İnsanları daha çok ne tetikler sizce: ulaşamadıkları kişi olmak mı, yoksa sahip olamadıkları kişi mi?

İnsanları daha çok ne tetikler sizce: ulaşamadıkları kişi olmak mı, yoksa sahip olamadıkları kişi mi?

Bence insanı en çok tetikleyen şey elde edemediği kişidir. Çünkü ulaşamadığın birine zamanla alışabiliyorsun; hayat başka yönlere akıyor. Ama elde edemediğin kişi zihinde yarım kalıyor. İnsan bazen gururundan, bazen de egosundan o “neden olmadı” sorusuna takılı kalıyor.
Ama yine de birine sahip olamadın diye onun sevmediği insanların yanında değersizleşmek ya da kendinden ödün vermek bana çok anlamsız geliyor. İnsan kendi duruşunu koruyabilmeli. Çünkü gerçek değer, birinin seni isteyip istememesiyle değil, senin kendine verdiğin değerle ölçülür.
Doğal olan, samimi olan zaten bir şekilde fark edilir. Herkesin kalbinde yer yoktur ama doğru kalpte yer bulmak yeterlidir.
Eğer sadece düşman tipleri bu ikisi ise Size yetişemeyen daha büyük, tehlikeli, sinsi ve yorucu düşmanınız. Mesela şeytan)) insan daha üstün varlık diye kudurdu resmen😂 peşimizi o gün bu gün bırakmıyor. Ayrıca Size yetişemeyen insanlar da öyle. Birisi ile yakın zamanda tanıştım hatta dostum olmasını istiyordum, Allah'tan yol seyahati zamanı kendisini gösterdi kendi bile anlamadan. Özgüvenli insanlar, özgüvensiz ve özügüvenini kullanarak kendini büyük gören sinsilerden uzak durmalı. Bazı insanların gerçekte buynuzları var ama farkında değil, deveye bu yüzden kanat verilmemiş misali)) Sizi elde edemeyen dürtüsel davranır ne var yüzde söyler, söver, hata yapar ama diğeri gizliden yaklaşır arada fark büyük niyet meselesi cennetle cehennem arasında))
Bence insan seni ya da senin hayatını o kadar çok takıntı haline getirir ya da kıskanır ki elde etmez belki seni ya da senin hayatını ama sana ulaşabilir yani senin paranı ve gücüne mi sahip olmak için seninle olamadı belki ama onun yerine yasal olmayan yollarla da senin gücüne ve hayatına sahip olabilir ama bu ne kadar uzun sürer onu bilemem..
Yani cevabım en tehlikeli düşman her şeye göze alan kişi dır.. o zaman gözü hiç bisey görmez ne yasalar nede dogru yanlışı.. ama illa 1 tanesini seçmem gerekiyorsa istediğin kişiyi elde edemeyen hem de bu kişiyi düzenli olarak meşvuren görüyorsan..
Teşekkürler efendim
Ben seçmedim 😅 bir bot rica ediyor
Olsun ben yinede size teşekkür ediyorum..
Bence daha tehlikeli olan, size yetişemeyen kişidir. Çünkü kıskançlık hissiyle sürekli sizin hareketlerinizi takip eder, hep yanınızda olmaya çalışır ve böylece farkında olmadan hayatınıza daha fazla müdahale eder. Sizi elde edemeyen kişi bir süre sonra vazgeçer. Başlangıçta çaba gösterebilir, ama ulaşamadığı şeyi sürekli kovalamak yerine eninde sonunda kendi yoluna bakar. Bu yüzden görünürde sessiz kalsa da, sürekli varlığınızı gözetleyen, kıskanan biri daha tehlikelidir.
Bence seni asla elde edemeyen daha tehlikeli 💣 Çünkü “yetişememek” bazen hayranlıkla karışıyor, kişi kendini geliştirip geçip gidiyor. Ama “elde edememek” egoya direkt darbe. Özellikle duygusal konularda, reddedilme duygusu insanı baya zehirleyebiliyor 🧠🔥 Senin dediğin gibi, bazıları o zehirle gidip en sevmediğin insanlara yanaşıyor, sırf can yakmak için.
Egolarıyla boğarım onları.
Tamam cınımm 😅
Cevap
26Cevap
Yetişemeyenler kudurduğu için daha tehlikeli oluyor
Aşı olsunlar 😕
Beni sevmeyen ve çekemeyen herkes düşmanımdır.
O duruma düşmediğim için bilemicem
🤦🏼♀️
Sen her sene düşüyorsun bu duruma ajdjdd
Çıkmıyom o durumdan tekrar düşmemek için :D
Bir kuyu var sen o kuyunun ilk başta düşeni idin. Sonra alıştın artık sahibisin sjdjd
Hep bir kuyum olsun istemiştim, aynen sjdjs
Düşmeye doymayanların dipsiz kuyusu seni sjdkddjd
Kafa üstü inşallah shdj
@Sosyetic_SheqiiL Moral düzelmediyse seni bir yere davet etmek istiyorum 💃🏻
Tabii @madagaskaraslani izni olursa 😂😛
youtube.com/shorts/ndro4tORdfw?si=4E_Nb455Y0S3WuqG
Anlık şöyle bir şey oldum ya 😅😅😅😅😅
İzni verdim hadi sevabım artsın sjdjf 😅
😅😅
Elde edemeyenler çirkef oluyor
Bize düşman kendimiziz hayatım. En büyük düşman ulaşamadığımız için içimizde büyüttüklerimiz 😂
O da değişik bir bakış açısı tabii
Kimsenin yokluğunda kudurmayız jddj
Temiz seven, iyiliğinizi isteyen, durumu kabullenen , gereğini yerine getiren ancak yarasını, acısını, sıkıntısını kendi içinde yaşayan kişi daha içtendir.
Elde edememe tabiri takıntı ve hırs ile ilişkilidir.
Karşı cins için de hemcins için de bahsettiğiniz her iki kategori de sıkıntılı gerçekten. Hangisi daha sıkıntılı bu muhattaba göre değişir ki bence hemcins daha tehlikelidir.
Sizden çaldığını kendi karakteri / düşüncesi / tavrı imiş gibi satar...
Sizin irtibatı kestiklerinizi canciğer yapar.
Bence en tehlikelisi, seni elde edemeyen ama hala senin ne yaptığını izleyen düşmandır. Çünkü yetişemeyen geri kalır ve zamanla oyundan düşer ama elde edemeyen.. bazen boşluğu kabul etmez, onu bir takıntıya çevirir. Mesafe arttıkça hırsı netleşir, netleştikçe de hamleleri öngörülemez olur.
İkiside tetikler ve çok hassas olduğum bir konuya değinmişsin gerçekten en sevmediğim karakterdir. Dipnotu yaşamayan yoktur sanırım herkesi kendimiz sanrız bazen.
Nefretlik ya. Bir anda düşüveriyorlar boncuk gözlerimden dfıjs
Oy🥹 🌹boşver dıycem de yaşayana zor çivi çiviyi sökermiş🤷daha ıyılerıne layıksın konu her ne ise ❤️
Sen de öyle bal ❤️
Ulaşılamayan her zaman daha büyük düşmandır. Çünkü ya vaz geçer ya da ayağın tutup üstüne basa basa yerine geçmeyi hedefler.
Katılıyorum
Ben şok :D
Ben iptal djfj
Bence yetişemeyenler. Sana dost gibi yaklaşıyor ama içten içe kıskanıyor. Ve fark edemeyebiliyorsun en kötüsü de bu.
Sinsi maymunlar
Çok tehlikelidir ikisi de birbirinden tehlikeli bir tercih edemem biri kadın biri erkek tek farkı bu hahaha
Erkekler de tehlikeli olabiliyormuş skdj
Selam soruma cevap yazar mısın lütfen bu kızlara özel bir soru
Kızlar, Sizinle kişisel bakım yarışına giren erkek arkadaşı sevgili olarak ister miydiniz? ↗
Reddedilen kız reddedilen erkekten daha tehlikeli oluyor.
Hayır erkek
Kız daha beter. Emin ol.
İkisi de birbirinden beter seçemiyorum. Bizim gibi olamamış hem cins kıskançlığı vasat bir durum. Yetişememiş, elde edememiş bir erkek bunu itici buluyorum. Bir kadını kıskanan, kısıtlayan erkek iticidir yani
Tek düşman, nefsimiz. Şöyle bir dışarıdan kendimize bakalım.
Kibir, öfke, her şeyi bilirimcilik.. o esnada devrilen çamlar, alınan ah lar.
Geçici bir dünyada, etmediğimiz kötülük yok.
Güzel tespit Allah ikisininde şerrinden korusun 😂
Amin amin 😅
Elde edemeyen edememiştir, yetişmeyen yetişememiştir. İşte bütün meseleğ bu
Kabullenince mesele bundan ibaret 🙄
Hey gidi kabullenesiceler 😅
Beyin yok ki djfjs
Sadece 172€ farkla sıfır gıcır gıcır 😂
Sponsor oluruz sjfj
Yetişemeyenler daha çok tehlikeli fena hırs yapıyorlar
Hastalar.
En tehlikelisi yetişemeyen elde edemeyen bir yerden sonra bıkar yetişemeyen hep peşindedir.
Katılıyorom
İkiside aynı düşman düşmandır kılıflara ayırmaya gerek yok 😅😅
Biri daha tehlikeli bul bakalım hangisi djf
Elde edemeyen her zaman tehlikelidir
Bence elde edemeyen daha tehlikeli. Çünkü yetişemeyen sadece geride kalır ama elde edemeyen bunu bir ego meselesi haline getirip takıntıya dönüştürür.
Sessizce rakip olan belli etmeye, bu durumda yetişemeyen ya da yetişmeye çalışan olabilir :) bide taklit edenler var
Düşmanımın olduğunu düşünmüyorum.
Kendi yolundayım.
Gizli hareket ederim.
Gösteriş meraklısı değilim belkide.
En tehlikeli düşman her ikisidir. Bana yetişemeyen yetişmek için hırs yapar benden fazla olan ona yetişmeyeyim diye kibir yapar
Elde edemeyen geliştirici olur. Yetişmeyene düşman denmez zaten
Bir biz olamayan diğer bizimle olamayan
Ulaşamayan kişi çünkü ulaşabilmek için her yolu dener en tehlikeliside bu..
Çocuksu şeylerle pek ilgilenmiyorum kafamın uyuştuğu kişiler hayatımda olur sadece
En tehlikesi hemen yanı başında sen olmak için deliren ve içten içe kendini tüketendir.
Valla düşmanlık yapmak isteyen her şekilde yapar.
Elde edemeyen daha tehlikelidir.
Bence size yetisemeyen daha teklikelidir.
Hıhı.. 😒
Bunlar düşman sayılmaz bile
Neymiş düşman
Elde edemeyen daha tehlikelidir, diye düşünüyorum.
birincisi senin emek verip yetistirdigin en gizli dusmandir
Gelin - görümce , gelin - kaynana olmak yeterli kızlar için.
Bana yetişmeye çalışanlar
İkisi de tehlikelidir
İkisi de değil seni kopyalayan
Beni elde edemeyen kişi ufkdnd
Bilemedim ki şımdi her ikiiside herhalde
elde edemeyen sankim öyle geldi
Benim sahip olduğuma göz diken en tehlikeli düşman
Hemcins daha tehlikeli
Yetişemeyen
İkinci
Elde edemeyen bence
Yetisemeyen