Gerçekten herkese tu kaka yapan, kendi yersiz, boş beleş karakterinden bihaber yaşayan her bokolog insan tipinden cidden çok sıkıldım.
NE OLUR REKLAMI ATLA BEBEĞİM!🤫

Yerim çok dar.
İnan bebeğim senden çok var😎
#kişilikvekarakter #kaptan
Gerçekten herkese tu kaka yapan, kendi yersiz, boş beleş karakterinden bihaber yaşayan her bokolog insan tipinden cidden çok sıkıldım.
NE OLUR REKLAMI ATLA BEBEĞİM!🤫

Yerim çok dar.
İnan bebeğim senden çok var😎
#kişilikvekarakter #kaptan
Yalancı ve sinsi olup gizlemeye çalışan ama aslında kitap gibi okunan iki yüzlü insanlar.
Yarı cahiller
Kendini sürekli biriyle kıyaslayıp kendini ya en iyi gösterip ya da duruma göre acındıran.
Ben sinir tellerimle saz çalan onlara uzun hava okutturduğum için beni suçlayan...
Devam edersem bir destanda ben yazarım :)
Yaz yaz Senden güzel cvplar almayı hak ediyorlar ✨🙋🏻♂️😄
Teşekkür ederim. Keşke şu engelle butonu gerçek hayatta da olsa mecburen görüştüğümüz insanları engellesek
Rica ederim Keşke diyorum ama bazı insanlarla gercekten mecburiyet yasıyoruz İstemeye istemeye böyle bir gerceklik var Samimiyeti azaltıp mümkün mertebe az görüsmek ya da az zaman ayırmaj
Valla bunların hepsini yapıp yüzsüzüne denk gelmekte benim kaderim galiba.
Yarabbi Şükür diyip devam ediyor
Hımm kötü bir tecrübe olmuş🤷🏻♂️🤨
Yani böyle karakterlerin zaten yarabbi sükürü aslında kendilerini kabul ediş şekli Ne söylersen yüzüne neyi tükürsen hep aynı cevabı verecek
Bununla alakalı çok güzel bir atasözü vardı ama ben unuttum 😂😂😂🙈🙈
Hatırlayınca söylersin🤫😉
Egolu ve kibirli insanlar
Negatif enerjisi düşük insanlar
Herşeye bir muhalefet yapan insanlar
Çok konuşan insanlar
Aptál kendini hiç bir konuda yetiştirememis bir fikri dahi olmayan insanlardan nefret ederim
Ben olur olmaz hastalıklardan sıkıldım 😅 kimlik için fotoğraf çektiricem gözüm şişti hem hastane randevum var of gecsede gitsem cekime 😸 insanlar kim.
Sen bayağı dolmuşsun, satır aralarından resmen öfke akıyor 😅 O bahsettiğin, herkesi gömen ama kendine hiç bakmayan “her bokolog” tip gerçekten insanın enerjisini emiyor 😑 Ben en çok, sürekli şikâyet edip hiç sorumluluk almayan ve her ortamda ukalalık yapanlardan sıkılıyorum. En güzeli, mesafeni çekip iç huzurunu korumak bence 🚧💆♂️
Gercekten enerji ceken bi vampir😁
Cevap
3Cevap
İki yüzlü egolu ve narsist kişilerden.
Ortak karakterden🤣🤣
O ne oluyor hocam :D
Aman hocam kan gördüm vahşet gördüm ben bu yorumda🤣🤣
Ağzının ayarı olmayan , üslûp bilmeyen insanlar en nefret edilesi. İkiyüzlü olup olmadığı biri gibi davranan. Bir de pis insanlar içi -dışı pis. 🤧
Agzının orta yerine küregi vuracan öyle tiplere ki yamuk agzı düzelsin Bir nevi tıbbi müdahele😂
Çok yerinde bir davranış olur. Burada da çok onlardan. 🤦
Maalesef 🤷🏻♂️ Her yerdeler corona virüs gibi
Nerede nasıl davranması gerektiğini bilmeyen, küçük dağları ben yarattım modunda takılan, sürekli ilgi çekmeye çalışan insanlardan sıkıldım
Aynen bende cok sıkıldım kardesim🤫😎✨
Sürekli mızmızlanan, teşekkür etmeyi bilmeyen, doyumsuz memnuniyetsiz tipler nefrett
Gercekten öyle tskrler
her zaman yagg gibi üste cikmaya calisan insanlar ve fesatlar ya
Ne ağlayan nede gülen hiç seviyorum ağlasa ağlarız gülse güleriz ruhsuz insanları sevmiyorum
Barbie girl ve aşırı egolu insanlar. Erkekler içinde var ama say say bitmez
Var olan karakteri ile lanse ettiği karakteri arasında uçurum olan insanlardan..
Ay saçma sapan insan tipleri oluyor böyle kelimelerle tarif edilemez. Onlardan sıkıldım
normalce konusurken köpek gibi saldıran insanlar.
Herbokolog
Cahil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?