Merhaba, nereden başlamak gerekir bilemiyorum fakat kendimi aşırı boşlukta hissediyorum, üniversite yıllarımı ateist olarak geçirdim, biyoloji, felsefe gibi dersleri aldım aşırı kitap düşkünü biriydim sonra size biraz saçma gelecek eminim, ilahi bir uyarı aldım ve bu tekrarladı sürekli büyük kayıplar verdim tam olarak içeriğini anlatmak istemiyorum sizde anlarsınız. neyse sadede gelecek olursak bir yaratıcı var. ben kabul ettim, büyük hatalar yaptım büyük yanlışlar büyük hakaretler bir nevi baş kaldırma. şimdi ben gerçekten arınmak istiyorum bu pislikten, bunun için ne yapmalı yani nasıl Allah beni affeder mi bu kadar kötülük yapan birini?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah seni uyarmış.
Eğer Allah dilerse bir Ateisti bile uyararaak korkutur ve ona iman verir.
Bu da bize " kalpler Allah'ın elindedir " ayetini ya da hadisini doğrular.
Sevindim senin adına.
Yapman gereken tövbe etmek, pişmanlıkla bir daha yapmamak ve kelimeyi şehadet getirmektir.
Ve inşallah ibadetlerini de yaparsan çok güzel olur.
Zaten o korku ile ibadetlerini yapman gerekir yani.
Çünkü ibadet etmek haktır.
Mutlu oldum senin adına.
Hz. Peygamber efendimiz de Allah'ı çok sever ve O'ndan çok korkardı.
Senin yaşadığın işte ilahi bir ürperti.
Artık inşallah doğru yolda ilerlersin.
Allah kabul etsin.511 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun hemde nasıl korkuttu beni yok diyenleri gördükçe boğazlayasım geliyor allah onlara hidayet nasip etsin
Cevap sahibi+1 yılValla kardeş ben inançlı, ibadet eden birisiyim, işlediğim bir kaç günahım vardı. Bunlardan biri uyuşturucuydu, çok keyif alıyordum. On yıldır içerim de. Yalnız 7 ay Adıyaman Menzil de bir Allah dostunun ( Hz. Mevlana gibi büyük bir zatın ) köyünde Allah için hizmette kaldım Yunus Emre gibi.
Çok hoş , çok güzel oldu. İzmire geldim arkadaşlarla takıldım nefsime yenik düştüm. Allahım ben içicem affet dedim. İçtim akşama kadar. Akşam birden kendimden geçip kelimeyi şehadet getirmeye başladım ev yıkılcak sandım. Arkadaşta şaşırmış kafam güzel oldu zannediyordu. On yıldır içiyorum bir şey olmamış böyle bir şey şok oldum. Sonra ne zaman içsem bana bir korku basıyor ilahi bir korku ecel anı gibi, korkunç bir azap, ruhum nasıl yanıyor, çaresizsin ve kurtuluşun yok. Ne zaman içsem otun etkisi geçince kadar azap görüyordum. En son tövbe etmek zorunda kaldım. Ve şu an günah işlemekten bile korkuyorum. Şükür halimize. Cehennemliklerin ise vay haline, eyvah eyvah diyorum ki yaşamışsın zaten.
Soran+1 yılişte hemen hemen durumlarımız aynıymış. neyse çok geç olmadan yaradan ben buradayım dedi.
Cevap sahibi+1 yılÇok şükür zaten o ilahi korkuyu yaşayan insan kesinlikle iman eder yani.
Allah sana merhamet etmiş.
Bildiğim kadarı ile şöyle bir söz var bizim Nakşibendilerde.
Bizim gibi günahkarlar gider tövbe eder ve Allah yolunda gider oraya ve derler ki büyükler " Üç çeşit insan var ki Allah onu buraya gönderir. Ya soyunda şehit vardır Allah merhamet eder onu buraya gönderir ya da soyunda bir veli zat vardır onun hatırana gönderir ya da Allah'ın sevdiği bir hareketi yapmıştır ondan gönderir " diye.
Yani senin durumda bundan kaynaklana bilir.
Allah belki geçmişindeki atalarına söz vermiştir 7 sülaleni kurtarcam diye sende onalradan birisindir.
Yoksa Allah'a isyan et, savaş aç Allah affetmeyebilir yani.
Çok şükür halimize.
Ben Lise zamanım hariç isyanım olmadı ama günahlarım vardı.
Onlarda en aza indi.
