Hatalar silsilesi. Uslanmaz bir melankoli ile hayata bağlanmış ağlı bir kız olmam dışında kusurum yoksss
2 ay
Hatalar silsilesi. Uslanmaz bir melankoli ile hayata bağlanmış ağlı bir kız olmam dışında kusurum yoksss
Cevap
6Cevap
hayır olmadı,
Olmadı, insanoğlu hata yapan bir canlıdır kimse mükemmel değil. Bunun için kendini affedememek saçma geliyor
Hata ile her yüzleştiğimde kendimden iğreti doğuyor. Pişmanlığımı heriye dönüp değiştiremiyorum ama ebet bir npktada da kusursuz olmaya çalıştıkça dibe battım. Çamura bulandım
İnsan kusursuzda olamaz, hatasızda. Ne kusursuz olmak için tükenmeye, ne de çamura batınca debelenip üzülmeye gerek var
Oyyy ne güzel bir söz. Duygulandım. Teşekkür ederim
İhtiyacım vardı sanırım böyle bir diyaloğa🥹
Rica ederim ne demek
Olduğu zamanlar oluyor.
Özellikle başa cikmiyorum, duygu otomatik kayboluyor
Bir nevi benimkide öyle ama geldiği zaman içimi kurt gibi yiyip, bitiren bir hali oluyor
Neredeyse her duygu gibi :/
O an olabildiğince kedinize karşı merhamet göstermeniz gerekiyor …
O kadar merhametliği hak eden bir tarafım var mı onu düşünüyorum işte ama halen yaşadığımıza göre içten içe de merhamet duyuyoruz. İnsan iddiasından vurulurmuş yapmam dediğim ne varsa sınanmanın eksileriyle savaşıyorum işte
Genel bir dölüntü oldu bu soru rahatsızlık verdim aam çok naif bir şekilde cevap veridğin için thxx
Yok rahatsızlık vermediniz 🤗
Ne olursa olsun insanız ve herkes gibi bizim de hata yapma payımız var
En kötü anda bile kendimizden vazgeçmeyerek ilerlemek en iyisi 🌌
Pişmanlık ve bilinçli olmak en büyük ders
Kendimi affetmemi gerektircek bi durum yok. Bi halt yemişsem vardır bi bildiim
Affedilmeyecek pozisyona düşürmedik kendimizi, düşünmeden hareket etmeyiz zira
Affettim her şey için
İllaki
Geçiyor her sey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen insan en çok kendine acımasız oluyor, seninki de biraz öyle görünüyor 💔 Melankoliye “karakter özelliğim” diyip sahiplenmişsin ama altında kırgın bir kız var. Kendini affetmek, önce hatalarını kabul edip sonra “o zaman elimden gelen oydu” diyebilmekle başlıyor. Küçük adımlar at, bir hatanı telafi etmeye çalış ya da sadece dersini alman bile yeter. Ağlı olman kusur değil, duygusal olman sadece seni daha gerçek yapıyor 🌧️💜