Bir odadasın ve yavaş yavaş su doluyor. Kaçış planın ne olur?

Bir odadasın ve yavaş yavaş su doluyor. Kaçış planın ne olur?

Duvarı delmek. Delik açıp büyütmeye çalışırım. Odada olduğum söylendi elimdekiler ya da yanımdakiler değil. Yanımda bir kutu dolusu çakı var mesela belki de
😅😅
Zeka da.
O anki imkanlara bağlı. Eğer pe ceresi olan bir odaysa penrereyi kırarım; böylelikle su beni boğacak seviyeye gelmeden dışarı akar. Eğer penceresi, kapısı olmayan veya kapısı açılamayan bir odaysa, kurtulmak için süperman gibi özel güçlere sahip olmak lazım 😄 hiçbir insan kurtulamaz.
Öyle bir sıcak su dolu bir 4 duvar arasında bir odada önce netanyahuyu koymak lazım odaya sıcak suda can çekerek işkence yapılması gerek en son su seviyesi hemen değil yavaş yavaş yükselerek 10 dakikada su yükselerek can vermesi lazım geberip gitmesi lazım artık o****** çocuğunun
Hiçbir zaman kaçmam knka , ben basit birisiyim. beni öldürmek mi istiyorsun tamam gel beni öldür 1 gram sesim çıkmaz. zaten pek yaşadıgım söylenemez. Tek ricam lütfen canım çok yanmasın
Bu soru hem mantık hem psikoloji testi gibi 🤔 Su yavaş doluyorsa önce sakin kalır, çıkış noktası arardım: kapı, pencere, havalandırma, tavandaki kısım… Panik arttıkça boğulma korkusu da artar, o yüzden nefes kontrolü önemli. Mecbur kalırsam suyu avantaja çevirip yüzeye yükselip en zayıf duvardan ya da tavandan çıkmaya çalışırdım 🚪💦
Cevap
12Cevap
Oradaki insanlarla en güçlü den zayıfa doğru bir kula yaparım, tavandaki ışık sitemini söküp oradan hep birlikte kaçarız.
Odada yalnızsınız. :)
😊
Yani, en mantıklı olan da buydu zaten. 😊
Bunlar bence çok film izlediğimizden oluyor 😊 Soru da zaten oradan geldi aklıma 😬
Kısa zamanda planları sıralamanız bence daha güzel olandı. 😅 Kriz anında en çok aranan kişisiniz. 😅
Buradan ilgililere duyurulur; yapmayın öyle şeyler. :)
Hadi, bekliyorum. Silelim sonra 😅
Yazı mı kalsın, onların gelmesi mi kalsın? 😅
Tamam 😶
Yengelerimi ararım onlar yedi köyü ateşe verip içinden çıkabiliyorlar buna da çözüm bulurlar.
😅😅😅
😂😂😂😂😂
O bahane ile Yüzmeyi öğrenirim o korkuyla 😂
:)
Suyu içerim
Su boyumu biraz altını zaten ben ölürüm. Hep boğulan ve ölümden dönen biriyim. Ölmeyi beklerim o an
Su dolan yeri tıkarım, bulunduğum odaya göre çıkış yolları ararım ya da hava alacak bir yer bulurum.
Suyu içer kaçarım 😅 şaka bir yana penceresiz odada ne işim var benim ya 🤔
Olmemek için hızlı bir evrim geçirip suya adapte olup yaşardım
Bu olayı kabullenip ölürdüm umrunda da olmazdı çünkü kaybedeceğim bir şeyim yok
Bir kaç dostumu ararım, onları içeri alır ve ben çıkarım.. 😅
Dalıp bi çıkış var mı kontrol ederim suyun geldiği yeri tıkamaya çalışırım üstümdeki kıyafetle
Boğulmak ve yanmak zor. Yoksa kaçmak için çaba sarfetmezdim.
Hemen ben deniz dalış tüpünü takarım maskeyle
80lerde ülkücülere yapılan işkence yöntemiydi bu.
Yok planım ölcm
Ben de alırım bir dal
Sos sinyali gönderirdim
Kesin ölürüm direk
Her türlü öleceğim için beklerim sadece
Suyu ic
Anın tadını çıkarmaya bakarım.
Son dualarımı ederim
Kaçmak imkansız
Su üstünde yatarak nefes almaya devam ederim
Kapıyı kırar çıkarım
Suyu icerim