Eğer kısmet olursa sende bir git inşallah Menzil'e senin için çok ama çok güzel olur.
Nasıl ki hiç kimsenin tatmadığı o korkuyu yaşamışsın orada da hiç kimsenin tatmadığı ilahi aşkı bulursun.
Soran+1 yılevet bak mesela ben bir değil bir çok olay yaşadım gerek ilahi gerek başıma gelen kötü olaylar bu öyle çocukça şeyler değil annemin kaybı gibi büyük şeyler. ben pişmanım mezarın ayak ucunda gördüğüm şey hisettiğim şey gerçekti ben biliyorum gördüm, delirmedim üniversite mezunu biriyim aklımı oynatmadım hatta benim gördüğümü onaylamasın diye kardeşime sorum önce ikimizde aynı şeyleri gördük bu tesadüf olamaz ve bunun gibi bir çok gerçek var hayatımda, ben tövbemi ettim kısmet olursa namazımı da düzene koymak istyorum.
Cevap sahibi+1 yılKardeş yaşanan, kabul edilemeyen , çok şey var. Sana nasip olmuş işte.
Bol bol şükret Allah'a ki imandan daha değerli bir şey yoktur.
Sonsuz bir kurtuluş düşün yani.
Ve Allah öyle merhametli, öyle lütufkar ki seni azaptan çekip seni yükseltebilir, manevi makamlar verebilir. İşte buna delil olarak sensin eğer Allah yolunda gitmek istersen.
Tabi bir de konu dışı ama Allah yolunda gidip imansız gitmekte var ki Hz. Peygamber Efendimiz " Ey kalpleri evirip çeviren Allah'ım, benim kalbimi de hak din üzere sabit kıl " diye dua ederdi ki bende ederim. Çünkü ne zaman ne olacağımız belli değil ve gerçekten çokta korkarım yani.
Çok şükür vızıldıyoruz inşallah.
Sende gayret et.
İmkanıın varsa Adıyaman Menzile bir git gör, hayatında yaşayan bir evliya gör.
Seni seveceklerdir inşallah.
Orada da hiç kimsenin bilmediği, tatmadığı manevi lezzetler tadacaksın ki inşallah bu hisler seni Allah yolunda gitmene vesile olacak.
Şimdi başına belalar gelmiş, korkmuşsun ama orası lezzet yerlerinden bir yerdir.
Cevap sahibi+1 yılSadece öneri ve tavsiye benim ki.
İyi olur yani senin için.
Soran+1 yılGitmeyi çok isterim öyle bir şey düşünüyorum, biraz para biriktirip umre seyahati gibi öyle büyük alimleride görmek güzel olur inşallah nasip olur.
Cevap sahibi+1 yılİnşallah nerede yaşıyorsun sen?
Soran+1 yılben İstanbul
Cevap sahibi+1 yılSen inşallah özelden bana bir yaz ya da ekle inşallah.
Adıyaman'daki Allah dostu her Ramazan öncesi İstanbul Tuzla Tepeörene geliyor geldiğinde sana haber vereyim.
Olmadı Cübbeli Ahmet Hocanın şeyhi var Mahmut Efendi Hazretleri git ona bağlan. O da bizim Şeyhimizin mürididir.
Yani bunlarda Allah dostudur. Nasıl dünya da zengin , bilgili, dahi, başarılı vs özel insanlar varsa bunlarda manevi yolda özel insanlardır ki insanları Allah yolunda makam atlattırırlar, yani yolu biliyorlar, şeytanın oyunlarını biliyorlar o nedenle biz iman edenler için faydalılar senin için de çok hoş olur ki sen zaten azaptan, yok olmaktan kurtulmuşsun hali ile çok daha güzel hissedeceksindir maneviyatı inşallah.
En İyi Cevaplar
Hayırlı olsn kardeşim Allah duanız olmasa size niye değer vereyim buyuruyor. ateizm insan fıtratına uymuyor zaten bu yüzden dünya tarihinden günümüze kadar hiç bir toplum dinsiz olmamıştır. sana caner taslaman ve edip yükseli tavsiye ederim boş insanlar değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok saol önerini dikkate alırım
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen bir hocaya danışsan daha iyi olur seni ciddiye almayıp gereksiz cevap yazan insanlar olucak çünkü
Allahü teâlâ, kâfirken tevbe edip iman eden ve salih amel işleyenlerin seyyiatını hasenata [günahlarını sevaplara] çevirir. Allah çok affedici ve çok merhamet sahibidir.) [Furkan 70]
Kafir ateist demektir.23 Yorumla
Soran+1 yılne güzel söyledin teşekkür ederim.
