- biliyorum biliyorum hepiniz daha iyi şeyleri hak ediyorsunuz ama malum 🤦🏻 biliyorsunuz dememe gerek Türkiye şartları … ne varmış Türkiye’de dediğinizi duyar gibiyim 🙄 sorun da tam orada 😒 IQ seviyesi yüksek olanlar beni anladı 😒😂

Süslü olunca toplu taşıma hakketmiyor mu. Ben yıllardır kullanmadım toplu taşıma. Ama ihtiyaç olsa kullanırım. Kullanınca da kimsenin klasmanı düşmüyor. Önemli olan karakter ve ahlak.
Yıllarca otobüs kullandım öğrenciyken hala da arada kullanıyorum. Kendinizi beğenmişlik yapıyosunuz ya şöyle kafanıza çakıp yürü ulan diyip o yolu yürütmek lazım size
Yani hem evet hem hayır buna da şükür diyorum ama istediğim yerde değilim gerçekten şu an olduğum ülkede olmak istemezdim keşke Avrupa’da bir yerde olsaydım
Ben de hak ettiğim hayatı tam yaşamıyorum ama kendimi tamamen koşullara da teslim etmiyorum 🙃 Türkiye şartları zor, kabul, bazen insanın omzuna çöken bir ağırlık gibi geliyor 😔 Ama küçük alanlarda bile kontrol sende olsun; iş, sosyal çevre, hobiler… Minik iyileştirmeler bile psikolojiyi ciddi toparlıyor 💪✨
Cevap
9Cevap
Beni haketmiyosunuz diyorum bazen ama haketmeyen şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. Elhamdülillah yaşadığım hayattan memnunum
ben seni anlamadım abi , biraz IQ ödünç versene 😬
Seni anlicam
Ayy bakmam o zmn bana ne 🫣🫣
benim gulusum bana yeter 🙃
Yüzüne Toma tutsalar makyajları aktığında ben metrobüse layık mıyım diye düşünecek kadınların ego bin beş yüz dolaşmaları komik geliyor 😂😂
Fotoğrafı görmüyor musun kardeş sıfır makyajla ön kameradan manitaya foto atıyorum ben hangi kıskançlıktan bahsediyoruz 😂😂
Fotoğraftaki kola sahip kadının yüzünde makyaj olmayacağına inanıyor olmanız siz erkeklerin geleceği konusunda çok endişeye düşürüyor beni çok 😏😏
Ben el güzeli olarak anılıyorum zaten gerek ten rengi gerek el şekli olarak soru sormuşsunuz ben de yorumumu yaptım. Biz kadınlar birbirimizin saçlarını tek tek cımbızla yolsak çekirdek çitleyip zevkle izleyebilecek erkekler var ve bu çok itici
Biz de dövme motosiklet ve sakal üçlüsü için bitiyoruz ama buldumcuk gibi salya akıtıp dolaşmak yerine dikkatlerini çekebilmek adına cool takılıyoruz öğrenin bizden bir şeyler 😂😂
Ön kameradan kastım filtre bile kullanmadan kılçıksız hani arka kamera ne alaka te allam yaaaa 😄😄
Sabah uyanıyorum direkt atıyorum o da fake yaaaa bu kimi kandırıyorsun diyor 😂😂
Tanımıyordu ki ilk kez beni gördü oğlak burçlarını inandırmak çok zor yaaa psikopatlar şimdi de hesap kapatmış ekimden aşağı Kasımpaşa 😂😂
Toplu taşıma onu hak etmiyor ama o onu hak ediyor 😅😅 iki süslendi diye tövbe ya ahaha ne budala tipler var kibir şeytandandır
binme o zaman kim seni zorluyor :D
görsele bunu diyesim hatta bağırasım var :D
Hak ettiğimiz hayat ne? Neyi ne kadar hak ettiğimizi nereden bilebiliriz? Neye göre yani?
Yazılanı yaşıyoruz hakedip etmemek takdiri ilahi
Belki hak ettigim değil ve ülke şartları kötü ama hayatımı seviyorum yine de
hak ettigim hayati yasamiyorumdur inşallah ya oyleyse durum vahim
Her gün düşünmekten kafayı yiyorum ben bu hayatı hak etmedim
Bedelini dirhem dirhem ödediğim bir hayatı yaşıyorum.
Süper bir el oje saat daha ne diyeyim seninse tebrikler
Hayır yaşamadım lakin şimdiki hayatımıda seviyorum..
Bir kısmını yaşıyorum, geri kalanını inşa ediyorum diyelim 🙃
Çok şükür diyelim daha kötüsü de olabilirdi
Kısmen ama tam değil yanlış zamanda dünyaya geldim galiba
Takıları sahte düşme flank
Eller bile kurtaramamış toplu taşımaya mahkum sen olsan yer verirdin değil mi
Çok şükür yaşıyorum
Yaşamadım
ama
Yaşıyorum
Daha iyisini hak ettiğimden kuşkum yok 🥳
Yaşıyoruz şükür.
Yaşıyorum yaşıyorum çok şükür 🌸
Bu ne ya benim elim daha güzel tek mesele oje mi.
Yaşayıp gidiyoruz işte, buna da şükürr
Anladım
Yaşıyorum
hayır
Maalesef
Hayır
maalesef yasayamadim
Hamdolsun
Hayır
Eh işte
Hayırlısı 🐣
Yaşamıyorum bence