Selamm,
Var mı öyle, "negatif ve depresif" gibi insanları çevrenizden uzak tutmak gibi bir alışkanlığınız? Yoksa değer veriyorsunuz diye sizi tüketmelerine müsaade mi edersiniz?

Selamm,
Var mı öyle, "negatif ve depresif" gibi insanları çevrenizden uzak tutmak gibi bir alışkanlığınız? Yoksa değer veriyorsunuz diye sizi tüketmelerine müsaade mi edersiniz?

Negatifliği anında hissediyorum zaten. Rahatsız ediyor bu durum ruhumu o yüzden o uyumsuzluk beni otomatikman uzak tutar. Bazıları gerçekten iyi biri oluyor ama ben kötü bir enerji alıyorsam kesinlikle bunda bir şey var diyor, çok samimiyet kurmuyorum.
Öyle..
Bir dönem 2. Kısımı yapıyordum evet ama canımı sıkan insanları hatır gönül dinlemeden çat çat siliyorum artık çünkü neden? kimse yaptıklarını görmüyor hep karşı tarafı suçlama moduna giriyor özetle ruh emiyor o zaman hoşçakal, nokta 👋🏼
Her şeyi eleştiren , bencil ve narsist insanlardan uzak durmaya çalışıyorum. Her insanı hayatımızdan atamıyoruz maalesef. Ama mesafe koyulabilir.
Negatif ve sürekli şikayet eden ama çözüm aramayan insanları uzak tutmaya çalışıyorum 🧱 Çünkü bir yerden sonra ruh halini emiyorlar resmen 😶🌫️ Değer verdiklerim zor bir dönemden geçiyorsa kalırım tabii ama süreklilik haline geliyorsa sağlıklı sınırlar koyarım ✋🧠 Kendi psikolojin de en az onlar kadar önemli unutma 💚✨
Cevap
6Cevap
Negatif, enerji emen, şükürsüz, sürekli yakınan aman uzak kalsin
Tutarsız egolu ve enerjisi düşük insanlardan hiç hoşlanmıyorum
Karaktersiz yalaka ve iki yüzlüleri çıkartıyorum hayatımdan.
Negatif insan sevmem kan grubumuz bile 0 + 😅
Tabeee sfghdf
Kesinlikle özgüvensiz insanlar ve malatyalılar benden uzak dursun shsjksjdkf
Eskiden değer verdiğim için çok sabrederdim ama artık ruhumu emen, negatif insanlara tahammülüm kalmadı. Sağlıklı sınırlar koymayı öğrendim.
"Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" diyen tipsizleri çevremden toplatıyorum, hepsinden uzak olayım, hepsi benden uzak olsunlar hatta yok olsunlar
Her şeyden şikayetçi olan asla mutlu olmayan insanları sevmiyorum. Enerjimi düşürüyorlar.
Negatif insanları sevmem çevremde pozitif insanları tutmaya özen gösteririm
Ben direkt insanları uzak tutuyorum tip fark etmeksizin
Sinsi ve yalancıları uzak tutarım.
Ben laf taşıyan ve ortamda olmayan kisi hakkinda konusan birini cevremde istemem mesela cunku ona yapan bana da yapar
narsist, manipuleci insanlari
Agresif şekilde değil ama mazeret yaratarak uzak tutarım.
Nankör insanlardan korkarım ben.
Bilmiyorum. Hissel genelde
Yüzüme gülüp arkadan konuşanları
Sürekli sikayet eden memnun olmayan
Boş insanları
Toksit insanlar
İylik maskesi takan
Sapıkları
Kibirli, yalancı tipler
Emir veren
Egoluu
Yalanci uzak olsun