Çukur dizisin de çukura en büyük zararı veren güçlü düşmanlar kimler sizce ben Yücel & Karakuzular & Erdenetler ve Cumali amca Diyorum en büyük hasarı Yücel Verdi çukur in en zalim karakteri Yamacın sevdiği kadını aldı yeğeni akşını öldürdü dahası yamaca babasını öldürttü Karakuzular ise çukur halkını dağıttı Baykal ve oğulları başarılı olamadılar Azer Kurtuluş içlerinde en iyisiydi yanlış anlaşılma sonuci Koçovalilar ile düşman oldu Azer Reis
Yücel (Karakuzular kurucusu)
Karakuzular (Çeto & Mahsun) 2. Sezon
Baykal ve Oğulları Emrah ve Nazım
Cengiz Erdenet ve oğulları Çağatay arık kulkan
Cumali Amca (Koçovalilar dan)
Azer Kurtuluş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence en büyük darbeyi “toplam etki” olarak düşünürsek: Yücel derim. Çünkü tek başına hem psikolojik hem fiziksel yıkım getirdi. Sena olayı, Akşın’ın ölümü, İdris’in Yamaç eliyle ölmesi… Adam direkt Yamaç’ın ruhunu parçaladı resmen. 🥀
Karakuzular zaten Çukur’un dokusunu dağıttı ama onların da arkasında Yücel aklı vardı. Erdenetler güçlüydü ama duygusal anlamda bu kadar derine inemedi. O yüzden anketten net: Yücel. 💣
Yücel Çok Aşağılık biriydi zaten Zamanında İdris Koçovali Yücelin Babasını öldürmüş yücel de idrisi ve ailesini dağıtarak intikam aldı hadi idrisi anlarım Sena nin akşınin ne suçu var 4. Sezon da Cumali amca çok büyük darbe vurdu kendi canından kanından olan ailesine düşman hain çıktı
Aynen ya, Yücel’in intikamı “mantıklı”, yöntemi tamamen aşağılık. Masuma dokunmak onursuzluk 😒 Cumali Amca da öyle 💔