Teşekkürler ❤️
Parayla satın alınamayacak 3 şey söyler misiniz?
Teşekkürler ❤️
Bana göre geçmiş, aile ve gerçek sevgi gibi şeyler parayla asla satın alınamayan şeylerdir. Peki ya size göre parayla satın alınamayacak 3 şey nedir?

Para her kapıyı çalabilir sanılır; oysa bazı kapılar vardır ki ne altının sesiyle açılır ne de zenginliğin gölgesiyle aralanır. Sevgi, bunların başında gelir. İnsan, en büyük servetleri sunsa bile bir kalbin içten atışını satın alamaz; çünkü sevgi, ancak hissedilerek var olur, verilerek çoğalır. Sağlık da böyledir. İmkânlar, en iyi hekimleri kapına getirebilir, en pahalı ilaçları önüne serebilir; fakat hayatın ince dengesi her zaman parayla kurulmaz. Bazen bir nefesin değeri, bütün hazinelerden ağır gelir.
Ve zaman… İnsan en çok onun karşısında yoksuldur. Geçip giden bir anın ardından ne kadar servet yığılırsa yığılsın, o an geri dönmez. Saatler satın alınabilir, takvimler değiştirilebilir; ama yaşanmış bir an, yalnızca hatıralarda kalır, bir daha asla elde edilemez.
o alınamayacak şeyleri almak için "alınamayacak" şeylerden olması lazım.. ama bu ancak sende varsa alırsın, peki bunu kim verir? zihin vermez, bilgi vermez, zihnin yarattığı tüm sevgi, mutluluk, aşk simülasyonları vermez.
1.) Onur ve gurur.
2.) Sağlık.
3.) Herkes senden vazgeçsede senden vaz geçmeyecek bi pembeli.
Devrilmesi zor olur bunlara sahip bi adamın.
Bence de çok güzel üçlü seçmişsin 🌸 Benim için parayla satın alınamayacak üç şey; iç huzur, gerçekten güvenebildiğin bir insan ve kendinle barışık olma hali olurdu. 🕊️ Çünkü para konfor sağlar ama geceleri kafanı yastığa koyduğunda iyi hissedeceğini asla garanti etmez 💫
Cevap
42Cevap
Sağlık , huzur ve karakter
Onur, şeref ve saygınlık. Aklıma şey geldi feyza altun dhdjsjdsndk
Bana göre de aynısı.
Sağlık, sevgi, huzur, zaman vs.
Zaman, sağlık ve şeref.
Bu üçü giderse ne yaparsan yap geri gelmiyor.
sağlık, huzur ve temiz bir vicdan parayla satın alınamaz
Sağlık nice paralar döktüm tam anlamı ile yüzde yüz iyileşmedim para ölümü durduramaz ayrıca parayla gerçek sevgi de satın alınmaz
Işte söyledin ya ama şu da var gamsizlık akılsızlık ve ergenlik de satın alınamaz bu üç şeye sahip olanı hayat yılmaz hahahah
Sen ben bebeğimiz diye cevap vermiştin az önce aynı soruya 🙄
Saygınlık, onur , akıl
senin yollarından geçtim ben eline silah verilen 10 yaşında çocuk kendini "dünya lideri" evreni yok edeceğini sanıyor, hadi diyelim bu sitenin sahibi sensin! en çok ne yapabilirsin? üyeliğimi kapatırsın bu KORKAKLIĞIN en üst versiyonu.. insanlar ne kadar korkaksa o kadar "sahte güç" yani statü almak ister. bizim öyle bir kaygımız yok! hı işte ruhunu kaybettiğin için içsel boşluk var, güçsüz olduğun için (içsel olarak) böyle statü vs sahte güçlerin arkasına saklanıyorsun, benle reelde konuşsan dilin "peltekleşir, dolanır" ama bu seni daha da hırslandırır şimdi. o yüzden hiç kendini paralama ve ruhunu teslim almaya çalış, statü ruhunu teslim alır, tam olarak anlatmak istedğim buydu zaten. peki ruhunu kaybettiğinde (bu gerçekleşmiş sende) neler oldu, ve neler olacak (senin adına) işte burası önemli sen daha felsefenin f sini yazmaya başlamak için kalemi eline almaya korkanlardansın eline kalem alınacak, sonra beyaz bir kağız, ve kalemi sayfaya yaklaştırma cesaretin olacak, sonra kalem kağıda temas edecek belki 20 yılda f harfinin %1 lik kısmını yazmış olursun.
Para hiç bir zaman onur ve temiz bir vicdan satın alamaz.
Gerçek sevgi ve dostluk da para ile alınamaz. Bunlar hak edilerek kazanılır.
Sağlığı bir yere kadar satın alamaz gerisini alır
Bana göre bir dinazoru, gerçek çalışan bir uzay gemisini ve kabeyi parayla satın alamazsın.
Karakter huzur adamlık
Zaman, sağlık ve onur
Sağlık, huzur ve mutluluk
İman huzur sağlık
Sadakat, şeref, mertlik..
Zaman, sağlık ve gerçek dostluk..
Bir sevgi, saygı, huzur
Sağlık, Sadakat, Yetenekler
Ben , kendim , tekrar ben
Aşk, sevgi, samimiyet
Sağlık sevgi ve zaman
Sağlık, aile, aşk
1-Allah'a olan sevgim. 2- Hedeflerim 3- Dualarım
Sağlık karakter özgürlük
gençliğin, duyguların ve çocukların
Güven sağlık ve sevgi bu üçü var
Zaman , sağlık, fit ve sağlıklı bir vücut
Aile bağı, Aşk , sevgi Sağlık ölümsüzlük
Huzur mutluluk sağlık
Sevgi karakter hoşgörü
Sağlık, zaman, karakterli insan.
Mutluluk aşk huzur
Huzur sağlık geçmiş zaman
Sağlık zaman hayaller
Dostuk
Aile
Aşk
Sağlık
Huzur
Zaman
Sağlık, gecen zaman, ve mısır piramitleri 😁
B harfi, E harfi ve N harfi yani ben.
Fngftjfhrbdjd
Sağlık sevgi güven
Sağlık karakter edep
Karakter, zeka ve duruş..
Paranın satın alamayacagı 1 şey bile bulamadım
Karakter aile güven
İffet, onur, hâya.
Gerçek sevgi, zaman ve iç huzuru parayla satın alınamaz.
Huzur ve kediler
Zaman aile sağlık
Zaman ve sağlık
sağlık güven saygı
Sevgi, güven, uyum
Anne baba , evlat ve huzur
Ben , ruhum ömrüm
Sağlık sağlık sağlık
Ölümsüzlük
Olursa söylerim
Sadakat
Zaman, huzur, sevgi