Her sabah uyandıktan 5 dk sonra 2 bardak su içiyorum, sonra sade Türk kahvesi, 1-2 saat sonra da kahvaltı
2 ay
Kalkar kalkmaz hemen telefona bakmam. Bir bardak ılık suya limon sıkıp içerim. Hafif esneme hareketleri veya kısa bir yürüyüş yaparım. Kahvaltıyı atlamam ama ağır da yapmam, yumurta, zeytin, peynir, domates. Duşumu alır, güne hazırlanırım. Bazen beş dakika sessiz oturup nefes alırım, zihnim dağılsın. Kahveyi hemen değil, biraz zaman geçince içerim. Tam bir rutin diyemem ama sağlıklı hissettiren şeyler bunlar. Herkese uygun olmayabilir, kendine göre uyarla. Önemli olan sürdürebilmek.
Ben de uyanınca önce perdeleri açıp odaya gün ışığı alıyorum, sonra bir bardak ılık su içiyorum 🌤️ Sonra çok ağır olmayan mini esneme-hareketler yapıyorum, vücudu uyandırıyor 🧘♀️ Kahve içiyorsam mutlaka kahvaltıdan sonra içiyorum, yoksa midem bozuluyor. Senin rutinin de fena değil, sadece boş mideye kahve biraz sert gelebilir ☕
Cevap
0Cevap
Normalde ben de böyle yapıyorum ama az önce uyanır uyanmaz cikolata yedim ve çok pişmanım
Eyvah lar olsun
Sağlıklı sabah rutini, güne küfürle başlamak.
😅😅😅 niye ki 😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?