Selam 💫 Hak ettiğiniz hayatı yaşadığınızı düşünüyor musun, Yoksa daha güzel ve mutlu bir hayatı mı hak ediyorsunuz. şimdiye kadar yaşadığınız ama yaşamamanız gereken şeyler oldu mu.

Selam 💫 Hak ettiğiniz hayatı yaşadığınızı düşünüyor musun, Yoksa daha güzel ve mutlu bir hayatı mı hak ediyorsunuz. şimdiye kadar yaşadığınız ama yaşamamanız gereken şeyler oldu mu.

Hayır haketmedigim bir hayatın içinde kaç senedir kendimi kaybetmiş Durmuşum oysa yaşanılacak yaşanmaya değer ve yaşamayı hakettiğim o kadar güzel şeyler güzel duygukar varki...
Ben hak ettiğim hayatı yaşadığımı düşünüyorum çünkü bazı isteklerimin gerçekleşmemesininde gerekli bir sebebi olduğuna inanıyorum.
Vay be güzel bir söz paylaşmıştım 😅
Cevap
9Cevap
Herkes belli bir yaşa geldikten sonra ektiğini biçer. Tabii aileden çıktıktan sonra, bu yüzden kendim için de evet diyorum.
Oldu ama suanlik layigim bu demekki daha iysine layık olmak icin cabaliyor
Ve elde edecegimi biliyorum😇
Yapamadığım bazı şeyler var içimde uhdedir. Ama dönüp arkama baktığımda çok şükür diyorum.
Her zaman kalkmayı bildim bakalım şimdiye kadar öyle oldu
Kısmen. Bu ülkede doğmayı hak etmedim mesela. Ama irademle yaptığım şeyleri hak ederek yaptım.
Hayır maalesef insanlara güvenmek mutluluğu yaşamak isterdim ama devir öyle bir devirki bunlardan beni alı koyuyor
maalesef yaşamıyorum
Herkes seçtiği hayatı yaşar.
Onun yolundayım
Ben hep elimdekilerle yaşadım.
Bazen fazlası olduğunu düşünüyorum.
Yaşamam gereken çok şey yaşadım
Hayır yaşamıyorum
Evet
Hayır..
Hayır hemde hiç.
Hayır...
Hayır yaşamıyorum