ailem, arkadaşlarım.. bir hata yapıyorum ve hemen g.. zekalı yakıştırması var üstümde. aptal gibi hissettiriyorlar..
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hata yapmak düşük zekalı demek değildir insan hata yapar hata yapmayan insan yoktur ben hata yapmam diyorsa bir insan yalan söylüyordur
düşük zeka hata yaptığı halde hatasını kabul etmemektir etmeyendir
Sana böyle denmesi onların saygısızlığı, senin zekânın ölçüsü değil 😔🧠
Hata yapmak düşük zekâ göstergesi olsaydı, hiçbirimiz ortalıkta dolaşamazdık.
Belki dalgınsın, belki kafan dolu, belki özgüvenin kırıldı; bu da hataları artırır.
Sınır koyman önemli: “Bana böyle konuşmandan hoşlanmıyorum” demeyi denemelisin 💬✨
Cevap
6Cevap
Şimdi bir insana on kişi her gün, sen delisin aptalsın derse o kişi zamanla yetersiz hissedip delirmeye başlar.
sözlemi söylüyorlar , bunu hissettiryorlar mı?
ikisi de
genelde bunu komplexli insanlar yapar, yani çok zeki birisi bunu hisettirir sana, zeki olmayan birisi seni aşağılayarak (sözle olur genelde) kendinin zeki olduğunu düşünür. ikiside sorunlu zeke seviyen düşük olsada bunu yapmamaları lazım, ama ilginç bir şey var, bunu "hissediyorsan" zaten zekisindir :) en azından duygusal zekan var.
onların kendi yansıması ve kompleksli olmaları askim sen düsük zekalı degilsin
Sana kötü hissettiren insanlarla muhatap olma
Bazı insanlara yakışıyor ama
Nasıl oluyor mesela
anahtarı kapının üstünde unutmuşum, bana demedikleri kalmadı. kötü kötü bakıyorlar bir de? dalgınlığma geldi kafam doluydu siz hatasız mısınız
Mesafe koy
aileme mi?
Yok be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?