Güncellemeler
+1 yıl
Bu sene bildiğiniz üzere tüm dersler internet üzerinden işlendi. Ancak ben gerek internet gerek uyku sorunlarından dolayı çoğu derse girememiştim. Sınav olduk. Konuları sınavdan bir gün önce öğrendim. Hiç pratik yapamadım bile. (mantık ve kümeler) Daha önce hiç bilmediğim konulardı. Sınav günü de aşırı stresliydim ve midem bulanıyordu.70 aldım. Daha önce tüm notlarım genelde 100 ve civarıydı. Hocalar üstün zekalı vs. derdi. Yanılıyorlar mı? Sizce canım mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben defter kitap yüzü açıp derse girmedim 80 den assagi notum yok ben Tesla falanm ozaman bu nasi bı teori 😅
Farkındaysanız sınavdan 70 aldığım için zekiyim gibi bir beyanda bulunmadım. Anlama beceriniz üzerinde çalışmanız gerekiyor. Normalde dersi dinleme imkanım olunca daha sonra çalışmama gerek kalmıyor. Bahsettiğim konular matematiksel işlemden öte kural ve sembollerden oluşuyor ve uzun konular.+bu sene öğrendiğim ilk konular. Belki moralim ve sağlığım iyi olsaydı daha iyi yapardım kim bilir?
Ben elektrik elektronik mühendisliği okuyorum 1 sorunun 3 sayfa cevabı var matematik den öte bizimkiler benimde ilk senem ilk defa görmesem de soru tarzlarını ilk senem yani 😅
Ben konuları ilk defa gördüm işte sorun orda. Online sınavlarda yardım aldınız mı?
Çoğunu kendim yaptım ya toplam 10- 15 soruya falan bakmisimdir
Çoğunu demek... Yok zaten onlineda yardım almadan gireni görmedim ben. Peki sorumun cevabı?
Netden baktım dedimya her sınavda 1-2 soru maximum bakmisimdir
Yok ilk soruyu kastetmiştim aslında
Moral motivasyon kendi elinde ama kendini bahanelerin arkasına saklamak nekadar doğru hasta olsan bile motivasyonunu yüksek tutabilirsin
Bahane değil gerçekten. Zaten o dönem motivasyonumu yüksek tutmam imaknsızdı özgüven sorunları falan. Ama herkes dün ne kadar soru çözdüğünden bahsederken ben konuyu yarım yamalak öğrenmiştim. Ama sanırım gerizekalıyım böyle bir notu anca gerizekalılar alır değil mi?
Gerizekalılar değil çalışmayan insan alır 😅 herkesin zeka seviyesi eşittir kimi çalışır yüksek not alır kimi çalışmaz düşük not alır zekayla alakası yok
Evet canimsin.. 😉
Oto kontrolün azizliğine uğradım.🙃 Kusura bakmayın. Siz anladınız soruyu
Estg. Ben anladım. Latife olsun diye bunu yazdım 😇
Derslerden uzak kalma toparlarsın kısa sürede.