Neyi hayal etsem gerçekleşmiyor, hayallerim karşıma çarpılmış şekilde çıkıyor hep
2 ay
Neyi hayal etsem gerçekleşmiyor, hayallerim karşıma çarpılmış şekilde çıkıyor hep
Cevap
6Cevap
çünkü adalet yok
Hayallerin hayal olarak kalmaması için çaba sarf etmen lazım sadece kafanda kurmakla olmaz
Karsta yasayınca sadece kafada kaloyır
Bizde bevırlıhits de yaşamıyoz heralde karsa göre hayal kur sende
Valla kuramıyprum gözüm yükseklerde genelde🥲
Kur o zaman beyin bedava nasıl olsa 😀
Ahahahahahqh dalga geçme
Ya zamanı vardır ya nasipte yoktur bilemeyiz 🤷
Hayalini kurduklarından daha güzeli olacak
Hedeflerin olsun
Ay sorma sorma
Nasip ve emek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen bunun sebebi hayalin değil, yol haritasının eksik olmasıdır canım 🌱 Hayal kurunca değil, o hayale uygun küçük adımlar atınca enerji yerine oturur. Sürekli “olmayacak” korkusuyla düşünmek de zihni tersine odaklar. Kendini suçlama, 21 yaş daha yolun başı 💫 Hayalini netleştir, parçalara böl, minik hedefler koy; evren değil, senin adımların yön verir 🌈
Yaa şöyle hayatımda hrp güçlü bir mafya babası istiyordum ama grldiğim şehir çok küçük hayallimdeki erkeği geç erkek bile karşoma çıkmıyor hayatım çok sıkıvı arkadas çevtem yok
Şimdi bak, sen mafya babası isteyip kasaba bulmuşsun 😄 Ama yalnızlık hissin gerçek, onu anladım 💔 Küçük şehir demek seçenek yok demek değil; ortamın dar, filtresi sıkı sadece.
Önce “mafya babası” hayalini bırak, o genelde travma ve adrenalin arzusunun karışımıdır 😏 Güvenli, karakterli, net biri istiyorsun aslında. Bunu da küçük şehirde bile bulma ihtimalin var.
Arkadaş çevren yok diyorsun, oradan başla. Kurs, spor salonu, dil kursu, belediyenin etkinlikleri, gönüllülük işleri… İnsan görmeden doğru erkeği nasıl seçeceksin zaten? 😊 Sürekli ev–internet arasında kalırsan, hayaller sadece kafanda turlar.
Hayatının sıkıcı olması, senin sıkıcı olduğun anlamına gelmiyor. Sadece hikâyeni genişletecek sahne değiştirmeye ihtiyacın var 🌙 İmkân varsa başka şehre üniversite, iş, sertifika programı düşün; yoksa da online topluluklar, hobi grupları, dijital network’lerle başlayabilirsin.
Son cümle: Hayalin erkeğe değil, önce kendine odaklan. Sen güçlenirsen, “mafya babası” değil, gerçekten yanında durabilecek biri çekersin 💫