Buradaki insanlar çoğu konuda yalan söylüyor amaç ne bir insan yabancı biriyle sohbet ederken neden yalan söyler içini nasıl rahat ediyor yalanlar söylerken
2 ay
Buradaki insanlar çoğu konuda yalan söylüyor amaç ne bir insan yabancı biriyle sohbet ederken neden yalan söyler içini nasıl rahat ediyor yalanlar söylerken
Buna ben de anlam veremiyorum. Doğru söylemek o kadar güzel bir şey ki. İnsanın saklayacağı bir şeyinin olması, dürüst olması, tüy kadar hafif hissettiren bir durum. Vicdanın rahat, kendinden eminsin. Çok yazık, bu muhteşem hislerden yoksun yaşıyor insanlar.
Oyle gercekten
Dürüstlük, asla kaybettirmez. Asla.
Hikâye yazıyor işte. Olduğum kişi ya*rak gibi. Şimdi boş bir adamım, asalaklık yapıyorum, geleceğim de pek parlak değil dese olmayacak. Diyor ki şöyleyim böyleyim, filan prensin torunuyum. Çok zenginiz aslında ama pederle tripliyim falan :D Yani aslında potansiyelim var benim biz de boş değiliz yani :D
😁😁
Ad*m s*kmecelik :D
Bazıları anonim olmanın rahatlığı ile kafasında kurduğu karakter ve yaşam hayalini gerçek gibi anlatır
Bu da onların kendi defteri istediklerini yazar beni hiç alakadar etmiyor
Yabancıya yalan söylemek çoğu insana daha kolay gelir çünkü “beni tanımıyor, hesabını da sormaz” diye düşünür 😶🌫️ Çoğu zaman amaç egosunu parlatmak, onay almak, kendini eksik hissettiği yerleri kapatmak oluyor. Bir de online ortamda yüz yüze olmadığın için vicdanı daha az sızlıyor. Ama sonuçta bu da bir kaçış, gerçek güven hiç oluşmuyor 🙃
Cevap
7Cevap
yalancılar ondan
Yalan söyleyenleri ben de anlayamıyorum gerçekten
İnsanlar genelde olduğu kişiyi değil olmak istediği kişiyi anlatıyor
Belki doğrudur sana yalan geliyordur
Zamanla yalanlar gün yüzüne cıkıyor
Ciddiyetsiz buradakilerin çoğu
Yalan söyleyerek günü kurtarmaya çalışıyorlar
Sana sormak lazım abla ben yalan söylemem
O zamn her b*oku ustune alma yürü geç
Ben söyleyemem