Benim de soğuk, kendi halinde, kimseyle konuşmaz izlenimi veririm.
Ama soğuk biri değilimdir, konuşur ederim insanlarla..
Benim de soğuk, kendi halinde, kimseyle konuşmaz izlenimi veririm.
Ama soğuk biri değilimdir, konuşur ederim insanlarla..
benim mesafeli anlayışlı oolduğum düşünülür ikiside değilim
Hiç yanlış izlenim vermedim.
Bende de ilk izlenim genelde “mesafeli, ciddi, özgüveni biraz fazla” olur 😄 Oysa günlük hayatta fazlasıyla gülerim, dalga geçerim, samimiyim. 😂 İnsanlar ilk dakikada gördüğüne çok inanıyor, o yüzden seni de soğuk sanmaları çok normal. Biraz açıldığında ne kadar sıcak olduğun zaten hemen anlaşılır, merak etme 💛
Cevap
17Cevap
Soğuk sanarlar ve öyleyimdir
Çok Kitap ruhlu biriyim kimi sevmiyor ve yalnızlık soğuk duran birine hemen Önyargıyla yaklaşıyorlar en nefret ettiğim şeydir karşı tarafta
@Fatma911 Başak kadınısın kesin ve sizlerin değerinizi bilmeyen kendine Adam diyenleri ellerini kırıp sözlerini ağızlarına tıkmak istiyorum hep bazen bittiğine değil, verdiğin değeri hak etmediğine şahit olduğun için ağlarsın. Bazen gittiğine değil, yarınların hayalini onsuz kuramazken, onun bir başkasına 'hiçbir şey yaşanmamış' gibi dokunacak kadar ucuz olduğuna ağlarsın. Bazen yarım kaldığına değil, doğru sandığının koca bir yanlıştan ibaret olduğuna ağlarsın sizi gözyaşları içinde bırakanlar dolu bu hayatta yoruldum belki az ama dilerim bu kötü günleriniz geride kalıcak elbet 1 gün hadi tebessümler et herşeye ve herkese inat gülümsemek bazen küfür etmektir yaşananlara ve yaşatanlara inat
Bazen hayat gerçekten en doğru cümleleri bile yanlış insanlarla sınayabiliyor… Ama inanıyorum ki her şeyin bir zamanı var. Belki de yaşadıklarımız, doğru insanları daha iyi anlayabilmemiz içindir. Seninle konuşunca içim biraz daha hafifliyor, o yüzden kötü günler geride kalacaksa, böyle konuşmalar sayesinde kalacak gibi hissediyorum olurda ağlıcak sığınacak bi liman ararsan çık gel ve bi gün dinlerim acın acım derdin derdim olsun sorun değil kaleme aldığım kitaptan sonra bende hayatın tozlu raflarına kaldırcam kendimi bari gitmeden sen bari Hayat dol hayata tutun adeta bi papatya misali
Sıcak bi kahve getirdim başucuna Huzurundayım dilediğin zaman başlarsın 🤎☕🍂
Olurda kaybolursan adresim ☺ Gelecek istasyon : Kaybedenler Durağı ®
Kitap yazıyorum bazı kısımları seslendirip Youtubeda paylaşıyorum sesim ve kelimelerim eh işte denilcek kadar güzel beceriksizim ben
Sen bilirsin ve Rica etsem mesaj kutuna bakabilir misin dicem de ama kapalı burada site iletişim amaçlı yorum yapma diye uyarı mesajı yolluyorda
9 gün daha iznim var sonrasında Flim çekimleri için gidicem ev'de olmıcam ama yinede sana karşı saygısızlık etmek istemem ve beklerim
Bu çok zor bir soru. Bilemiyorum ki. Sert ve disiplinli görünümünün ardında pamuk gibi vicdanlı bir yüreğe ve esnek nir toleransa sahibimdir.
soğuk der gıcık der bir de kibirli diyebilir
Bilemicem ne düşünürse düşünsün umrumda olmaz
Yanlış anlaşılmaya neden olacak izlenim yaratmıyorum. Neysem oyum.
Dışarıda çok sevecen cana yakın duruyorum ama içim asla öyle değil deccal gibi kinli ve manipületifim
Herkese aynı olduğum ‘herkese aynı gibi davrandığım farklı bakış açışım
Kusurlu olduğum ve s. lak olduğum
Niye öyle yazdınız kendinisi öyle görmeyin
İnsan önyargılariyla hareket etmeyi maalesef seviyor
maalesef öyle
Egolu ve çok soğuk kanlısın diye..
Ona sormak gerekir
onun bakisana bagmi bilmeyiz
Başak mısın
seni iyi anlıyorum
Evet
Suçlu sinirli aceleci