Reelde veya sosyal medyada çok ilgi odağı olan, özellikle karşı cinsin beğendiği birini düşün...

Reelde veya sosyal medyada çok ilgi odağı olan, özellikle karşı cinsin beğendiği birini düşün...

Karşı cinsinin ilgi odağı olan bir kadın, ilişki için beni tercih ederse bu ancak gururumu okşar. İlgiye karşı mesafesini korumayı biliyorsa da tadından yenmez. Çok sosyal olabilir, çok ilgi görüyor olabilir, bunlara rağmen güven veriyor da olabilir.
Haklısın. Zeki, dengeli biri güven verir.
Hayır korkutmaz. Kendime güvenim var, özgüvensiz değilim. ve biriyle birlikteysem ona güveniyorumdur. Önemli olan ona baktıkları değil , onun onlara cevap verip vermediği, mesafesi... bende dikkat çeken , beğenilen bir kadınım. Ben o varken birine bakmıyorsam sadece gözüm ondaysa onunda gözü bende olması gerekir. Gönül yayları gevşekse ailesinin adam edemediği erkeği ben adam edemem. başlamam ilişkiye baştan. ya da sonradan fark ettiysem fıldır fıldırsa yol veririm.🙃
Çok doğru. Ne kadarda doğru dediniz... Aynen öyle.
Teşekkür ederim 🙂
Hangi konuda ilgi odağı olduğu önemli. Saçma sapan tavırlar ve lakayt tavırlar yüzünden ilgi odağı olan biriyle işim olmaz. Ama karakteri, duruşu ve yaptıkları ile ilgi odağı oluyorsa kendi tavrına bakarım.
Ortalık malı olandan bana karı olmaz.
Beni korkutmaktan çok, tetikte tutar diyebilirim 😊 İlgi odağı biriyse, özgüveni yüksek ve sosyal demektir, bu kısmı hoşuma gider. Ama sınırlarını bilmeyen, flörtöz ve her beğeniyi besleyen biriyse, yorar ve güven zedeler 😕 Benim için mesele, ne kadar ilgi gördüğü değil, o ilgi karşısında nasıl davrandığı olur 💬❤️
Cevap
11Cevap
Benim olduktan sonra gerisi sadece teferruat olur. Korkmam aksine gurur duyarım "o benim ❤️" diye..
öyle biriyle sevgili olmam
Sosyallik iletişim dilidir.
Sosyalleşmek ve ilgi eksikliğini tamamlamak adına herkese bir parçasını dağıtıp kendini değersizleştiren biri hiçbir şeyim olmaz.
Kesinlikle
Kıskançlık durumları çok olur.. yok sen şu kadına niye cvp verdin yok niye sana yazdı falan bunları yaşarsın..
Korkutmak değil, itici gelir. Mesela burada cin. sel yaşam konusunda fenomen olan kadınlar da aynı şekilde.
Güven çok önemli. Güveni sağlıyorsa tabi ki güvenirim niye güvenmeyeyim? Ama güveni sağlamıyorsa bu topa girmezdim. Güvensiz olduğumu hissettiğimde az olsa bile kıskançlığım tutar ve bu biraz kötü huyumu tetikler skfnnsdn.
Karşı cinsten gelen ilgiyi mi seviyor yoksa sadece ilgi mi çekiyor? Aradaki fark önemli
İstemezdim aşırı sosyal biri daima bir yerde patlak verir
İlgi odagı ya da ilgi manyagı biriyle ilişki yaşamazdım
İşim olmaz, kullanıp atsın beni yeter.🙂
ben şahsen ıstemem
Korkutmaz o benim olduktan sonra
Hem sosyal hemde senin olamaz
Asosyal olandan daha çok korkarım
Korkutmaz. Sosyal insanlar daha çok hoşuma gider
Real Madrid ve Mardin gibi
Ya nolacak ve sınırını bilen akıllı biriyse
Yaşanmaz öyle biriyle ilişki
Korkmam