Kişilik & Karakter Hak ettiğiniz hayatı yaşıyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor ''Hepimiz bir bataklıkta yaşıyoruz ama bazılarımız yıldızlara bakıyor'' Hak ettiğiniz hayatı yaşıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır hiç yaşamıyorum maalesef 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Tamamen psikolojime bağlı, bir gün çok keyifliyken yaşadığım hayattan memnunken ertesi gün her şeye sövebiliyorum 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Şimdi evet desem yalan olur, hayır desem inancıma dokunur. Duam belli duyan belli gerisi takdiri ilahi 😌 0 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle, kendim istediğim yerdeyim. Belki sonra değiştiririm. 🙃 0 0 Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Nasıl yaşamam gerekiyorsa öyle yaşamaya çalışıyorum gerisi takdiri ilahi 0 0 Yorumla
ElNinoMuerte Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Evet. Dolu dolu yaşadım çekildim geriye keyifteyim. Arada yine dolduruyorun 0 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı. Sonuna kadar hak ettiğimi yaşıyorum hem de. 0 0 Yorumla
anliyosundimi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Daha iyisini hak ederdim ama bunada şükür 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet 😁😁 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Evet evde çürüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır hiç yaşamıyorum maalesef
Tamamen psikolojime bağlı, bir gün çok keyifliyken yaşadığım hayattan memnunken ertesi gün her şeye sövebiliyorum
Şimdi evet desem yalan olur, hayır desem inancıma dokunur. Duam belli duyan belli gerisi takdiri ilahi 😌
Kesinlikle, kendim istediğim yerdeyim. Belki sonra değiştiririm. 🙃
Nasıl yaşamam gerekiyorsa öyle yaşamaya çalışıyorum gerisi takdiri ilahi
Evet. Dolu dolu yaşadım çekildim geriye keyifteyim. Arada yine dolduruyorun
Sonuna kadar hak ettiğimi yaşıyorum hem de.
Tanrı denen gevşek az adam olsaydı hiçbiriniz sürünmezdiniz
Yaşamıyoruz ama elbet bir gün
Daha iyisini hak ederdim ama bunada şükür
Evet 😁😁
Evet
Eevt
Hayırrr
Evet evde çürüyorum