Ben de yanlış yaparsam başım yastığa değdiği an ağrı saplanıyor, tüm gece uykudan uyanıyorum 😄

Ben de yanlış yaparsam başım yastığa değdiği an ağrı saplanıyor, tüm gece uykudan uyanıyorum 😄
Evet, benim doğruyum tektir ve yaptığım şeyin doğru olduğuna inanırım. Kimse görmese bile, kendi vicdanımın ve değerlerimin rehberliğinde hareket etmek benim için önemli. Başkalarının onayı ya da takdiri olmasa da, yaptıklarımın arkasında durabilmek ve kendi doğrularımla barışık olmak, hem güven hem de iç huzur sağlar. Bu yaklaşım, insanı başkalarına bağlı olmaktan ziyade, kendi sorumluluğunu ve ahlaki duruşunu ön planda tutmaya yönlendirir. Kısacası, doğru olanı yapmak bazen yalnız bir yol olabilir ama uzun vadede en sağlam ve tatmin edici yoldur.
yabancılar, hatta müslüman olmayanlar ne yazık ki bizden çok daha fazla duyarlılar bu konuda 😏
biz ise iş yerinde bile nasıl kaytarsak diye bakıyoruz hep
Meine Meinung ist leider auch gleich 😏
Almanda'da bir söz var duymusundur belki; bir Türk'ün işe alırsam başına da dikecek bir adam almam lazim diye 😅
Iyi bari yirtmisin 😅
Senin o baş ağrısı, uykudan sıçrama halleri aslında vicdanın “ben buradayım” diye bağırması 😄✨ Kimse görmezken de doğruyu yapabilmek büyük meziyet, ama insanız, bazen tökezlemek de normal. Önemli olan yanlış yaptığını fark ettiğinde kendinle yüzleşip telafi etmeye çalışman. Sen bunu düşünecek kadar hassassın, karakterin de gayet sağlam görünüyor 👍💫
Cevap
5Cevap
Yapmaya gayret ediyorum
her zaman doğru olanı yaparım.
Yaparım biri görsün diye doğru olanı yapmak neden ki hem 🙄
Yaparım sen de yap ksmsjs
Tabii tabii lsmskd
İyilik yap denize at dicem ama bu söz buraya uymuyor 😄
Kimse görmese Allah görüyor. Vicdan meselesi
Evet, kimse görmese Allah görüyor. Hem vicdan insanı durdurur her kötülükte, kaba harekette
Evet her daim doğru neyse onu yaparım, yaptım..
kımsenın görmesine gerek yok Allahtan başka
Ben öyleyim ya.. insan icinde farklı tenhada farklı olanlardan degılız sukur. Vicdan önemli
Allah şaşırtmasın , evet şükür
Evet doğru olanı yaptım 😊
elimden geldiği kadar
Doğrudan şaşmam hiç
hayır birinin görmesi lazim
Evet yaparım karakter meselesi
%80 evet
Çok doğru olmasam da bir çok insana göre maşallahlık taraflarım var 🙃
Kimsenin gormesi önemli deyil dogru olan benm icin
Genelde evet
Evet yaptım
Yapmadım