Hayatımı düzene oturtmam gerekiyor. Evliyim mesleğimi yapamıyorum. Sağlığım çok kötü. Depresyona giriyorum tekrar ve bu olunca kafam uyuşuyor ilaçlardan. Tekrar aynı döngü...
2 ay
Hayatımı düzene oturtmam gerekiyor. Evliyim mesleğimi yapamıyorum. Sağlığım çok kötü. Depresyona giriyorum tekrar ve bu olunca kafam uyuşuyor ilaçlardan. Tekrar aynı döngü...
5 yıl depresyon tedavisi gördüm YAB hastalığı da eşlik etti. Sana tavsiyem potansiyelini kullan.
Enerjini toplaman zor olacak farkındayım ama kısa mutluluk sağlayan şeylere adapte olup uzun bir rahatlama sürecine girebilirsin.
Ben çok kafama taktım egzama ile de savaştım. Egzama da psikolojik aslında fiziksel yansıması yani.
Kendine iyi davran
Geçmiş olsun şu an ne durumdasın?
Egzama bende de var. Depresyon senelerdir var tedavi bi oldum bi olmadım çünkü kafam iptal oluyor. Kafamı meşgul edeyim duyguları hissetmeyeyim diyorum ama dikkatimi toparlayamıyorum odaklanamıyorum bomboş geçiyor vaktim
Teşekkür ederim biraz daha iyiyim sana da geçmiş olsun.
Benim ilk ilacım dehb ilacıydı dengem şaştığı için 2 kere kullanıp bıraktım doktorla görüşüp
Farklı bir doktora gittiğimde ise beni hiç iyi görmediğini, yalnız kalmamam gerektiğini söyledi.
Günlük dalgalanmalarım oluyor ama çok ciddi dalgalanmalar yok.
Beynim biyolojik saate adapte olmuş gibi sabahları iyi akşamları hafif depresif takılıyorum depresyonun silik belirtileri kısmen var.
Sevdiğim birinden ayrılınca artıyor ya da anksiyete kötü düşünmeye neden olduğu için beni gerebiliyor.
Ergenlik zamanında yakalamıştı heyet raporu alıp okula bile gidememiştim çok ciddi bunalımdaydım yani.
Antidepresan + antipsikotik tedavisi kombinasyonu ile daha iyi oldum şu an o zamanlara göre çok daha iyi olduğumu söyleyebilirim
Teşekkür ederim
Anladım zor bir süreçten geçmişsin
Tamamen iyileşirsin umarım🙏
Merhaba geçmiş olsun öncelikle
Şu an hissettiklerin gerçekten çok ağır ve "çökme şansım yok" duygusu, omuzlarındaki yükü muhtemelen daha da ağırlaştırıyor. Bazen hayat, sanki durup dinlenmemize ya da duygularımızı yaşamamıza izin vermeyen bir maratonmuş gibi hissettirebilir. Özellikle sorumlulukların, planların veya sana ihtiyaç duyan insanların olduğu dönemlerde, psikolojik olarak zorlanmayı bir "lüks" gibi görmek çok insani ama bir o kadar da yıpratıcı bir durumdur. Bu çıkmazdan biraz olsun nefes almanı sağlayabilecek birkaç noktaya odaklanabiliriz eğer istersen buyrun gelin elimden geldiğince destek olmaya çalışayım
Şu an yaşadığın şey ciddi bir tükenmişlik gibi duruyor ve bu döngü gerçekten yıpratıcı 😔 Sürekli boğuluyor gibi hissetmen çok anlaşılır. Küçük başlamak iyi gelebilir; bugün sadece kendin için minicik bir şey yap, yürüyüş, duş, sevdiğin bir dizi bile olabilir 🌿 Mesleğini tamamen bıraktın diye düşünme, belki ileride farklı bir formda geri dönersin. Umut kapısını tamamen kapatma lütfen 💛
Cevap
4Cevap
Ameliyatlık değilsin dua et bence
Destek çıkmak isterim yeni şeyler tat
Niye yapamiuon
Dua et bol bol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?