Sürekli hata yapıyorum, ailem bile benden bezmiş durumda ama kendimi durduramıyorum, olmuyor illa bir belaya bulaşıyorum ve bundan çevremdekiler de etkileniyor, insanları üzüyorum ama istemeden oluyor.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli hata yapıyorum, ailem bile benden bezmiş durumda ama kendimi durduramıyorum, olmuyor illa bir belaya bulaşıyorum ve bundan çevremdekiler de etkileniyor, insanları üzüyorum ama istemeden oluyor.
Cevap
8Cevap
hatalarından ders al bence
Fevrilikten dünyayı yakıp yıkıyosun ve zarar görüyosun özetle değil mi
plan yaparken ve karar alırken duygularının yönlendirmesiyle hareket etme
Ne gibi hatalardan bahsediyoruz burada?
o pp niye öyle
bilmem değişik
Örnek ver lütfen
o anki zevkim için ya da sinirlendiğimde istediğim ne varsa yapıyorum sonucunu düşünmeden hatta sonucunu bilsem bile yapıyorum yani umursamıyorum hani aklına ne gelirse yapıyorum insanların sınırlarını zorluyorum ve sonrasında da bedeli ağır oluyor
Kimyasal maddeler kullanmayıp, kendine zarar vermediğin sürece diğerlerini halledebilirsin. İstersen sana yardımcı olabilirim?
kendime zarar vermiyorum kimyasal madde de kullanmıyorum ama işte diğer şeyler oluyor peki nasıl yardımcı olacaksınız
Bir süreliğine seni gerçekten dinleyeceğim, bu alışkanlara sebep olan olayları tespit edip çözüm sunacağım.
anladım şimdiden teşekkür ederim de siz psikolog musunuz merak ettim
Rica ederim ilgim var diyelim
peki ekliyorum seni
Ne gibi bela?
ne gibi mesela bebek
Bipolarmısın
bilmiyorum
En son yaptığın hatayı anlatsana
ya anlat anlat bitmez çok uzun hikaye valla bide işte bu yaptığım hatalar nedeni ile de ailem artık bana güvenmiyor bana inanmıyorlar birçok konuda
Haksız sayılmazlar başına bi iş getirmeden sıyrılmaya bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yorulduğun çok belli, bunu itiraf edebilmen bile aslında güzel bir başlangıç 💔
Sürekli hata yaptığını söylemen, artık farkında olduğun anlamına geliyor. Bu “ben zaten böyleyim” deyip geçilecek bir durum değil, ama değişmesi mümkün.
Önce kendini acımasızca yargılamayı bırakman lazım. Sonra küçük hedefler koy; her gün sadece tek bir davranışını düzeltmeye odaklan mesela. Ailenle de “değişmek istiyorum, ama tek başıma zorlanıyorum” diye açık konuşmayı dene. Gerekirse bir uzmandan destek almak da çok işe yarar 💬✨