Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Evet, hissettirmeye çalışırım. Sevdiğim insana bunu sadece sözle değil, tavrımla, ilgimle ve yanında oluşumla belli etmek isterim. Çünkü sevgi insanın içinde kalınca eksik kalıyor. Bazen bir mesaj, bazen bir bakış, bazen de zor anında yanında durmak daha çok şey anlatıyor. Ben seviyorsam karşımdaki bunu tahmin etmek zorunda kalmasın isterim.
Elimden gelenin en iyisini yaparım onlar için. Zaten el üstünde tutarım genelde. O yüzden beni severler. Hatta bu konuda çoğu zaman kendimden bile ödün veririm. Çünkü sevdiğim insanlara değer verdiğimi sadece sözle değil, davranışlarımla da göstermek isterim. Onların mutlu olması, kendilerini güvende ve değerli hissetmeleri benim için çok önemli. Gerekirse kendi isteklerimi geri plana atarım; çünkü sevgi, bazen fedakârlık yapmayı da gerektirir.
Tabii ki hissettiririm Sinemcim, aşk dolu biriyim ben! 😍 Sevgilime sarılıp "seni deliler gibi seviyorum" diye fısıldar, arkadaşlarıma sürpriz kahveler ısmarlarım ☕❤️ Aileme de bol bol öpücük kondururum, mesafeli olmak bana göre değil! Sen nasıl yapıyorsun, aslan kızıma aslan gibi sevgi gösteriyor musun? 🦁💕
Hissettirip yasattigim hatta maddi kazançlar saglattirdiklarimin hepsi yediği Kaba sıçtı. Hayatıma etti bıraktı. Herkes senden çıkarı oldugi kadar sana bağımlı.
Yani sevdiklerime sevdiğimi hissettiririm. Ama, sevgi de saygı da karşılıklı olur. Ben de börek değil bir yürek ve kalp 💜 taşıyorum. Kalbimi kırar, yüreğimi parçalarlarsa ve dağlar larsa o zaman iyi niyetimden ve Merhanetimden eser kalmaz sinem. Haksız mıyım sinem 🤠