Beğendiğim çok güzel bir kız var en azından ben onu öyle buluyorum. İkimiz de tıp fakültesinde okuyoruz ve aynı dönemdeyiz. Kendisinin arkadaş ortamı biraz ortamcı ve kendisi de eğlenmeyi bilen birisi ve ben bu kıza yürümek isterken kendimden gereksiz bir şekilde emin olamıyorum. Ortalama veya belki bir 2 tık üstü bir tipim var. Boyum 1.88 ve baya iri cüsseli biriyim. Spordan dolayı mütevazı olmayacak fiziğim de fena değil ama dediğim gibi ortalamanın biraz üstünde bir tip yeter mi veya o ortamda benim gibi ağır başlı biri dikkatini çeker mi bilemedim ve daha önce de ilişkim olmasına rağmen bu kadar güzel bir kızla çıkmak bende böyle bir özgüvensizlik yapmış da olabilir o yüzden fikirlerinizi bekliyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence fazlasıyla yeter, hatta artar bile 😊 Senin ağır başlı, sakin, kendinden emin duruşun onun ortamcı tarafına güzel bir denge katar.
Güzellik arttıkça, insanlar gerçek ilgi ve karaktere daha çok değer veriyor. Ona yaklaşırken “acaba yeter miyim” değil, “ben böyle biriyim, beğenirse ne güzel” rahatlığında ol. Özgüvenini tipine değil, karakterine yasla 😉✨