam da yanayım diyorum.
Soran+1 yılen sonunda o olacak heralde.
Soran+1 yılben ileriye bakınca güzel günler göremiyorum ki
Soran+1 yılhaklısın hiçbir şey yapmadan mutlu olmayı beklemek olmaz. yapabileceğim tek şey mutlu olmak için lysden iyi puan almak sanırım :(
Soran+1 yılygs ye pek çalışmadım mat zaten yapamıyorum iyi puan alamam.
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılyoo çalıştım ama yeterli ve verimli olmadı.
Soran+1 yılhaklısın inşallah yaparım küçük şeyleri bile kafaya takarak çalışmamak gibi hata yapmam.
Soran+1 yılbiraz umut aşıladın bana umarım herşey daha güzel olur. çok teşekkür ederim.
+1 yıleskiden genelde boyle dusunurdum. sebep gercekten ise yaramamamdi. simdi az da olsa yardimim dokunuyor birilerine. kursa falan gidiyorum. kafam dagiliyo. oyle yani. bos bos oturdukca geliyor bu fikirler
017 Yorumla
Soran+1 yılanladım en azından uğraşların var o da yeterli oluyor bazen.
- +1 yıl
sende bir ugras bul kendine kucuk de olsa
Soran+1 yılsınavlar var ya gerçi onlarada doğru düzgün çalışmıyorum
- +1 yıl
icinden gelmiyo dimi. cik gez hava al bence. bunaltma kendini
Soran+1 yıldışarı çıkmama izin verseler keşke anca bahane uydurarak dışarı çıkıyorum sınav felan diyorum öylede dışarda gezemem zaten.
- +1 yıl
ayni bizimkiler ya. ondan sonra bu kiz niye suratsiz -_- hosuna giden seyleri yap. bunalirsan bogulursun harflerin icinde
Soran+1 yılevin içinde de ne yapılırsa artık tatlı pasta felan yapayım dicem malzeme olmaz :D Geriye müzik kalıyor ondan da sıkılıyorum sonra :D
- +1 yıl
pencereyi ac "seni yenecem istanbul" diye bagir :D baska ne yapilir ki. muzik dinle film izle. aman dizi izleme gozunu seviyim. birsey yap iste. eve alismis birisi olarak sen daha iyi bilirsin ne yapacagini :P
Soran+1 yıl:D bişeler yaparız artık :D
- +1 yıl
cay yap -_-
Soran+1 yılçay sevmem :D
- +1 yıl
sevilmezmi cay :( kahve yap o zaman madem bekarsin
Soran+1 yılgünde bir bardak içiyorum çayı :D kahve yapmasını bilmiyorum nescafeyide pek sevmiyorum zaten :D
- +1 yıl
neyle besleniyon sen :D
Soran+1 yılsuyla :D
- +1 yıl
afiyet olsun ya :D
Soran+1 yılsağol :D :D
+1 yılDunden beri hissetigim sey tek degilsin ama olmeyi dusunme bu gunlerde gecer elbet
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah her gün mutlaka beni üzecek bişe oluyor.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
42Cevap
+1 yılBende öyle hissediyordum. Ama sonra şu söz aklıma geldi: Mükemmel dediğimiz şey aslında burnumuzun ucunda uçan bir kelebekten ibarettir. Yani, işe yaramazım diyorum ama kime göre? Neye göre işe yaramazım? diye. Ben, bass gitarımı elime aldığım zaman ve melodiler çalmaya başladığım zaman kendimden geçiyorsam neden işe yaramaz olayım? Yani doğru kişi ya da doğru bir şey için kendini odakla. Herkese mükemmel görünmek gibi bir zorunluluğun yok ki.
10 YorumlaHayır. Hiç öyle hissetmedim. Öyle hissetmemi isteyen ve hissettiren insanları hayatımdan çıkardım. Kesin sonucu daima sevmişimdir.
00 Yorumla
+1 yıl:D herkese oluyordur bu bazen kendımden nefret edıyorum :D Volkan Konak misali ' çekilmez bir kadın oldum yine aksiii nallleettt huyysuuuzz :D '
00 Yorumla
+1 yılEvet bazen hissettim deger verdigim insanlarin gercek yuzlerini gorunce kendimi yapayanliz hissettim hep
013 Yorumla
Soran+1 yılevet çok yaşadım bu durumu ben.
- +1 yıl
Aynen bende cok yasadim
Soran+1 yılbide ben küçük şeylere bile üzülünce ağlamaktan helak oluyorum.