Soran+1 yılAmin kardeşim saolasın
+1 yılAllah çok affedici ve çok merhametlidir sen kelime-i Şahadet getir gerçekten pişman olduğun için tövbe et Allahın affetmeyeceği tek şey kul hakkıdır
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır çok şükür öyle bir hata işlemedim.
- +1 yıl
insanları yanlış bilgilendirmeyin, Allah'ın affetmeyeceği günah yoktur şirk koşulmadığı sürece.
- +1 yıl
Yanlış bilgi değil. sadece kul hakkı oda hakkını gasp ettiğimiz kişi hakkkını helal ederse ortadan kalkıyor.:)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
24Cevap
+1 yılTabiki mümkün kelimeyi şahadet getir ve Bir imamadan yardım iste:)) Kıyamet Gününe kadar Tövbe kapısı ardına kadar açık ve allah'ım af edici ve bağışlayıcıdır, ben senin bu kararına yemin ederim çoooook sevindim iyiki doğru yolu buldun tebrik ederim seni 😊😊
02 Yorumla
Soran+1 yılçok saol allah razı olsun
- +1 yıl
Senden de :)
+1 yılAzraili görene kadar Allah'ın tövbe kapısı açıktır kardeşim, abdest al 2 rekat şükür namazı kıl sonra kaldır ellerini semaya ve sana tekrar hidayeti nasip eden seni milyonlarca insandan üstün tutan Allah'tan af dile. senin adına çok sevindim tek yaratıcı Allah'ın dinine hoşgeldin kardeşim.
03 Yorumla
Soran+1 yılNamaz kılıyorum 1 haftadır bazen sabah namazlarını kaçırıyorum ama elimden geleni yapıyorum
- +1 yıl
Seni cehennemden azad eden Allah için herşey yapılır
Soran+1 yılherşey kesinlikle
+1 yılşunu dinle sonra abdest al
https://www.youtube.com/watch?v=45VnQpA2p7k22 Yorumla
Soran+1 yılmobildeyim izleyemiyorum ama burada pc başına geçince kesinlikle bakarım teşekkür ederim
- +1 yıl
kesinlikle dinle :)
+1 yılDostum Allah diyor ki sen bana bir adım at, ben sana 10 adım atayım.
Tövbe kapısı Kıyamete kadar açık. Sen et kabul edecektir hiç kuşkusuz dostum.
Bu arada Hoşgeldin.21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim, doğru diyorsun ben ona bir adım attım o bana 10 adım attı bunu gördüm.
elbette mümkün hatta eminim sıradan müslümanım diyenden daha sağlam bir mümin olursun ben öyle tahmin ediyorum çünkü gerçekten pişman olmuş ve samimiyetle tevbe etmiş bir insan daha sağlam bir inançla sarılır dinine
Allah kendine yapılanları affeder elbet ama kötülük yaptıklarından helallik iste gönüllerini al çünkü yaradan kul hakkını affetmiyor02 Yorumla
Soran+1 yılbenim kötülüğüm insanlara değil allaha , şirk koşmak eğer varsa da bilemediğim bilmeden kırdığım elbette helalik almak zorundayım hayırlısı.
- +1 yıl
al buradan oku merak etme senin mümin olman istenmeseydi yaradan tarafından kalbin mühürlenirdi mühürlenmemiş ki bu hisler oluşmuş kalbinde
kurandaceliskiyoktur.com/.../
+1 yılArınmak için bir tören ya da başka bir şeye gerek yok, sen farkında değilsin ama zaten arınmışsın, Yapacağın sadece şimdi Yaratanın İlahi mesaj veya mesajlarında (kitaplarında) ne demek istediğini anlamak. Din sandığın kadar ayrıntılı değil aslında. Dini temellerinden okuyarak anlamaya çalışmalısın.
00 YorumlaAllahin sevilen kuluymussun be kardesim. Ne kadar sükretsen az, sevindim adina. Allah bizi yolumuzdan saptirmasin insallah
12 Yorumla
Soran+1 yılAmin saolasın benim durumumda olup da fark edemeyenlerede allah nasip etsin.
