Evet arkadaşlar.. Ben bu hayatı hak edecek ne yaptım mı diyorsunuz yoksa bu halime şaşırmamalı kendim ettim kendim buldum çok ah aldım acısını çekiyorum diyen var mı? Hayatımdan memnunum hak ettiğim hayatı yaşıyorum mutluyum diyenler?
BU alemde öyle bir ilahi adalet sistemi vardır ki Herkes Hak ettiği hayatı yaşar olaya sadece bu dünya gözü ile bakmamak lazım... Bu dünyanın insanlık için bir geçiş imtihan dünyası olduğu gerçektir. İmtihanda da ne kadar başarılı olduğuna bağlıdır nasıl yaşadığın ve nasıl yaşayacağın...
Hayat, annesinden dayak yediği halde, yinede 'anne' diye ağlayan bir çocuğa benzer ve İnsan hayata iki anlam yükler, biri ağlarken, diğeri gülerken. Ve tek bir kere kıymet bilir, o da elindekini kaybederken. Bu yüzden ne yaşadıysam hepsini hak ettim, iyiyi de, kötüyü de
Benim param var çalıştım kazandım. Kendi şansımı kendim yarattım. Hayatımdan %90 memnunum.%10 aklıma takılan birşey var o da çirkin olduğum için hiç sevgilim olmaması.
Hakettigim hayatı yaşamıyorum yasatmadilar daha doğrusu. Daha iyi yerlerde olmam gerekiyordu :/ Neyse ki kendi cabamla hakettigim şekilde yaşamaya çalışıyorum geç değil benim için
En İyi Cevaplar