Adam 30 yaşına gelmiş hayattan toplumdan iki cümle konuşamaz bir araya getiremez ama arayış içinde.
Çok değişik insanlar var ben bazen hiç anlayamıyorum.
Adam 30 yaşına gelmiş hayattan toplumdan iki cümle konuşamaz bir araya getiremez ama arayış içinde.
Çok değişik insanlar var ben bazen hiç anlayamıyorum.
İnsanoğlu çok nankör. İyisini ister , bulur konuşur güzel tamam ama o yetmez daha da iyisini aramaya kalkar. Onu da sallar artık kime mayası tutarsa öyle devam eder.
iyisini isteyen bulamaz elindekini de kaybeder.
Tam da bu işte. bir şey olunca da sen kötü oluyorsun sonra. Aramaya devam etsinler daha iyisini
sıkıntı şeyler.
Sıkıntı evet sıkıntı bizden uzak olsun
umarım🙏🏻
Mutlulukla 💐
Bazı insanlar duygularını, düşüncelerini kelimeye dökmekte zorlanıyor, bu tamamen beceriksizlik değil aslında 😌 Konuşursam yargılanırım, sıkıcı görünürüm, kendimi iyi ifade edemem kaygısı oluyor. Seninki daha gözlemci, sorgulayan bir zihin, o yüzden sana tuhaf geliyor. İstersen onlara alan ver, açık uçlu sorular sor, bak bakalım yavaş yavaş açılıyorlar mı 😉
Cevap
11Cevap
Tek amaçları o çünkü
Tek amaçları işte herhangi bir kadınla temas haline geçebilmek Başka da bir beklentileri yok çünkü
Kültürsüz insanın derdi bel altı olur, kültürlü olanlarla karşılaşmanız ümidiyle.
p*rno bağımlısı onlar
sadece o olduğunu sanmıyorum
daha kendini bilmeyen insanların hayattan beklentileri zoruma gidiyor
Evet ben kimseyle konuşmuyom o yüzden
aynı şekilde. yoruyolar çünkü. düz ve anlaşılır şeffaf insan yok. anlaşılmayı geçtim, anlamak istememe dinlememe değecek insan da olduğunu düşünmemeye başlıyorum artık bu hayatta.
Kesnlikle 👍👍
Maalesef çok gereksiz insanlar tanıdık
İnsanın hayvandan farkı mantığı, çoğunda o Yok
Ne gibi şeyler konusamıyorlar mesela?
hayata dair hiçbir konuda yorumları fikirleri yok fakat bel altı konuşmaya gelince en babası onlar.
Aslında insanları olduğu şey yapan şartlar. Eğer böyle şeyler yaparak kız tavlıyor arkadaş ediniyor ve eğlenebileceklerini biliyorlarsa buna göre hareket ediyorlar. Bence 30 yaşında adamlar ya da 18 yaşında kızlar, dünya insanları komple kafayı yemiş. Bilgili düzgün ahlaklı insanlar içlerine kapanırken saçma sapan davranan insanlar daha revaçta olmuş. Bu yüzden sadece piyasada ki abazalar değil aynı zamanda beyinsiz kadınlar da bu duruma yol açıyor. Garip bir zaman garip bir düzen...
O yüzden öyle sorular oluyor ki, dün birden fazla soruya"kadınlar şu gibi erkeklerle konuşmaya devam ettikçe aynı olaylar yaşanmaya devam edecek" demişimdir.
İyi demişsin ağzına sağlık.
teşekkür ederim, ayrı olarak cevap için de senin ağzına sağlık.
Rica ederim ben de teşekkür ederim (çiçek)
Kastettiğin cinsel arayış mı
Kapasite meselesi tam olarak
Dengini bulduğu sürece sorun yok sanki 😅
Toplum maalesef çöktü
Bütün benliğimle katılıyorum size
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?