Allah seni her halinle affeder cunku kotulukleri geride birakmis, yeni bir hayata baslamak istiyorsun. Kotuluk yapan ve hala Musluman olan cok var ama sen durustce derdini anlattin ve Allaha donmek istiyorsun. Hersey kabul olur, sen dua et yeter
💕12 Yorumla
Soran+1 yılher zaman o beni ona sığındığım andan itibaren hiç yanlız bırakmadı kapalı kapıları nasıl araladı hala şok içindeyim allah herkese nasip etsin
+1 yıl"Boslukta hissediroyurm, Allah bana konustu" asasasas
Klasik Müslüman sacmaliklari, Müslümanlar diger müslümanlari kandirmaya calisiyor iyi güldpm cok tesekkürler.
Istedginiz kadar titreyin, Ateizm bu ülkede hizla yayiliyor, ve yalanlar ve masallar ilede hakikatin önüne gecemeyeceksiniz Müslümanlar.03 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşındaki bir veletten akıl alıcak yaşı geçtim, burada bize özenti ateisitlik gösterişi yapma tereciye tere satma kalsik müslüman kafasıymış, ulan hadi bizler orjinal atesitttik peki ya siz kimsiniz? ne biliyorsunuz? sanal ortamda ateist olunmaz anladın mı KOÇ ateizmi bana anlatma git 18 yaşındaki çocuklara anlat yorumun varsa yap yoksa kaybol.
- +1 yıl
Ilk önce Ateizm bir özentilik degil Müslüman. "Ateizm bir özenti, Ateistim ve bosluk icinde gibi hissetiyorum"
Butür sacmaliklar Müslümanlarin Ateistler üzeri düsündükleri sacma seyler. Emin ol her Ateist burada senin Müslüman oldugunu cakti cünkü Müslümanlarin düsündükleri klasik sacmaliklari burada sunuyorsun.
Gittikce artan Ateizm karsi cikmaya calisan klasik bir Müslüman iste. Al sana bende 50 Sevap Points rahat et asasasa
Bu arada sana gelecek icin bir kac öneri.
- Ateistim, bosluk icindeyim.
- ilah uyari aldim
- cok pismanim
- Müslüman olmak istiyorum nasil olurum.
Gibi sacmaliklar sayma, bir Ateist Müslüman olmaz ve bir Ateist bir kafirin Müslüman olmak icin ne yapma gerektigini bilir, bir Ateist Islama göre Allah dediginiz hayal ürünü onu af eder mi etmez mi bilir ve bu sacmaliklari burada sormaz.
Bir Ateistin, Müslüman olmasi zaten mümkün degil, sonunda biz Islami ve Dinleri arastirarak Ateist olduk.
Sen Müslümanlari burada devam kandir.
Soran+1 yılevladım bana akıl verecek yaşta değilsin bilgiye de sahip değilsin. anladın mı? hala burada ahkam kesiyorsun eğer akıl alıcak olursam bu sen olmazsın hiç bir ateist sosyal medyada ben şuyum yaa allah yok ya gibi embesilce cümleler kurmaz sen beni tanıyormusun ki hakkımda şusun busun diyosun? sen geç bu ayakları tereciye tere satma git çoluk çocukla oyna sana ağır gelir burası. benim sorum başka senin cevabın başka, ulan aptal herif daha ateistliği savunamıyorsun kalkmış burada akıl veriyorsunb şusun busun diyorsun nerden biliyorsun? yorum yapma kafamı şişirme.
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olursun.
Ama sorun şurada bence üstesinden gelemediğin olayları işaret olarak değerlendirmen biraz paranoyakça.06 Yorumla- +1 yıl
Sus sus.
Soran+1 yılben ne yaşadığımı anlatmadım farkındaysan, bu senin fikrin benim değil.
- +1 yıl
Saçmaliyorsun. Eig umrumda değil. Düşündüğümü söyledim
Soran+1 yılArkadaşlar sohbetinizi bölmek gibi olmasın ama bilgi almaya çalışıyorum müsade ederseniz.
Kişilik & Karakter konusunda 683 cevap paylaştı. Günahlardan tevbe etmek, samimi bir dille istemek, dua etmekle kabul eder inşallah. Siz niyetini temiz ve ferah tutun
01 Yorumla
Soran+1 yılelbette öyle yapıyorum.
+1 yılAllah'ın merhameti bizim günahlarımızdan daha büyüktür. !
14 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel..
- +1 yıl
Çok sevindim buna. :))
Soran+1 yılAllah herkese nasip etsin benim durumum da olanlara.
- +1 yıl
Amin inşallah.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu tabiki. Allahın ne kadar affedici ve bagislayici olduğu hep yazar kitaplarda. Gerçekten çok sevindim. Dua et. Af dile.
