Özellikle bu sitede çokça gördüğüm bir durum var, birisiyle bir şey paylaşınca illaki başkalarına da anlatırlar. Tabii bu karakterle alakalı bir durum, herkes kendini karakterli sanabilir ama hiç de öyle olmadığı zaman içinde görünür.

Özellikle bu sitede çokça gördüğüm bir durum var, birisiyle bir şey paylaşınca illaki başkalarına da anlatırlar. Tabii bu karakterle alakalı bir durum, herkes kendini karakterli sanabilir ama hiç de öyle olmadığı zaman içinde görünür.

Beni bilen bilir benimle yaşanılan/konuşulan/paylaşılan aramız o insanla iyi olsun kötü olsun bende kalır bunca senedir kimse hakkında kimseye konuşmadım en fazla özünde iyi bir insan ama ben anlaşamadım der geçerim
Bu konuda bayag ketum biriym bn
Hayır tabiki
Güzel yakalamışsın, gerçekten burada da çok oluyor bu durum 😅 Gizli denilerek paylaşılan hiçbir şeyi başkasına aktarmam, içim el vermez. Ama beni zorlayan, üstü kapalı anlatayım mı diyen tarafım oluyor bazen 🙃 İnsan zamanla kime ne kadar güveneceğini, kimle ne paylaşacağını öğreniyor. O yüzden artık seçici davranmak en sağlıklısı gibi duruyor 🔐💬
Cevap
7Cevap
Bana özelini açan birini ifşa etmem tek güzel huyum da bu zaten laf taşımam asla banane milletten jgkbjgh
Hayır asla, karaktersizlik bu
Ortada konuşulmuşsa bilgi gibi söylerim ama özel olarak bana dediyse söylemem kimseye...
bu sitede kimseyle bir sey paylasilmaz, hemen yayarlar
Anama anlatırım, o durumu yorumlar iki dakika sonra ise unutur.
O yüzden içim rahat ve buna ek başkasının düşüncesini alıyorum ndjrnrnr
Hayır anlatmam kimseye.
Paylaşmam bende kalır
Sır durumundaysa başkasını ilgilendirmez
Sır ben de kalır çiçek sözü cicim
Aramızda kalınması istenilen bir şeyi anlatmam.
bu sitede kimseyle bir şey paylaşmayın zaten
Bu sitede o oksijen israfı dolu
hayır, aşırı sırtutarım
ne olduğu önemli.
Hayır
Asla
Hayır
Anlatmam. Ayıp denen bişey var
Bende kalır
Anlatmam
Hayır tabiki de.
Anlatmam. Sır tutarım