- +1 yıl
Ben aglamiyorum ama diyorum ki nie hep iyi olumuzdan mi kaybediyoruz acaba
Soran+1 yılolabilir iyi insanlar kaybediyor bu dünyada.
- +1 yıl
Ama iyi olmaktan vazgecmeyelim bence
Soran+1 yılKesinlikle.
- +1 yıl
Sen gibiler olmasi hala guzel bisi
Soran+1 yılKeşke etrafımızdakilerde öyle olsa onlarda biraz vicdan olsa da yaptıklarının bir insanı ne kadar üzebileceğini görseler.
- +1 yıl
Kimsin sen ya valla merak ettim kimsin :)
Soran+1 yılneden ki? boşverin beni.
- +1 yıl
Bosvermekle alakasi yok mecazi anlamda soyledim zaten diger anlamda degil hahaha ya ilahi cok yasa yaw :)
Soran+1 yılpeki.
Genelde ise yaramaz hissediyorum ama yine de cok tatliyim bence
00 Yorumla
+1 yılGenelde oluyor. O zamanlarda aklıma hep şey geliyor "Yaşıyor musun yoksa sadece nefes mi alıyorsun?"
00 Yorumla
+1 yılBen herkes hayatında bir kez dahi bile olsa bunu düşünmüştür. sırf bu açıdan bile yalnız değilsin, ortak duyguları paylaşıyorsun
00 Yorumla
+1 yılHissetmiyorum , zaten öyleyim. Sadece yaşamak için yaşıyorum diyelim.
063 Yorumla
Soran+1 yılyaşamak için yaşamak işte bu :(
- +1 yıl
Normal de her mutsuz biri gördüğümde motive ederim. Tavsiyeler verir yardımcı olmaya çalışırım ama Üzgünüm bugün yeterince keyifsizim.
Soran+1 yılyok tavsiye istemedim düzeltecek bişe de yok zaten. umarım iyi olursun.
- +1 yıl
Ygs yüzünden mi :(
- +1 yıl
Sadece Ygs mi , hayır pek sanmıyorum ama onunda etkisi çok.
Soran+1 yılkime sordun?
Soran+1 yılanladım tamam :D
- +1 yıl
@benşokbenital den galiba banaydı.
- +1 yıl
Hep mutsuzum hem etiket bile atamıyorum. @benşokbeniptal
- +1 yıl
Her şey olacağana varır boşversene :D bu arada onunda derken de ayrı :D
- +1 yıl
@bençokbeniptal ah zalım ilk defa güldürmedin :/
- +1 yıl
Evet sanaydı soranla aşağıda konuşuyoruz zaten geçerken gördüm :D
- +1 yıl
Bide etiketleyebilsen süper olucak :D noluyo be dünya yıkılmış gibi :/ nefes alıyor musun kalbin atıyor mu sen ona bak gerisi hallolur :D
- +1 yıl
Kim eksiledi ulan yorumumu. Uslu uslu oturuyoruz şurda. @benşokbeniptal oda bir bakış açısı tabi.
Soran+1 yılbeni unuttun ya @benşokbeniptal :D
- +1 yıl
Özr dilerim ben eksiledim elim kaydı :(
Soran+1 yıletiketleyemedim de :D nasıl yapıyonuz :D :D
- +1 yıl
@soran şunu bir dinle nedenini anlamasamda iyi geliyor bana :x
https://www.youtube.com/watch?v=3PS1qLI-TaU
@benşokbeniptal olur öyle şeyler takmamak lazım bir daha atma :p
Soran+1 yıltamam dinleyeyim :)
- +1 yıl
Artık her eksini benden bilebilirsin :D
- +1 yıl
@benşokbeniptal zalımsın :d
- +1 yıl
Şakaydı be :D artık gülmeyi deneyebilirsin sen de :D :D:D:D:D
- +1 yıl
@benşokbeniptal genelde güler geçerim ama bilmiyorum bugün içimde öyle bir şey var ki gülmeme engel gibi. Mal mal oturup somurtuyorum.
- +1 yıl
Aman üç günlük dünya yarın nolucağımız belli değil boşversene :D kimseyi hiçbir şeyi takmaya değmiyor :/ kalk halay çekelim açılırsın :D
- +1 yıl
@bençokbeniptal bak hafiften şöyle küçücük bir gülümseme oldu gibi. Bugünü atlatalım mutlu olmak için yarınlar bizi bekliyor.
