Şu, tarihin en doğru tweet'i olabilir 😂 Tanıştıktan sonra 24 saat geçmeden "Seni asla terk etmeyeceğim, öldüm bittim" tavırlarındaki samimiyetsizlik hiçbir yerde yok :D

Şu, tarihin en doğru tweet'i olabilir 😂 Tanıştıktan sonra 24 saat geçmeden "Seni asla terk etmeyeceğim, öldüm bittim" tavırlarındaki samimiyetsizlik hiçbir yerde yok :D
Samimiyetsiz buluyorum. Olgun insan tanıyıp sonra samimiyete değer biri mi diye kafasında ölçüp tartar muhakeme eder öyle karar verir samimi olmaya. Vıcık vıcık olan insanları sevmiyorum, bana göre taş yerinde ağırdır. Sevgiye saygım sonsuz ancak ilk günden ölüp bitiyorum, dünya bir yana, sen bir yana derse biri bu inandırıcı gelmiyor bana. Ve özellikle gözlem yaptığımda şu sitede" aşkımsu , bebeğimsu" diye sevgililerini yere göğe sığdıramayan üyeler daldan dala konan üyeler oluyor.
Kesinlikle öyle. Millete karakter dersi verenler, karakterin eserini barındırmıyorlar. Bunlar ilgi... şimdi yorumum kalkmasın uberim😂
Hahah kalkmaz sansürlü yorumlar kaldırılamaz 😄 evet varoşça olanlar hep yapar bunu dsjsj
Ahaha biliyorum dillendirmek istemedim 😂
İyi yaptın korkmayın ben hepinizi savunurum yorumlarınız gelir sghjk
Ahaha eee uber uberin yanında olmalı sonuçta. Kaç sağlam uber kaldık şurada 😂
Evet biz de olmasak it kopuk eksik olmazdı 😄
İt kopuk sayısı bizden fazla ya yine de 😂 bir taraflarını asama sürtmedikleri sürece sorun yok
Onlar o kafayla kadın sandıkları erkeklere tövbe est. Sjsjsj
Bazılarının sanmalarına bile gerek yok 😂 (sana yazıyorum diye güncelleme atmışım rezalet 🤣🤣) güncelleme kaldırır mısın 😅
Bakıyorum hemen 🤣
Kaldırdım 😄
Teşekkür ederim bildirim geldi. Şimdi ekran alıp, bu görüşüm kaldırıldı diye ağlayarak soru açacağım 😀
Evet bihter kaldırdı diye engizisyon mahkemesi sonra 🤣
Uberlikten afaroz istiyoruz 😅
Şeytan kulağına kurşun sus sjsjsj
Mujjjkk yapıp kulağını çekip tahtaya vurmadın. Sıralama yanlış, saylanmaz 😅
Vurmadım vallahi dedektif gibisin 😄
Her yerde gözüm var ama hiçbir şeyde gözüm yok sjsj
Evet 😀
Hemen samimiyet kuran insanlar bana her zaman yapmacik gelmistir. Hizli kosan atin b0ku seyrek duser hesabi onlarinki, her gordugume atlayayim derken günün sonunda sıfıra sıfır elde var sıfır 😅🤣
atlarla ilgili atasözleri çok güzel ahahah
Herkese hos gelmez ama , at sahibine göre kisner 😅
Bi tane de soz var da burada yazmiim simdi 🤫🤭
Tamam bir ara kulağıma fısılda :D
Piki anlastik 🤫🤫
Ben bunu her zaman hormonlu tavuğa ya da içi çürük elma şekerine benzetirim gerçekten samimiyet olacaksa bu 1 günde değil belki aylar sonra yavaş yavaş olur derim.
Öldü bittiyse mezar kazdım, içine girsin şovmen 😹.
Buna psikolojide “sınır problemi” denir ama günlük hayatta ben böylelerine turbo samimi diyorum 😂 İlk günden aşırı ilgi, abartılı sözler genelde ya ilgi açlığından ya da gizli ajandadan gelir. Gerçek samimiyet yavaş yavaş oluşur, köpük gibi aniden olan da çoğu zaman aynı hızla söner 🫠
Cevap
10Cevap
y*vşak denir ne denecek. önce tanı güven
Hızlı yaşayan hızlı tüketir, sözler hiçbir şey ifade etmiyor kaldı ki öyle laf edenlerden kaçınılması gerekiyor.
Bugün bana yapan yarın başkasına yapar ve takıntılı tipler bana göre. Allah uzak etsin benden
Anı ve o an ne hissettiyse onu yaşıyorlar, çok bir şey beklemek saçma.
İlk görüşte aşk yaşıyorlarsa demek 😂
Sırnaşık yılışık tabiri caizse amip asalak denir 😄🙏
Ahaha senden beklemediğim cevap. Helal olsun 😂
Ahaa evet ama hakediyorlar sağolasın 🙏😄
ama yeni ortama girildiginde de biraz garipe kacmamak icin samimi olmak gerekir ya
Samimiyeti nir yere kadar oluyor öylelerinin, alabildiğini alana kadar sonra hayalet 👻
Zaten arıza olmasa hahah
Laubali yılışık denir..
Ben o günü orada bırakıyorumnsjdjsjek
Mantıklı olan o. Diğer türlü nasıl bir yokluktaysa artık 😂
Tadında her şey güzel 😋
Yalanın kitabını yazmıştır.
Samimiyetsiz denir
İçi dışı bir olabilir
Hiç hoşlanmıyorum
oran bence yanlış %100 o
Temkin iyidir her zaman sakin ol denir 😄
Gereksiz samimiyetten nefret ederim