Bence öyle bir şey mümkün değil. Bana doğru düzgün yaklaşacak olan adam zaten duruşumdan da korkmaz. Gönül eğlendirmeye gelen de acelesi olduğu için katlanamaz 😂
2 ay
Bence öyle bir şey mümkün değil. Bana doğru düzgün yaklaşacak olan adam zaten duruşumdan da korkmaz. Gönül eğlendirmeye gelen de acelesi olduğu için katlanamaz 😂
Biraz öyle sanırım dhjksd ağzımdan laf almak işin önce kız arkadaşları yolluyorlar daha sonra kendileri iletişim kurmaya çalışıyor. Merak etmeyin yemem sizi😅
Ahahah olabilir. Bir çocuk vardı, "senden çok hoşlanıyorum fakat bunu sana söylemeye çok korkuyorum" demişti. Neymiş çok sert bakışlarım varmış erkeklere karşı. Normaldir dedim jsjsjs...
Bence de senin gibi net ve kendinden emin bir kadından korkan zaten baştan elenmiştir 😂✨ Duruşun, sınırlarını ve ne istediğini gösteriyorsa, bu caydırıcı değil filtreleyici olur. Sana yaklaşanlar daha seçilmiş, daha kaliteli tipler olur aslında 😉 Özetle, korkutmuyorsun; eleme yapıyorsun diyebiliriz 🦂💃
Cevap
5Cevap
Bir kadının duruşundan etkilenmeyip aksine korkan erkek kendine adam demesin. Prensestir o zaten.
Ben korkutuyorum doğruya doğru.
Paranoyaksan olabilir 😂
Hem paranoyaklik, hem görünüş itibariyle 😅😅
Ahahaha sondaki cümlen güzel tespit 😁
Doğru düzgün adam nasıl oluyor
Ne istediğini bilen, karşı tarafın duygularıyla oynamadan net olabilen
Nasil?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?