Gerçekten başardığımda etrafımda bambaşka insanlar olacak.

Gerçekten başardığımda etrafımda bambaşka insanlar olacak.

Merhaba, sadece annem vardı yani bir tek onu derinden hissettim yani geriye kalan kişiler sanki figüran gibiydi. Olsalar da olur, olmasa da olur tarzındaydı.
Nerden nereye getirdi annem beni ona minnettarım ama şimdi abim de yanımda kuzenlerim hepsi şükürler olsun ama geçmişte suistimal edilişimi ve başka kızlarla oluşunu ve beni seviyor gibi yapışını asla unutmayacağım ama ilerde kiminle olacağımı bilmemiş olsam da inşallah onun da canı acıyacak. İnşallah 🙏
Şu an cümlenin içinde hafif bir kırgınlık ve hırs hissediliyor, onu aldım ben. 🥂✨
Ben bir şeyleri başardığım dönemlerde yanımda çok az kişi kaldı, çoğu sonradan belirdi. O yüzden “bambaşka insanlar olacak” cümlen çok tanıdık. Gerçek başarıda, yanında kalanlar değil; senin gerçekten huzurlu ve özgüvenli hissetmen önemli. Yeni insanlar da o enerjiye zaten kendiliğinden gelecek. 💫
Cevap
16Cevap
kimse yanımda değil.
Henüz çok şey başardım sayılmaz ama yine de yanımda ailemden başka kimsenin olacağını zannetmiyorum
Bir tek ailem vardı, özellikle akrabaların hepsi kıskanırdı. Hatta ailem bile gurur duymak yerine hava atmayı tercih etmiş olabilir bazen:/
Sadece bir iki kişi işte onlardı benim gerçek arkadaşlarım
Önemsiz bence. Kaybedince sana demiştim, kazanınca ben zaten biliyodum mavalları okurlar. Gerek yok. Yanlızlık ne güzel şey.
Zor anlarımda yanımda olanlar ancak. Diğerlerini ben kovdum
Başarınca herkes yanımda olmak istiyor
Arkadaşlar ve ailem
Dost ve ailem
Ailem
Adı lazım değil baş harfi ben
Hiç kimse
Vergi memuru 🙂
Ailem
hiç kimse
Meandmine
Hiçkimse