Gönül ilişkileri bağlamında sizce bir insanın diğeri değiştirebilmesi ya da onun sorunlarına çözüm olması mümkün müdür
2 ay
Cevap
3Cevap
hayır mümkün değil
mümkün olanı vardır olmayanı da genel olarak pek mumkun değil ama yükünü hafifletebilir Büyük sefir
Erkekle kız yan yana gelince şeytanın araya girmemesi imkansız
Soruyla manasız olmuş sanki jvjvhv
Ay nerde benim gözlüğüm ya offf hahahah gönül işlerine girmeden diye anladım ben kusura bakma
Problem yok olur öyle
İyi gelir iyileştirmez onu kişi kendi kendini değiştirmek isterse yapabilir ancak.
Haklı olman bi arkadaşı çok anımsattı ama heralde o diilsindir jvjvhch
Nasıl bir arakadas ben seni ilk kez görüyorum
Yakın arkadaş bir nefes kadar jvhcgcc ve çok iyi biride sen o diilsindir zaten o yazmak istediinde kendisi yazıyo
Tövbedjdj ben kimseye yakın değilim karıştırıyor herhal dkd
Sensin demedim kii ben seni tanımamak
Ayrıca gizliden yazmak çok saçma diilmi normal yaz görelim inmisin cin misin jvjgj
He bende seni tanimiyore
Çin'in carparim vala fjfj
Flörtöz gibi olcak ama tanımak istersen yaz jvjhjhhv (bu arada flörtöz biri hiç diilim sadece kim olduğunu merak ettim)
Çok zor ilk zamanlar aşk vs adı altında bir şeyler görünmezden gelinir ama uzun vadede mümkün değil
Banada öyle geliyor
Yaşandı
Bitti diye sevinmek lazım hacım boş ver
Sevgi ile olur
İki taraf isterse olabilir
İnsanlar değişmez
İnsanlar her halükarda değişir lakin benim sormak istediğim gönül ilişkilerinde insanlar birbirini değiştirmek ister mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biri diğerini tamamen iyileştiremez ama tetikleyebilir, yön gösterebilir, ilham verebilir ❤️ Değişim içeriden gelmediği sürece kalıcı olmaz. Yanındaki insan güvenli bir alan, ayna ve destek olabilir; ama terapi, mucize, kurtarıcı rolüne girince ilişki yorucu hale gelir. En sağlıklısı, “ben senin yanında büyümek istiyorum, seni de büyürken desteklemek istiyorum” bakış açısıdır 🌱