Kilolu ve yakışıklı olmayan, parası olmayan, boyu olmayan erkek neden çok aşırı özgüvenli olur
Yakışıklı olanlar o kadar ego'lu olmaz bir de
Kilolu ve yakışıklı olmayan, parası olmayan, boyu olmayan erkek neden çok aşırı özgüvenli olur
Yakışıklı olanlar o kadar ego'lu olmaz bir de
İlgi gören her erkek egolu olur. Birden fazla kızdan ilgi almasının sonucu bunlar yüzüne kimse bakmasa burada ağlardı. Bunu yapan hemcinslerimiz. İlgi veriyorlar ama neyine ilgi veriyorlar önemli kısım bu. Ağzı laf yapıyor muhtemelen
Bence burada “çirkin” ve “parası olmayan” kısmından çok, karakter ve savunma mekanizmaları devreye giriyor 😌
Bazı erkekler, eksik hissettikleri yerleri abartılı özgüvenle kapatıyor. Bu aslında içten içe kırılgan olduklarını da gösterebilir. Bazıları da gerçekten kendini seviyor, fizik ve para onlar için tek ölçü değil. Yakışıklılar daha rahat ilgi gördüğü için gösterme gereği duymayabiliyor.
Yani gördüğün özgüven her zaman gerçek özgüven olmayabiliyor 😉✨
Cevap
3Cevap
Dozer olan kadınlarda neden ego varsa onlardada var
Dozer dediginde 60 kilo falandir glb
Onlarda dozer de esas 90 100 kilo olan kadınlar
Ben dozerim 170 60 kilo 👍
Ebet öylesin Aq ben 182 66 kiloyum
Kac olayim 35 mi pasam
Ideal kilo kac 170 e :D 182 ye 66 olduguna gore
Kanser taramasi yaptir saka maka bi yana
Komik olduğunu mu sanıyorsun
Ve Çoğu da kadın düşmanı olur
Benim anlamadigim tam tersi olmasi gerek yani normally yakisiklidan ego beklenirken boyle insanlar turedi
Yani kimse kalkıp çirkin ya da yetersiz demeye hakkım yok Kimsenin hakkı yok tabii ki de tamamen kişisel bir durum bütün yakışıklılar da çok iyi diyemiyoruz Aslında onlar da da bazı sorunlar var problemler var
Egonun tiple alakası yok
Bana yakışıyor ego ben olmicamda kim olcak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?