Selam arkadaşlar. Benim geçen yıl tanıştığım biri vardı. İlişkimiz yoktu ama iyi arkadaştık
İyi de anlaşıyorduk.. Bir defa bana sen bana huzur veriyorsun ve zaman zaman korkuyorum değil demişti. Sonra bana belirsizlik, tutarsız davranmaya başladı.
Sebebini sorduğumda herkes karşı netimde sana olamıyorum, neden böyle oluyor alamıyorum gibi cevaplar veriyordu
Ben de en son veda ettim bitirdim arkadaşlığı
Sizce birine iyi geliyorsak bu onda neden korku yaratır, ve neden tutarsız davranmaya başlar
İyi de anlaşıyorduk.. Bir defa bana sen bana huzur veriyorsun ve zaman zaman korkuyorum değil demişti. Sonra bana belirsizlik, tutarsız davranmaya başladı.
Sebebini sorduğumda herkes karşı netimde sana olamıyorum, neden böyle oluyor alamıyorum gibi cevaplar veriyordu
Ben de en son veda ettim bitirdim arkadaşlığı
Sizce birine iyi geliyorsak bu onda neden korku yaratır, ve neden tutarsız davranmaya başlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı insanlar için huzur, aslında kontrol kaybı gibi hissedilir 😔 Çünkü alıştıkları şey genelde kaos, drama, çaba ve belirsizlik oluyor. Seninle huzur bulunca “Buna alışmamalıyım, ya kaybedersem?” kaygısı tetiklenmiş olabilir.
Tutarsızlığın sebebi büyük ihtimalle kendi duygularıyla çatışmasıydı, seninle ilgili değildi. Vedalaşman kendini korumak için çok sağlıklı bir karar olmuş aslında 💐