Üstün zeka, üstün statü, anlayın işte, kendimi çok seviyorum, evliyim, hamileyim, 33 yaşındayım, bunu hâlâ aşamadım, neden böyle acaba, nasıl düzelirim
2 ay
Keşke bende öyle olsam geçen annemin davasında hakimle asker arkadaşı gibi konuştum. Sonradan fark ettim yaptiğimı. Kimseyi üst görmem ama saygı gerekiyor bazı yerlerde
Ya öyle birdaha görmeyeceğim insanlarla bende çok rahatım ama devamlı gördüklerimle rahat olamıyorum
Müşterim adam arada bir de görüyorum fldndnjd
O tür insanlarla konuşurken ben genelde biraz egoist tavrı takinjrim. Kesinrkibirli değilim ama bunun çaresi bana göre bu. Her yiğidin farklı bir yoğur yiyş tarzı vardır elbette
Bunu denicem
Aslında hissettiğin şey çok yaygın, yalnız değilsin 😊
“Üstün” gördüğün insanlarla konuşurken heyecanlanman, içten içe “ya yetersiz görünürsem?” kaygısından geliyor olabilir.
Onları fazla büyüttükçe kendini küçültüyorsun. Bir dahaki sefere göz teması kur, nefesini yavaşlat, konuşmayı “eşit iki insan sohbeti” gibi düşün.
Unutma, statü ne olursa olsun herkes tuhaflaşıyor, herkesin zayıf yanları var 😄💕
Cevap
6Cevap
kimsenin kimseden üstün olmadığını kabul ettiğinde aşacaksın bu durumu..
Ama üstünlük taslayıp seni ezmeye çalıştıklarında?
Onlari da kaile almayacaksin 😎
Ya ortamda uzaklasacaksin ya da mumkun degilse sadece muhattap olmamayi sececeksin
Yani olur hata yapmaktan çekiniyorsundur noşver takılma herkes herşeyi bilemez
Bu senin fantezin. Maalesef
Kadınlık içgüdüsü
Esinle rahst konusabiliyomusun
Evet gereğinden bile fazla
Cok guzel kac aylik hamilesin
Agla bide feriha
üstünlük takvada
Dm gelsene
Ustunlermis normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?