32 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman diliyorum.
İçten bir şekilde tövbe et ve Allah'a yalvar. Allah affedicidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah.
Allahtaki merhamet affedicilik kimsese yoktur sen hatalarin icin tevbe et yeter
04 Yorumla
Soran+1 yılettim 1 hafta kadar oluyor, yanlız hoca eşliğinde olması lazımmış herhalde.
Tabi ki olabilirsin. Allah affedendir, affetmeyi sever ve seni de affedecektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah beni de kabul eder.
+1 yılTovbe ederek basliyabilirsin. Tovbe et ve gecmisi dusunmeden ibadete basla. Allah affeder sen yeterki bir adim at tovbeni et
02 Yorumla
Soran+1 yılEttim 1 hafta oluyor.
- +1 yıl
Gerisini dusunme hocam
+1 yılKardeşim sen tevbe et ondan sonra da kelime-i şahadet getir tamamdır :)
02 Yorumla
Soran+1 yılonu yaptım
- +1 yıl
tamam o zaman bol bol tövbe et
+1 yılTabikide mümkün, doğru yolu bulmuşsun çok şanslısın. İslamın şartlarını yerine getir, Allah cc seni bağışlar, çünkü o merhametlidir.
00 YorumlaAllah sana tertemiz bir kalp vermiş ki pişman olmuşsun tövbe et ve af dile. birdaha kimseyle dalga geçme. için huzur dolacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılasla saol teşekkür ederim.
Töbe ettikten sonra her dinden Müslümanlığa geçiş mümkündür ;)
02 Yorumla
Soran+1 yıltövbe ettim
Allah bütün günahları affeder yaterki gönülden tövbe eyle
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıyorum inşallah kabul olur.
+1 yılTövbe kapıları kıyamete kadar açıktır ALLAH bagislayicidir tövbe et abdest al kelimeyi şahadet getir namaz kıl Hocalara danis yardım iste
02 Yorumla
Soran+1 yılhocaya gitmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Git biraz bilgi edin senin içinde iyi olur :-)
Affeder tabiki hatta Söyle birşey var. Sen bilmediğin için bu günahlarını siler Müslüman olduktan sonra.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet hoca eşliğinde yapmam gerekiyormuş sanırım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah affedenndir, bağışlayandır, birçok ayette geçer, Dini öğreneceksen direk Kaynağından öğren,
03 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle yapıyorum.
Cevap sahibi+1 yılYusuf islamın dediği gibi iyiki önce Kuran okumuşum önce müslümanları tanısaydım islamı seçmezdim diyor, dinin sevgi hoşgörü kıkısmını görürsün inşallah :)
Soran+1 yılkesinlikle :)
Kelimeyi şahadetet getir. Tevbe et Ibadetleri yap. Hz ömer de sonradan Müslüman oldu sonuçta
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılHocam biraz bahsetsene bende ateistim uyarilar kayiplar falan derken
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz o sana kendini bir şekilde gösterir, ya görürsün ya göremezsin şahsen ben çok şaşırdım heyecanladım elim titredi rengim attı inşallah sanada nurunu gönderir.
Cevap sahibi+1 yılPeki
Allah, Rahman'dır... Rahim'dir...
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle.
Mümkün. Herkes yeterince güçlü olamayabiliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılMalesef öyle.
mümkündür olabilir yani kelime-i sahadet getirir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah seni unutmadi kardesim.
Tövbe et...11 Yorumla
Soran+1 yılbeni uyandırdı.
Maşallah, tebrik ederim doğru yolu buldun..
03 Yorumla
Soran+1 yılgeç kaldım
Soran+1 yılöyle yapıcam kısmetse.
Yaratanın merhameti herkesi kapsar.
00 Yorumla
+1 yıltövbe et ve kelime-i şehadet getir namaza başla
00 YorumlaElbette
10 Yorumla
+1 yılBen olmayı düşünmüyorum.
07 Yorumla
Soran+1 yılsenin düşüncenden değil benimkinden bahsediyoruz, soruyu tekrar oku.
- +1 yıl
Sanane. Ben ateistim olmayı düşünmüyorum dedim.
Soran+1 yılbanane bundan git arkadaşlarına söyle benim sorum başka. kafan mı karışık.
- +1 yıl
Sanane.
Soran+1 yılergen kafanı eline al ve git.
- +1 yıl
Sananee.
Soran+1 yıl...
Evet olunur
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim.
Evet
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı