Ama tahmin ettiğim biri var gibi ama ondan emin de değilim ama aşırı mutsuz ve eleştiren biri, eleştiriye de gelemez ama eğlendirir de ortamı bazen, biraz gelgitleri var tabii ama aslında iyi biridir, bencil değildir pek
2 ay
Ama tahmin ettiğim biri var gibi ama ondan emin de değilim ama aşırı mutsuz ve eleştiren biri, eleştiriye de gelemez ama eğlendirir de ortamı bazen, biraz gelgitleri var tabii ama aslında iyi biridir, bencil değildir pek
Cevap
1Cevap
Ben varım bu işin ehliyim yengeç burcu olarak 🦀
Benim etrafımda da yengeç burcu var çok beter hiç güvenmeyiz ona ne yapacağı belli olmaz iyi niyet altından ne sular yürütüyor öyle
Aynen knk hiç te on numara değilsiniz kadın ezigin teki mesela gizli narsist bence herkesin ocağını batırmak istiyor insanlar ona çok kanıyordu ben asla kanmadim benim bir yakinimi çok üzdü mesela onun ahını aldı
Narsist nasıl biri bilmiyor olabilirsin
Anlatsana bildiğin kadarıyla ama bence yok yinede çünkü olsaydı çok zorlanırdik büyük ihtimalle ve o kişiden bıkar uzaklaşirdik genelde kendini belli eder ya
Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde farklı gösterir. Benim narsist diyebiliceğim arkadaşım var dediğin gibi uzaklaşıyorum, iletişim kuramıyorsun. Mesela çok ön planda olmak istiyor sürekli ilgi istiyor kendini eleştiriyor ki övgü sözleri duymak istiyor hayır şöyle güzelsin hayır böyle yakıştı gibi. Sürekli alıcı taraf oluyor. Yeni bişey alır över sürekli gözüne sokmaya çalışır ama sen bişey aldığın zaman kıskanır hayırlı olsun asla demez. Çok yalancı bi şey söyler sonra söylemedim der, bi şey yapar sprduğunda kabul etmez. Kavga edemez sadece laf sokar cevap verince karşılık vermez. Yüzleşemez sorunları dile getiremez. Mesela geçen soruyor perşembe kim yemek yapıyordu kız da ben dedi cevap vermiyor ne oldu diye cevap vermiyor ama orada demek istediği şey bu ğerşemde yemek yapmadın mı ama soramıyor. Bu da çevresindeki insanı türketiyor zamanla enerjini sömürüyor. Çok ezik ve özgüvensizlerdir o yüzden eleştirilmek istemez eleştiri kabul etmez onaylanmak ister
Böylesine cesaretli biri yok ama sanırım iyi niyet altından başka biri var her şeyi yürütüyor insanların ocağını batırıyor mesela benim bir yakinimin aşırı ahını aldı zehirledi sanırım aynı değil ama bu niyetini çok gizliyordu
Oda çok özgüvensizdi
Narsist kişilik çeşit çeşittir herkes de farklı ortaya çıkar ve karşısındaki insanı b0k gibi hissettirir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Narsist insanlar elbette var ama herkesin ufak tefek narsistik tarafları da olabiliyor 😊
Anlattığın kişi daha çok duygusal gelgitleri olan, savunmaya hızlı geçen biri gibi duruyor.
Sürekli mutlu olmak zorunda değil, eleştiriye gelememesi de kırılganlığından olabilir.
Bencil değil diyorsan, muhtemelen tam bir narsist değil, sadece yorucu bir karakter 😅