İnsanların karanlık yüzlerini ne zaman öğrendiniz yaşadığınız kötü anılar var mı ya da şahit olduğunuz?
3 ay
İnsanların karanlık yüzlerini ne zaman öğrendiniz yaşadığınız kötü anılar var mı ya da şahit olduğunuz?
Ben arkadaşımın ne olduğunu bir kavga oldu bir şişe kavgası orada belliydi evet özür diledi sonrasında kazıklar atmasından anladım sonra hesaplar sormasından anladım ona hayır diyince anladım gerçek yüzünü kuzen dersek onu Allah gösterdi ilk yaptığı bir durumu bilmeden gördüm ve bende yaşadım sonrası geldi seziyordum üstüne bu duruma birini koydu ki belki o onu kandırır olmadı çünkü ben kötü niyetleri hep sezdim bir küçükkeni değil üstüne yine sezdim gördüm de şüphelendim de tuzaklarını bozdum gitti yani küçüklükten belliydi narsist sinsi ensest o yüzden çok kolay oldu kurtulmak hep travmalar yaşadım atlattım ilk olayı da beni bir yere çağırdı orada anladım sapık olduğunu muhattap olmam
6 senedir beraber olduğum lisede bı an olsun ayrilmadigim en yakın arkadaşım tarafından bı darbe yedim evet. 1,2 hafta önce AVM'de yemek yerken bu 1 haftadır konuştuğu sevgilisi ile konuşuyordu bende ona biseyler anlatıyordum birden sussana erkek arkadaşımla konuşuyorum knk diyerek herkesin içinde bağırdı. ayriyeten de 5 ay önce yine bı 2 haftalık bı sevgilisi yüzünden beni engelledi.
ay böyleleriyle ömür geçmez bitir arkadaşlığını boş ver ne hali varsa görsün zaten pişman olup geri döner o zaman da sen olmazsın yanında
Ay valla ztn şu an o son yaptığı bağırma olayından sonra hatları tamamen kopardım kendisi ile ama bundan 5 ay önce keşke beni engellediği için bende engel atsaydim aradı konuştuk affettim aptallık ettim
İnsanların karanlık yüzünü ilk, çok güvendiğim bir arkadaşımın arkamdan konuştuğunu öğrendiğimde gördüm 💔 O an şunu fark ettim: Herkes içini senin kadar temiz tutmuyor. En çok da samimiyet sandığım şeyin aslında işine geldiği yere kadar oluşu yaraladı. Yine de bu deneyimler insan seçmeyi öğretiyor, duvar değil; filtre kurmayı öğreniyorsun ✨
Cevap
4Cevap
İlkokulda gördüm yıllar yıllaar önce o yüzden şu an kolay kolay bir şey dokunmaz.
Haklı olduğu içinmi bağırdı sanada verdiği tepki üzerinden suçlayıp manipüle ettin keşke engel atsaydım da imajımı korusaydım mı hangisi
Hiçbir şey yaralamadı çünkü güçlüyüm
Düşünce görür insan etrafındakilerin gerçek yüzünü
kbghbhun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?