- +1 yıl
Yarın da yarın dersin bu böyle uzar gider ama oooo :/ benim fazladan harcıycak bir dakikam bile yok sen bilirsin :D halaya sen de katıl soran ama halay başı benim ona göre :D tey tey tey :D
Soran+1 yılunuttun sanıyordum beni halayda mı aklına geldim kız :D
- +1 yıl
@benşokbeniptal halayı bir gün denicem. Ölmeden önce denemeliyim herhalde.
- +1 yıl
Soran+1 yıl:D ineklerde uçuyodu zaten :D Neyse siz takılın :D
- +1 yıl
Soran aşkolsun unutur muyum hiç seni <3 görüş sahibi sinirleniyorum bak hala erteleyip duruyosun :/ bu gidişle keşkelerle dolmaz ömrün umarım :/ dün de kendini yormuştun ne oldu sanki? kafana takma yaşa gitsin :D
Soran+1 yıltabii canım öyledir neyse siz dertleşin bakalım :D
- +1 yıl
@benşokbeniptal yok bugün içimde bir şey var gerçekten. Halbuki ne güzel başlamıştı günüm. Patates kızartması ile yapmıştım kahvaltımı. p
- +1 yıl
Ygs öncesi gerginlik sanırsam :/ her şey olacağına varır üzülme ya :(
- +1 yıl
@benşokbeniptal bilmiyorum ondan da olabilir. meslek lisesi mezunusun senin sayısal bölüm neyine. Her ne haltsa işte. Takmamak lazım ama bir değişiğim bugün.
- +1 yıl
Aman boşversene ağzı olan konuşuyor işte :/ ben anadolu öğretmendeyim ne öğrenciler var valla nasıl bu okula geldi diye şaşmamak mümkün değil :/ hem ilkokul arkadaşlarımdan meslek lisesi olanlarla görüşmüştüm geçenlerde valla çalışmaları bize bin basar :/ bence gerçek başarı kişiye bağlı daha çok zaten :/ istersen yaparsın bu kadar basit cınım :D aaaa halaya geliyosan gel gidiyorum yoksa :D soran koş sen de gel :D
- +1 yıl
Soran+1 yılyok canım ne münasebet sizz keyfinize bakın :D
- +1 yıl
- +1 yıl
Üff sıkıcı şeyler siz oturun biz kankamla çekeriz halayımızı :D kanka koş halay çekiyoz :P @gotikmiyimneyim
- +1 yıl
@benşokbeniptal bir çılgın halaycı gotik eksikti Allah sonumuzu hayır eylesin :d
- +1 yıl
Valla biz okulda sürekli çekiyoz çok da eğlenceli oluyo :D
- +1 yıl
@benşokbeniptal Yaşasın tenefüste halay keyfi. d
- +1 yıl
Aynen :D ama çıktı sanırım ya :/
Soran+1 yıl3 yı folklör grubundaydım yani olabilir :D
- +1 yıl
- +1 yıl
İkinizi birden dövmek istiyorum soran ağlıyor sen somurtuyorsun noluyo ya :/
- +1 yıl
Annemler yok evde. Bugün pek çay içemedim belkide ondan moralsizim bak hafif onunda etkisi olabilir.
@benşokbeniptal sen boş ver bizi mutlu olmaya bak be. - +1 yıl
Kendin yapıver çok mu zor :P
- +1 yıl
@benşokbeniptal nasıl yapıyorduk gız unutmuşum bak. üşengeçim biraz.
- +1 yıl
Belli belli :D
- +1 yıl
Alınmadın dimi ya şaka yapmıştım :/
- +1 yıl
@benşokbeniptal ben sen uyumuşsundur falan dedim yok alınmadım gız saçmalama :D
- +1 yıl
İyi tamam :) uyudum ama uyurgezer uyurokur uyuryazarım ben ya :( neler çekiyorum bir bilsen :(
- +1 yıl
@benşokbeniptal noldu gız.
- +1 yıl
Uykumda bile çok yoruluyorum :( hem okuyup hem uyuyup hem yorum yazıyorum düşün artık :(
- +1 yıl
@benşokbeniptal fazla zorlama bünyeni. Valla bende öyleyim. Yat uyu uykunu al.
- +1 yıl
Bu soran çok yordu beni ya :(
- +1 yıl
Soran+1 yılboşver diyom işte sen yazınca yazıyom yazma işte :D
- +1 yıl
Yarın görüşücez soran 😈 iyi geceler :D
Soran+1 yıleyi geceler gençler :)
- +1 yıl
Olur oyle seylee arada degerli olmak icin birilerinin onayina ihtiyacin yok
00 Yorumla
+1 yılTabiki hissedersin makyaj yap saçını yap iyi hisset
03 Yorumla
Soran+1 yılmakyajla felan düzelecek bişe değil ki :)
- +1 yıl
senin gibi mi :)
- +1 yıl
Hep makyaj yaparım ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan yaşadığı hayatin benzerini karsindakinde göremediği zaman böyle durumlara düşer. Hayatına fikirlerine ve hislerine uygun birisi girse onu kutsallastirirsin. O senin can yeleğin olur.. Olur boyle şeyler
026 Yorumla
Soran+1 yılolur böyle şeyler diyorsun da her zaman mı olmak zorunda azıcık mutlu oldum mu ertesi gün o mutluluğun bedelini üzülerek ağlayarak ödüyorum.
Cevap sahibi+1 yılHerkesi kendin Gibi sanma. Dünya sandığın kadar iyi değil bayan.
Soran+1 yılfarkındayım iyi değil ama bende güçsüz bir insanım dayanamıyorum bunlara.
Cevap sahibi+1 yılHer güçsüz kadına gücü verecek olanda yine bir erkektir..
Soran+1 yılÖyle bir erkek yok yanımda malesef. Herşeyi tek başıma atlattım.
Cevap sahibi+1 yılAtlatamamissin henüz
Soran+1 yılevet sanırım böyle devam edecek.
Cevap sahibi+1 yılBöyle devam edecegine inanmak, kendine inanmamaktir.
Soran+1 yılevet inanmıyorum ben güvenmiyorum kendime bataklıktayım ve debelendikçe iyice batıyorum.
Cevap sahibi+1 yılDepresif sorunları çözecek tek şey edebi yaşamdır.
Soran+1 yılHiçbir şeyden umudum yok artık.
Cevap sahibi+1 yılZaten hayat hep kıyısından dönüldüğü zaman ne olduğunu anlatır insana
Soran+1 yılKıyısından felan dönmek istemiyorum ben. Uçurum kenarındayken bir adım atmak istiyorum ileriye.
Cevap sahibi+1 yılSu psikolojide binlerce insan var kurtarılmayi bekleyen.. Ve ben çok insan kurtardim
Soran+1 yılo kadar umutsuzum ki geleceğime bakınca güzel bişe göremiyorum.
Cevap sahibi+1 yılPeki nereye kadar gider böyle?
Soran+1 yılBilmiyorum güçlü olamıyorum. Hep böyle devam eder heralde.
Cevap sahibi+1 yılDununden haz almayan geleceğinden nasil umutlansin
Soran+1 yılöyle işte.
Cevap sahibi+1 yılBunun kurtuluşu kitaptır.. Kitap oku
Soran+1 yıldenerim
Cevap sahibi+1 yılBaşka bisey yapmana gerek yok inan
Soran+1 yılpek yararı olmayacak böyle bir yerde ama en azından kafamı dağıtır.
Cevap sahibi+1 yılOkumak için okuma, kendini ne kadar gelistirirsen bunlardan o kadar uzak olursun
Soran+1 yılpeki vakit bulursam okurum.
Cevap sahibi+1 yılPeki
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılYıllar önce belki. Şimdilerde uzun süredir yok bu his.
00 Yorumla Ah be güzel kardeşim üzülme hiç kim yanlız değil aslında o sana şah damarından daha yakın. Sadece seni bu kadar ümitsizliğe sevk eden şey nedir?
07 Yorumla
Soran+1 yılhayatımdaki herşey. ailem okulum arkadaşlarım...
Soran+1 yılçok denedim olmadı başaramadım hep kötü düşünceler geliyo aklıma engel olamıyorum
Soran+1 yılo kadar çok şey var ki...
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim.
+1 yılhafta da 1 kere geliyor sakince geçmesini bekliyorum
00 Yorumlaaynı düşüncelrde aynı karamsarlıktayım ben kendimi hep değersiz hissetim
00 Yorumla
+1 yılBazen ihtihar en mutlu olacağın sey gibi geliyor değilmi kimsenin gözünde değerin olmaması he LP yalnız olmaz aynı şeyleri yaşıyoruz rahat ol
00 Yorumlahayatım boyunca insanlar da bana bunu hissettiriyor belli etmeme rağmen bile
09 Yorumla
Soran+1 yılbende belli ettim ama değişen bişe yok aynı.
Soran+1 yılşöyle diyeyim anlatıyorum dertleşiyorum yanındayım felan diyorlar ama sonra hiçbişe olmamış gibi gidiyolar. dış görüntüm kusurlu değil yani.
Soran+1 yıldeğerli olmak için güzel mi olmak gerekiyor? güzelsen değerlisin mi demek? saçma.
Soran+1 yılasla öyle düşünmem yakışıklı olması ona değer vermemi gerektirmez. sırf yakışıklı diye de yatmak o*uspuluktur yani. değerle alakası yok bunun.
Soran+1 yılkötüymüş o zaman. yazık.
Bende öyle hissediyorum gereksiz ve ise yaramaz boş biri olarak
07 Yorumla
Soran+1 yılçok kötü gerçekten. umut yok :(
Soran+1 yılhakkımızda hayırlısı olsun o zaman
Soran+1 yılyalnız değilmişimm
Soran+1 yıl:((((
+1 yılBen de ama aştım bunları aman banane bee diyip geçiyorum artık
00 Yorumla
+1 yılİllaki her insanın öyle düşündüğü bazı zamanlar olur
00 Yorumla
+1 yılBoş kaldığım zamanlarda hissediyorum. Ayrılıktan sonra baya yoğunlaştı bu duygu bende.
00 Yorumla7 milyar insan ben olmadan ne yapar acaba diye hep Düşünürüm
00 Yorumla
+1 yılÖlünce kıymet bilirsin genelde öyle olur hep ama yinede güclü ol.
00 Yorumla
+1 yılAilen ile aran nasil peki? :)
210 Yorumla
Soran+1 yılgüzel soru. kötü de diyemem iyi de diyemem bilmiyorum
- +1 yıl
Ailen tarafindan sevilirmisin, Annen ile baban nasil davranir sana genelde :)
Soran+1 yılannemin dediğini yaparsam iyiyim yoksa kötüyüm. babamda bir ara başıma beladan başka bişe olmazsınız demişti o sözü aklıma geldi hiç de çıkmıyor aklımdan. babam bazen yanağımı sıkar felan ne bilim ya iyi değil işte.
- +1 yıl
Kendini sevmeden baskalarini sevemezsin ilgilerini goremezsin ilk kendini sev kendinle barisik ol , Kendin ol her zaman sen yeterki etrafindakiler seni begensede begenmesede, Yeni hobi edin sevdigin ilgini ceken konularda, Muzik tarzi sec kendine cogunlukla hareketli muzik dinle bak benim butun gun evde zamanim tek basima geciyor bende senin gibi dusunseydim mutsuz olurdum cok :) Ayni durumdayiz
Soran+1 yılolmuyor ne yapsam olmuyor. her günün sonunda ağlıyorum. hiç bişe fayda etmiyor. zaten bu küçük yerde yapabileceğin bişe yok
- +1 yıl
Konusmak derdini paylasmak istediginde bana mesaj atabilirsin elimden tek gelen bu sende bitiyor herşey ben ne desemde herseyi yapacak olan sensin, Degisik birseyler yap yarin hic yapmadigin sabah yuruyusu gibi camin onunde oturup disariyi izlemek seyretmek gibi, Sinemaya gitmediysen sinemaya gitmek gibi..
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim ama beni düzeltebilecek hiçbir şey yok.
- +1 yıl
Anne babasi hayatta olmayan insanlari dusun seninkiler hayatta bunun icin sukret sabah kalkip hayatta oldugun icin sukret hicbir zaman isyan etme hep bir umudun olsun Sabret ve bekle herseyin duzelecegi zamani ama hep bekleme sende cabala birseyleri degistirmek icin
Soran+1 yıldüşünüyorum onları. kendimi onların yerine koyuyorum ama o acıyada dayanırım diyorum. bazen dua ediyorum Allahım canımı al diye. amaan ya boşver be kafam çok karışık herşey için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Herşeyi ciddiye almaa boşverr Yarin iyi bir gun olucak diye dusun evde oturma tek basinada olsan yagmurda yagsa disarida 5 10 dakika dolas yuru :) Onemli degil..
Benim lakabım gereksiz... Ben nabıyım sen söyle?
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardımcın olsun inşallah mutlu olursun ne bilim ya hepiniz mutlu olun
Hiç öyle hissetmedim. Hissettirmediler..
07 Yorumla
Soran+1 yıliyi o zaman hep böyle olur inşallah
Soran+1 yılsıkıntı mı dediğin ayıp ediyon ama el üstünde tutulmanın nesi sıkıntı :) neyse teşekkürler :)
Soran+1 yıltabii haklısın o yönden ama el üstünde tutulmak isterdim
Soran+1 yılamiin inşallah :)
+1 yılEvet çokça hissettim.
00 Yorumla
+1 yılDepresyonda bolca hissediyosun :)
095 Yorumla
Soran+1 yılben hiç çıkmadım o zaman depresyondan :)
- +1 yıl
Bence psikoloğa gitmelisin kendin aşamıyorsan çünkü depresyon tüm yaşam enerjini sömürüyor :( bence acilen psikoloğa git :)
Soran+1 yılailem farkında değil. gidemem :)
- +1 yıl
Ailene anlat o zaman önce :/
Soran+1 yılailem dertleşebileceğim konuşabileceğim bir aile değil
- +1 yıl
Habersiz git o zaman :)
Soran+1 yılokul var. hem küçük bir yer zaten burası biri görür ne işin vardı derler.
- +1 yıl
O zaman spor yap bence spor ve çikolata depresyona çok iyi geliyor :)
Soran+1 yılo bile fayda etmiyor artık :)
- +1 yıl
İnsan içine karış o zaman yalnız kaldıkça daha kötü oluyosun :/ bunada hayır deme artık başka çare kalmadı :D
Soran+1 yılçare yok işte :)
- +1 yıl
Ne biliyim hiç mi arkadaşın yok :/
Soran+1 yılvar bir tane onada anlatıyorum bazen yanındayım diyor ama yok işte o da kendini düşünüyor.
- +1 yıl
Onunla sık görüşün dört duvar arasına sıkışma :)
Soran+1 yılsadece okulda görüşüyoruz zaten iyi geliyor bazen güldürüyor felan sonra yine aynı :))
- +1 yıl
Okul dışında da görüşün bence evine çağır beraber dışarda yemek yiyin ne biliyim yapın bişeyler okul okul nereye kadar :D
Soran+1 yıldışarda görüşmeye pek fırsatımız yok sınavlar felan :)
- +1 yıl
O zaman gir yorganın altına çıkma başka yapıcak bişi kalmadı :/
Soran+1 yılbelki de ölmek :D aman neyse bana da böyle bir hayat nasipmiş
- +1 yıl
Ne bu umutsuzluk ya :/ ygs ye falan mı hazırlanıyorsun
Soran+1 yılevet hazırlandım gibi bişe oldu ondan da umut yok :)
- +1 yıl
Ayy içimi kararttın ya :/ çalışmışsan yaparsın bu kadar basit azıcık da şanslıysan oldu bu iş :)
Soran+1 yılmatematik hiç yapamıyorum coğrafya tarih felsefe yarım yamalak türkçede eh iştee :) umut var mı :D
- +1 yıl
Eşit ağırlık mısın meslek lisesi falan mı
Soran+1 yılanadolu lisesi eşit ağırlık
- +1 yıl
Amannnnn kazanırsın her şey olucağına varır :D
Soran+1 yılhayırlısı be gülüm :D
- +1 yıl
Aynen öyle :D düzeldi mi moralin kız prenses :D
Soran+1 yılvalla canımın içi kalbim acıyo ama gülüyorum işte tuhaf bir haldeyim saçmalıyorum şimdi facede birine saçma sapan mesaj atıp duruyorum ruh halim iyi değil kafayı yedimm :D :D
- +1 yıl
Üç günlük dünya yarın nolucağımız belli değil boşver be her şeyi takma kafana :D
Soran+1 yıltakıyorum ben ya en küçük şeyleri bile takıyorum :D napcan bende böyle bir insanım :D
- +1 yıl
Aslında ben de çok takıntılıyımdır hiç iyi değil bu :(
Soran+1 yılaynen bide ağlamam olmasa ahh ahh hemen gözlerim doluyor :( yukarda ki sen miydin ya yeni farkettim :D
Soran+1 yılsevmiştim seni gıı sende gittin :D
- +1 yıl
Ayy yeni gördüm yazdıklarını geldim kız :D bende sulugözüm aslında biraz :D
Soran+1 yılhmm iyi değil işte o :D neyse sen takıl hadi boşver beni :D
- +1 yıl
Niye boşvercem kız konuşmak istemiyom demiyonda :P dertleşiyoz işte kaç hemen :D
Soran+1 yılsen kaçtın kız :D napiim ben sap gibi kaldım burada :D
- +1 yıl
Ya valla çok bildirim gelince gözümden kaçmış özr dilerim :(
Soran+1 yılsorun değil :)
- +1 yıl
Çıktın mı depresyondan :D
Soran+1 yılyok çıkamıyorum sıkıştım :D :D
- +1 yıl
Komikli kız :D sevdim seni boşver be ya :)
Soran+1 yılbenim ağlama seansım başladı şu an siz takılın :)
- +1 yıl
Niye ağlıyon ya gene :/
Soran+1 yılboşver sen beni be :) gül eğlen sen iyi geceler :/
- +1 yıl
Ya ağlama ya valla üzülüyorum ben :(
Soran+1 yılüzülme be gül sen mutlu ol :)
- +1 yıl
Olmaz ben güldürecem seni bugün :D
Soran+1 yılyok be canımın içi olmuyor işte olmuyor zorlama :)
- +1 yıl
Olucak ya ben inanıyorum umut var :D
Soran+1 yılhiç umut yok
- +1 yıl
Kalbin atıyorsa her zaman vardır :D
Soran+1 yıldursun o zamann
- +1 yıl
Allah korusun ne diyorsun ya : senin canını sıkan bişeler var anlatsana ya :/ mesajda atabilirsin burdan da anlatabilirsin ama istemiyosan anlatma genrede sen bilirsin :/
Soran+1 yılboşversene beni. yaşamıyom ben
- +1 yıl
Çok da inatçısın ama ya :/ sonunda konuşucaz niye bu süreyi erteliyosun ki :D hem kendini üzmekle eline hiçbişey geçmiycek emin ol !
Soran+1 yılya gerçekten elimde değil gözyaşlarıma hakim olamıyorum küçük şeylere bile üzülüp ağlıyorum olmıyor işte hiçbir şey yolunda gitmiyor..
- +1 yıl
Herkesin hayatı çokça yolunda mı sanıyosun? Benim hayatım çok mu güllük gülistan hayır! ama kendimi daha çok üzünce elime bişey geçmiycek belki hasta bile yapıcak seni bu üzüntüler :/ yarın depresyonda geçirmiş olduğun tüm bu zamana üzülüceksin :/ ömrün üzülmek için fazla kısa :(
Soran+1 yıloff off diyecek bişe bulamıyorum ki şimdi. nefes alamıyorum. evet ilerde güleceğim ben buna mı ağlamışım diyeceğim ama şu an canım yanıyor ve engel olamıyorum
- +1 yıl
Gelecekteki güzel günleri düşün :) bunların pis ygs nin geçtiğini :D
Soran+1 yılgüzel gün göremiyom kii
- +1 yıl
Görüceksin işte :D
Soran+1 yılhııı tabii. hadi tutmayayım ben seni iyi geceler
- +1 yıl
Uyuyacağım zaman haber veririm ben sen rahat ol panpa 😉
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
Eee nerde kalmıştık :D
Soran+1 yılhatırlamıyorummm
- +1 yıl
İnatçı kızsın :P
Soran+1 yıluykun gelmiş senin hadi yat uyu bakalım sen yazdıkça yazıyorum yazma :)
- +1 yıl
Bu konu kapanmadı yarın görüşücez soran :/
- +1 yıl
İyi geceler :/
Soran+1 yıltamam canım görüşelim iyi geceler
- +1 yıl
Depresyon kraliçesi nasılsın bakalım :D
Soran+1 yıldüne göre iyiyim sağol sen nasılsın :D
- +1 yıl
Yorgun ve stresli :/
Soran+1 yılneden acaba?
- +1 yıl
Pis ygs nolucak başka :/
Soran+1 yıloff bir bitseydi ya :/
- +1 yıl
Üzme tatlı canını bunlar da geçer :D
Soran+1 yılinşallah :D
- +1 yıl
Geçicek elbet :D
Soran+1 yılnasıl geçecek ama :D
- +1 yıl
Arkadaşım hoşgeldini aç izle ne depresyon kalır ne bişi :D
Soran+1 yıl:D seviyorum tolga çeviği ya izlicem :D
- +1 yıl
Deliha yı da izle bak o da komik :)
Soran+1 yılnette var mı o :)
- +1 yıl
Youtube da vardı :)
Soran+1 yılhmm bakarım bir ara :)
- +1 yıl
Ben beğendim stres attırıyor :D
Soran+1 yıliyi bakalım :)
- +1 yıl
Kimsin çok merak ettim ama :(((
Soran+1 yılniye kii :)
- +1 yıl
Bilmem gördüğüm biri misin acaba :/ neyse bover ben kaçtım kendine iyi bak bye :**
Soran+1 yılpeki sende kendine iyi bak görüşürüz :)
Hafif bir depresyon var bende
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılöyle hissetmeme gerek yok zaten öyleyim.
00 Yorumla Bende boyleyim ayniyiim.
02 Yorumla
Soran+1 yılyalnız değilmişim
+1 yılhenüz o kadar rahatsızlanmadım ben
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi o zaman.
Hissetmiyorum, sende hissetme
01 Yorumla
Soran+1 yılhissettiryorlar
bu dunyaya gelıs amacını hatırla...
04 Yorumla
Soran+1 yılamacım yok.
Soran+1 yılküçükken öğretmen olmak derdim ama o da olmayacak işte.
Evet canım her insan hisseder bunu
00 YorumlaHər anım anlattığın gibi.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılFazlasıyla hissettim bir ara ama sonra geçti..
00 Yorumla hayır hep birilerinin işine yarıyorum çok şükür.
00 YorumlaArada oluyor sonra çok da tın diyorum
00 Yorumla
+1 yılbiri benimi bahsetti hı?
01 Yorumla
Soran+1 yılevet bahsetmiş olabilirim
Kişilik & Karakter konusunda 433 cevap paylaştı. Hiç öyle kötü bir duruma düşmedim.
00 Yorumla
+1 yılYok elüstünde tuttular :))
00 Yorumla
+1 yılOyle hissettiriyorlar maalesef bazen
00 Yorumla
+1 yılEskiden bende oyleydim
06 Yorumla
Soran+1 yılpeki nasıl değiştin?
- +1 yıl
Pek birşey yapmadım düşünceleri değiştirmek gerekiyor hayata olumlu bakmalisin en önemlisi kendini oldugun gibi sevmelisin
Soran+1 yılben kendimle barışık bir insan değilim aynanın karşısına geçip saydırıyorum kendime
- +1 yıl
Kendinle barış
- +1 yıl
David burns - İyi hissetmek diye bir kitap var ona bir bakabilirsi faydası olabalirir
Soran+1 yılpeki bulabilirsem bakarım
+1 yılOlmadı insan kendini değersiz yapmamalı.
07 Yorumla
Soran+1 yıldeğersiz hissettiriyorlar.
- +1 yıl
Bazı insanların lafına kafayı takmıycaksın hayatın tadını yaşa gitsin. herkes kendini bilir boşversene takılma :D
Soran+1 yılAhh keşke takmamayı becerebilsem :D
- +1 yıl
Denemeye değer :D
Soran+1 yıldenedim ama olmadı ya :D
- +1 yıl
Diyecek pek birşey yok o zaman
Soran+1 yılevet
Kişilik & Karakter konusunda 318 cevap paylaştı. Bazen oluyor çok kötü birşey
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Mast. Bırak
03 Yorumla
Soran+1 yılmast. derken?
Soran+1 yılne demek istiyorsun ya?
+1 yılgenelde olur böyle :)
00 Yorumla
+1 yılGenellikle böyke hissederim
01 Yorumla- +1 yıl
niyeki kuzucuk
+1 yılevet bazen
00 Yorumlaaynı durumdayız :(
011 Yorumla
Soran+1 yılanladım :(
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılaynen :)
Soran+1 yılçıkaracak tadı kaldıysa hayatın :)
Soran+1 yılolabilir
Soran+1 yıltamam atıyorum şimdi
Hep öyle hissederim
05 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılaile arkadaş felan?
Soran+1 yılanladım bende de öyleler.
+1 yılNa bende öyleyim..
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardımcımız olsun :D
- +1 yıl
Amin :/
yaz bana :)
00 YorumlaTembel hissediyorum
00 YorumlaRuh ikizimi buldum
07 Yorumla
Soran+1 yılçok var böyleleri
Soran+1 yıldüzelir inşallah küçük de olsa bir umut vardır belki
Soran+1 yılaşık olmaman biraz iyi aslında ya. sevgilin olunca da ayrı bir dert
Soran+1 yılkarşılıklı sevilmek de pek bulunmuyor işte hep tek taraflı :) Peki denerim :)
+1 yılevet
00 YorumlaBanada oluyo bazen
00 YorumlaSen = Ben
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
:(((((
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(((((
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kendinizi hiç gereksiz işe yaramaz değersiz biri olarak hissettiniz mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler