Sanırım birilerini veya bir şeyleri kırıp dökmeden rahatlayamam biraz fazla mı sinirliyim?🙄

Sanırım birilerini veya bir şeyleri kırıp dökmeden rahatlayamam biraz fazla mı sinirliyim?🙄
Neye sinirliyim, kime sinirliyim, ne kadar sinirliyim ve sinir anında neredeyim? gibi ayrıntılara göre şekillenir.. ben fazla sinirlenmesem iyi olur kendime bile bir sey yapabilecek hale geliyorum. Çabuk sinirlenmiyorum ama sakinleşmem oldukca uzun sürüyor. Hatta uyuyup uyandıktan sonra ertesi gün bile hatta birkaç gün bile giderek artan bir sinirle bir kasırga oluşturabilirim. Bazen rüyamda bile sinirliyim oluyorum. Deve kini var herhalde.
En sakin olduğum an sinirli olduğum andır yapı meselesi kontrol edebiliyorum kendmi
Merhaba, çok nadiren de olsa bu tarz bir durumla karşılaştığımda kendimi zor tuttuğum zamanlar da oluyor yani bir şeyleri kırıp dökesim elbette geliyor ama bunun yerine daha çok tercih ettiğim yöntem olarak, mantık çerçevesinde düşünüp bir çözüm bulmaya gayret ediyorum. Çünkü öfkeli olma duygusunun bana daha çok zarar verdiğini ve çözümü zorlaştırdığını aklıma getirip en kısa sürede o çıkmazdan kurtulmaya çalışıyorum.
Keşke ben de böyle olsam ama zor sinirlenen sinirlendiğinde de gözünün önünü görmeyen biriyim
Anladım kötü bir durum elbette ama o zaman sinirlenebilecek çok olayla karşılaşmazsınız umarım bundan sonrası için diyelim
Umarım ☺️🙏🏻
😇😇
Sen düşündüğünden fazla “sinirli” değilsin, sadece öfkenin çıkış yolunu sert seçiyorsun 😅
Ben çok gerildiğimde yürürüm, müzik açarım, bazen yastığa abanırım, yazıp silerim.
Bir şeyleri kırıp dökmek anlık rahatlatır ama sonra pişmanlık ve suçluluk eklenir 😕
Eğer “ancak zarar verince rahatlıyorum” noktası sıklaştıysa, bunu ciddiye alman iyi olur 🧠💬
Cevap
9Cevap
Bir şeyleri kırmayı tercih ediyorum. ya da sigara içerim.
Ben susuyorum içime kapanıyorum çünkü kızıp dökmek bağırmak hiç bir zaman çözüm olmuyor
Ama içine atmak da insana iyi gelmiyor
İçime atıyorum * o kadar dert etmiyorum. Geçiyor bir zaman sonra
Yok olmuyor benim içimde kalır böyle 😅
Toprağı eşeleyip solcan çıkartıyorum sonra çakmak ile yakıyorum
Netanyahu dan farkım yok demi 😳🙄🫣🏃🪱
İyyy evet benziyorsunuz
Yapma yapma 😅
Bende direkt sinsilik modu açılıyor öyle durumlarda, beni sinirlendiren kişiye allah sabırlar versin o saatten sonra
Yürüyüşe çıkar müzik dinlerim uzaklaşmak daha iyi geliyor.
Aynur yengemin dizine yatarım saçlarımı okşar o bana şifa gibi gelir 😉
Evet hakimim bu konuda kendime
Kırmadan dökmeden olmoorrrr
hyrr illa patlamam gerek
Ağlıyorum saçımı başımı yoluyorum
Hiçbir şey
Genelde küfür ederim
Beddua ederim
Duş alırım
Kocama kızıyom 😂
Yazık, acıdım adama :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?